![]() ![]() |
Chuckila scrie:Total Game Value (AVG): $ 3,824.23
Chuckila scrie:2011Chuckila scrie:Total Game Value (AVG): $ 3,824.23
2017
Total €14859.61![]()
![]()
Oh my ... ia sa vedem ce scoatem la vanzare.
AngelEye scrie:Mai lipseste sa apara omucu si homey pe bursa![]()
Chuckila scrie:AngelEye scrie:Mai lipseste sa apara omucu si homey pe bursa![]()
Omucu adoarme pana isi listeaza jocurile ...
VickdaReaper scrie:BGG Data
Total Game Value (AVG): $ 2,058.48
Average Game Price: $ 28.59
Games with no price: 5 (Never Sold on BGG Market Place)
Se pare ca mi-am dublat (si am mai adaugat ceva la) investitia de acum 2 ani (pe atunci, colectia mi-era estimata la 736$).
mihnea_1309 scrie:$2103...uitandu-ma la preturile per joc e clar ca totalul e mult subestimat, intrucat multe jocuri se vand pe market la sume mult mai mici decat am platit eu pe ele (de exemplu Deus cu medie de $25...pai atat am dat eu doar pe extensie). Oricum, sunt multumit cu totalul asta.
Imago scrie:Nu avea homey cea mai mare colectie? Erau poze cu camera lui de jocuri, cu vreo 900 de titluri.
adelindumitru scrie:mihnea_1309 scrie:$2103...uitandu-ma la preturile per joc e clar ca totalul e mult subestimat, intrucat multe jocuri se vand pe market la sume mult mai mici decat am platit eu pe ele (de exemplu Deus cu medie de $25...pai atat am dat eu doar pe extensie). Oricum, sunt multumit cu totalul asta.
Mai ales că 100+ a fost doar Gloomhaven
26octombrie scrie:Uff, n-ati inteles nimic.
Omucu si Homey sunt doar niste utilizatori virtuali
Board Game
Owned 1668
Total $51580.96
Blackbane scrie:Total Game Value (Mean): $1,539.49 ($41.61 / per game)
Total Game Value (Median): $1,313.02 ($35.49 / per game)
Keyser scrie:Hmmm mie nu imi merge link-ul (adica dupa ce bag username incarca in continuu). Pe astia sub 1000$ nu ii baga in seama?
Miţã scrie:Nu stiu care e ala cu sub 1000$
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori