Unii cand vor o pauza de 2-3 minute ies la o tigara sau/si beau o cafea. Mie-mi place sa iau un loc pe canapea, sa contemplez colectia de jocuri (e asezata strategic

) si sa ma gandesc cum le mai asez sa mai fac loc pentru ceva nou, ce n-am mai jucat de ceva vreme, ce poate iesi la vanzare, etc. Ete asa m-a pocnit ideea sa vad cate jocuri am vs cate jocuri am vandut. Si am ajuns la niste rezultate destul de interesante.
In momentul de fata am
66 de jocuri (neincluzand extensiile) si am vandut...
41 de jocuri (neincluzand extensiile). Teoretic, as mai avea cca 3 jocuri la vanzare deci probabil voi ajunge la
63 / 44. Si, ca fapt divers, am vandut in urma cu cativa ani (probabil 1-2 nu 5-6, nu ma mai ajuta memoria) Smallworld si l-am readaugat la colectie, deci ar fi
63 / 45.
Pot spune cu siguranta ca am vandut o colectie impresionanta, nu neaparat prin nume, e adevarat, ci mai ales prin numar.
Cifrele zic cam asa (pentru frumusetea rezultatului o sa lucrez cu ultimele numere

): am cumparat peste
100 de jocuri; am vandut cam
41.6% din ceea ce am avut; jocurile vandute reprezinta cca
71.4% din ceea ce mai am.
In concluzie sunt un tip care ma entuziasmez foarte usor in legatura cu vreun joc (recunosc ca un joc desenat foarte frumos deja m-a prostit pe jumatate

) si, in multe cazuri, ma desumflu destul de repede dupa ce il cumpar. Sau poate ca imi place sa joc tot timpul altceva si nu ma deranjeaza sa invat alte si alte reguli de fiecare data cand ma asez la masa.
PS sunt curios daca a vandut cineva mai multe jocuri decat mine. Si ma uit in special spre Timisoara sau Cluj (va stiti voi

). Apropo, cei care mai au si niste mici magazine, pe voi nu va punem la socoteala