VZQ scrie:Sincere felicitari! Mi-a placut, iar pentru o prima incercare, e foarte bine (parerea mea).
O mica sugestie: avand in vedere ca vocea este destul de incet, eu as renunta pentru moment la fundal muzical (chiar daca teoretic ajuta la atmosfera)...
Si - de curiozitate: a fost tras la prima mana, sau ai folosit un script (adica ai pus in prealabil cateva idei pe hartie, inclusiv idei de tex, sau pur si simplu ai dat REC si totul este spontan)?
adelindumitru scrie:Nice! Felicitări. Am văzut că ai și ceva cu Kingdomino?
DeeDee scrie:
Mi-am pierdut interesul pe la minutul 11, cam asa, fiindca nu e un joc pe care o sa-l cumpar. Poate o idee ar fi sa pui optiunea de skip to final thoughts, cum are si rahdo. Dupa cateva runde te prinzi de idee, si nu vrei sa vezi intreg play-through-ul.
DeeDee scrie:hahaha, @VZQ, eu as vrea prezentari in romana pentru jocuri populare.
DeeDee scrie:contrar a ceea ce vrei sa auzi.... mi-a fost jena sa spun, dar daca a zis altcineva prima data...
E foarte usor sa zic cuiva - fii atent, este unu' rahdo pe net. -rah-do. cauta-l sa vezi blabla. dar daca ii zic sa caute pe unu rabes-sandra-tana, poti s-o uiti. nu numai ca tine minte, dar e garantat ca gresesc si eu spelling-ul. Eu le-am spus prietenilor de blogul personal pentru seara cu jocuri, adresa formata din cuvinte banale, simple, romanesti, si tot n-au fost in stare sa-l gaseasca.
Ma gandesc ca oricat de pasionat esti, si faci asta pentru tine, tot iti creste inima in piept cand iti creste numarul de subscriberi. De ce nu ai face un pas inspre a ajuta pe altii sa te gaseasca?
poate pui in balanta atasamentul fata de numele acesta si ce reprezinta pentru tine si ceea ce iti doresti pentru viitorul indepartat.
daca este un moment in care poti schimba numele, acela e la inceputuri. dup-aia devine tot mai greu.
Corwin scrie:Am apucat sa vad in intregime videoul. Nu e neaparat un joc care sa ma atraga, in schimb prezentarea mi se pare destul de buna. Muzica ma deranjeaza si pe mine, mai ales din cauza ca variaza mult in volum intre momentele in care vorbesti, si cele in care e doar muzica. Daca ar fi muzica de fundal, tot timpul la acelasi volum, mi s-ar parea acceptabila. Sau ar putea "puncta" separari intre faze: explicatii, partida efectiva, final thoughts, etc.
Pentru un prim video mi se par ok si aspectul vizual si cel audio. Poate singura remarca ar fi legata de apropierea unor obiecte de camera, care uneori sunt out of focus. Ce-am vazut ca mai face lumea in cazul asta e sa acopere cu mainile fundalul, obligand camera sa focuseze obiectul mai apropiat.
Înapoi la Review-uri si impresii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori