Cu toata caldura si dragostea, te rog frumos puneti o functie de "BROWSE GAMES" la site
Regina si Nebunul si Taraba de jocuri - functionalitate site
- MandrulDuce
- King Meeple

- Custom Rank: Dungeon Master
Regina si Nebunul si Taraba de jocuri - functionalitate site
[admin edit: topic split]
Cu toata caldura si dragostea, te rog frumos puneti o functie de "BROWSE GAMES" la site
...ma pierd pe acolo 
Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!
-
jakkal
Re: Regina si Nebunul - Prima Saptamana de Reduceri
Ai casuta pentru cautare, in partea dreapta, deasupra meniului, in stanga lupei 
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
O functionalitate pe care mi-as dori-o functionala si pe Taraba!
N-o spun cu rautate... doar ca imi lipseste tare.
N-o spun cu rautate... doar ca imi lipseste tare.
- suf
- King Meeple

Super idee cu saptamana de reduceri! Am comandat un joc in plus pt asta 
Pagina perfecta pe reginasinebunul.ro e asta. Stiu ca va solicita un pic serverul, dar e locul unde gasesti tot. Combinat cu search in page din browser ai chiar tot
Spor la cumapraturi!
Pagina perfecta pe reginasinebunul.ro e asta. Stiu ca va solicita un pic serverul, dar e locul unde gasesti tot. Combinat cu search in page din browser ai chiar tot
Spor la cumapraturi!
- mihai
- Special Meeple

@djdano - te referi la functionalitate de browse games sau de cautat?
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
- tasurinchi
- King Meeple

Am si eu cateva observatii, fara nicio urma de rautate:
@jakkal: problema era alta. Daca vreau sa vad toate jocurile deodata si sa le sortez si dupa pret spre exemplu, nu doar dupa nume ca in cautarea avansata pe care a postat-o suf, nu pot. Nu ca ar fi esential, dar n-ar fi rau
@mihai: acum ceva timp daca imi aduc bine aminte, filtrarea dupa criterii nu functiona foarte bine. Acum pare OK. Pe mine altceva ma deranjeaza: pozele deformate la o parte dintre jocuri. Prima oara cand am descoperit Taraba acum cateva luni, site-ul nu mi-a inspirat incredere tocmai din cauza asta...
@jakkal: problema era alta. Daca vreau sa vad toate jocurile deodata si sa le sortez si dupa pret spre exemplu, nu doar dupa nume ca in cautarea avansata pe care a postat-o suf, nu pot. Nu ca ar fi esential, dar n-ar fi rau
@mihai: acum ceva timp daca imi aduc bine aminte, filtrarea dupa criterii nu functiona foarte bine. Acum pare OK. Pe mine altceva ma deranjeaza: pozele deformate la o parte dintre jocuri. Prima oara cand am descoperit Taraba acum cateva luni, site-ul nu mi-a inspirat incredere tocmai din cauza asta...
-
jakkal
Din pacate, sortarea dupa pret nu este posibila atunci cand se face o cautare. Se poate doar atunci cand se intra pe categorie -> afiseaza toate jocurile dupa nume/pret.tasurinchi wrote:problema era alta. Daca vreau sa vad toate jocurile deodata si sa le sortez si dupa pret spre exemplu, nu doar dupa nume ca in cautarea avansata pe care a postat-o suf, nu pot. Nu ca ar fi esential, dar n-ar fi rau
- mihai
- Special Meeple

Re: Regina si Nebunul si Taraba de jocuri - functionalitate site
@djdano - am raspuns pe celalalt topic
@tasurinchi - pozele sunt in schimbare, momentan in proportie de 80% sunt schimbate, nu mai par distorsionate; stiu ca acest aspect era deranjant, de aceea am tot schimbat pozele, lucrul acesta facandu-se treptat, timpul fiind insuficient pentru a rezolva toate problemele.
mersi inca o data pentru feedback
@tasurinchi - pozele sunt in schimbare, momentan in proportie de 80% sunt schimbate, nu mai par distorsionate; stiu ca acest aspect era deranjant, de aceea am tot schimbat pozele, lucrul acesta facandu-se treptat, timpul fiind insuficient pentru a rezolva toate problemele.
mersi inca o data pentru feedback
-
ciocanul
Mi imi place cum au Redgoblin afisate jocurile: vezi rapid ce e pe stoc, vezi multe in pagina, simplu si eficient.
- mihai
- Special Meeple

@ciocanul - perfect de acord cu tine, dar nu puteam face un site gen redgoblin, plus ca la TARABA oferta e mai diversificata, eu incerc sa extind paleta de produse, de aceea trebuie ceva "altfel", momentan negasind formula ideala; dar cu feedback incerc sa o imbunatatesc cat mai mult