Ale mele sunt relativ modeste, nu cred ca sunt planuri marete:
- Sa joc cel putin 200 partide - in 2011 au fost 173, dar unele luni au fost extrem de "neproductive" (Martie 5, Aprilie 6);
- Din cele 200, 40 sa fie jocuri noi. Cel putin un joc nou pe luna. Tinand cont ca media vine undeva la 3 jocuri noi pe luna, daca la fiecare intalnire de la Carturesti reusesc sa incerc un titlu nou, ating tinta;
- Sa imi rafinez colectia, sa ramana cat mai multe jocuri pe care le apreciez; restul fie vandute, fie schimbate;
- Sa nu depasesc 200 de jocuri (asta va fi probabil cel mai greu);
- Sa reusesc sa imi (re)adaug la colectie jocurile de care am fost nevoit sa ma despart in aceasta iarna (San Marco, Java, etc). Si cu asta ajungem la punctul urmator;
- Sa imi fac rost de toate titlurile din Mask Trilogy;
- Sa achizitionez macar un Master Set de la Heroscape. De preferinta Rise of the Valkyrie (daca nu, Swarm of Marro).
- Sa joc macar unul din jocurile epice: Twilight Imperium 3rd Ed., Eclipse sau Space Empires 4X;
- Sa incercam primul "Romanian Math Trade", daca suntem destui doritori - o metoda extrem de frumoasa de a schimba jocuri;
- Later edit, thanks djdano: Sa ajung la Essen;
- CEL MAI IMPORTANT!!!: Sa reusesc sa organizez cel putin o "Intalnire Nationala ForumBoardGames.ro"