Am si eu rugamintea sa.mi trimita thende si danutzek numerele lor de telefon in privat.
Sunt la volan nu pot sa va dau mesaj individual.
Sper sa-l vedeti.
Mersi
Daniel Stefanescu scrie:Si eu sunt de acord cu un pachet mare.
componion scrie:Și eu
![]() ![]() |
eusstacia scrie:DanielIndru scrie:eusstacia, bine ai venit!
Sper ca ai citit regulile acestui Math Trade si intelegi cum se desfasoara lucrurile.
Daca ai intrebari, foloseste-te de acest thread, sunt multi oameni care au participat la zeci de schimburi si dispusi sa-i ajute pe ceilalti.
Un lucru as dori sa-mi confirmi ca ai citit si esti de acord, ori cineva de pe forum poate garanta pentru tine:(D) Persoanele care nu au cont cu o oarecare vechime pe forumul FBG.ro (decizie la latitudinea moderatorului) sau nu pot oferi recomandari din partea unui user vechi de pe forum (user ce isi va asuma responsabilitatea pentru cei care ii recomanda), nu vor putea participa la acest trade decat daca sunt dispuse sa trimita jocul inaintea tuturor celorlalti participanti. Prin aceasta conditie dorim sa ne asiguram ca fiecare parte angajata in schimb isi va tine obligatia si nu vor aparea situatii neplacute.
Salut, Daniel,
Am citit regulile, am inteles cum se desfasoara Math Trade-ul (m-am uitat si la niste tutoriale) si sunt de acord. Nu cunosc pe nimeni de pe forum, deci ai doar confirmarea mea ca sunt de acord. Daca va trebui sa trimit jocurile inaintea celorlalti participanti, este in regula.
Multumesc tuturor de urarile de bun venit
![]() ![]() |
Înapoi la Altele / Ultimate Trades
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator