Jocuri pentru sarbatori
- suf
- King Meeple

Jocuri pentru sarbatori
Oferta s-a mutat aici.
Last edited by suf on 07 Jan 2014, 05:25, edited 8 times in total.
- suf
- King Meeple

Re: Jocuri pentru sarbatori
Uite ca Rialto, Ginkopolis, Palaces of Carrara si Mamma Mia! sau si dus.
- suf
- King Meeple

- suf
- King Meeple

- suf
- King Meeple

S-au vandut Trains si Pathfinder Adventure Card Game: Rise of the Runelords - Base Set.
- suf
- King Meeple

Am adaugat Kolejka (Stai la coada). Cu el puteti sta la coada linistiti.
-
Rautz
Am stat. O ora jumate azi la Posta.
Coada era pana in afara cladirii, la minus grade cat or fi fost.
(sa injur si toate babele care stau la coada de colete ca sa-si plateasca Enelul si Romtelecomul desi le-ar lua 2 minute la orice banca? sau Posta ca are un singur ghiseu pentru o cladire intreaga si vinde si detergenti, dar timbre sau plicuri nu gasesti la ei)
De fiecare data ma jur ca nu mai fac nici un schimb/cumparatura prin Posta, si trec 2-3 luni si uit.
Sper sa nu ma mai vedeti la Math Tradeuri de acum incolo.
Si dupa o ora jumate de stat la coada a trebuit sa car coletul lui suf, cat mine de mare (asta nu stiu daca sa o trec la pozitive sau negative, ma mai gandesc)
Coada era pana in afara cladirii, la minus grade cat or fi fost.
(sa injur si toate babele care stau la coada de colete ca sa-si plateasca Enelul si Romtelecomul desi le-ar lua 2 minute la orice banca? sau Posta ca are un singur ghiseu pentru o cladire intreaga si vinde si detergenti, dar timbre sau plicuri nu gasesti la ei)
De fiecare data ma jur ca nu mai fac nici un schimb/cumparatura prin Posta, si trec 2-3 luni si uit.
Sper sa nu ma mai vedeti la Math Tradeuri de acum incolo.
Si dupa o ora jumate de stat la coada a trebuit sa car coletul lui suf, cat mine de mare (asta nu stiu daca sa o trec la pozitive sau negative, ma mai gandesc)
- Chuckila
- King Meeple

- suf
- King Meeple

@Rautz: Cred ca esti cel mai ghinionist dintre toti cei carora le-am vandut jocuri
Sper macar jocurile sa te bucure.
-
Rautz
Nu e vorba ca am eu ghinion cand ma duc la posta sau ceva, pur si simplu posta de care apartin e groaznica, cartierul e aglomerat, cu multe blocuri turn deci sunt multi oameni, iar angajatele putine si slab pregatite profesional.suf wrote:@Rautz: Cred ca esti cel mai ghinionist dintre toti cei carora le-am vandut jocuriSper macar jocurile sa te bucure.
Indiferent in ce zi te duci sau la ce ora, sunt cozi imense (cele de la MT-ul european imi vin la alt ghiseu, de recomandate, si acolo e la fel de mare coada)
Deci trebuie sa ma lecuiesc o data de orice inseamna drum la posta, si fie sa platesc mai mult sa mi se livreze prin curier, fie sa cumpar de la magazine.
As fi zis ca la privati nu ar putea exista asa ceva, insa in drum spre posta trec pe langa un RDS care e de asemenea plin ochi de fiecare data. Pur si simplu stau intr-un cartier aglomerat, cu oameni batrani care nu stiu altcumva sa-si plateasca facturile decat stand la coada.
-
acidutzu
Ciudat. Pe aici ghiseul pentru plati e diferit de cel pentru colete/mandate (care e mai tot timpul liber). Poate, pur si simplu stai intr-un cartier aglomerat, cu oameni batrani care nu stiu altcumva sa-si trimita borcanul cu muraturi sau caltabosul nepotilor decat stand la coada. 
-
flernebunu
Inteleg perfect situatia 
La fel patesc si eu cand am de pus colete la posta sau de ridicat ceva(si am 2 oficii in apropiere)...stau circa 45-60 de minute asteptand sa plateasca astia batrani enel si romtelecom ...care se pot plati la banci sau la noile automate plasate in absolut orice supermarket.
Am incercat sa explic uneia ca ii ia maxim 1 minut sa isi plateasca factura la un astfel de aparat si mi-a spus ca nu mai ajunge ea pe acolo ....ca e departe(10 min) mai bine sta o ora la coada...
La fel patesc si eu cand am de pus colete la posta sau de ridicat ceva(si am 2 oficii in apropiere)...stau circa 45-60 de minute asteptand sa plateasca astia batrani enel si romtelecom ...care se pot plati la banci sau la noile automate plasate in absolut orice supermarket.
Am incercat sa explic uneia ca ii ia maxim 1 minut sa isi plateasca factura la un astfel de aparat si mi-a spus ca nu mai ajunge ea pe acolo ....ca e departe(10 min) mai bine sta o ora la coada...
-
Obisnuitu
Salut
Daca ar fi destepti aia de la posta romana ar pune si ei un automat de platit rate in cladire
.
numai bine
Daca ar fi destepti aia de la posta romana ar pune si ei un automat de platit rate in cladire
numai bine
- Teddy
- King Meeple

De asta exista mame 
Eu unul o rog pe mama sa-mi ridice/expedieze ea orice colet
Inca astept pathfinder-ul suf, dar vad ca astia de la posta se misca in reluare si cu pachetele
Eu unul o rog pe mama sa-mi ridice/expedieze ea orice colet
Inca astept pathfinder-ul suf, dar vad ca astia de la posta se misca in reluare si cu pachetele
- suf
- King Meeple

Am scos la vanzare si Goa.
Ultima livrare pe anul asta va fi luni, 23 decembrie (maine), asa ca luati-le cat sunt calde. Intre 23 decembrie si 6 ianuarie nu voi putea face livrari.
Ultima livrare pe anul asta va fi luni, 23 decembrie (maine), asa ca luati-le cat sunt calde. Intre 23 decembrie si 6 ianuarie nu voi putea face livrari.
-
Rafy
- Wizard Meeple

Mersi pentru promptitudine si amabilitate. Si nu in ultimul rand , jocuri 
Sarbatori Fericite, la toti !
Sarbatori Fericite, la toti !
- Teddy
- King Meeple

- suf
- King Meeple

Multumesc pentru cumparaturi pe anul asta si spor la joaca! Suntem pe ultima linie dreapta inainte de Anul Nou. Inca mai e timp sa rotunjim numarul de partide 
- suf
- King Meeple

Cum spuneam la inceput de an, am hotarat sa scot multe jocuri la vanzare:
1812: The Invasion of Canada
Blockers!
Blood Bowl: Team Manager - The Card Game
Blood Bowl: Team Manager - The Card Game: Sudden Death
Cold War: CIA vs KGB
Combat Commander: Europe
Flash Point: Fire Rescue
Hacienda
Hamburgum
Hamburgum Expansion: Antverpia
Hammer of the Scots
Kaleidos
Mage Wars
Middle-earth Quest
Noblemen
Power Grid: The First Sparks
Pe langa asta, am redus pretul jocurilor pe care le aveam deja in oferta. Am inlesnit mult si modul de a obtine discount, astfel ca momentan o treime din jocuri pot fi cumparate la sub 40% din pretul de nou si inca o treime la sub jumatate din pretul de nou.
Mai multe detalii in noua oferta.
1812: The Invasion of Canada
Blockers!
Blood Bowl: Team Manager - The Card Game
Blood Bowl: Team Manager - The Card Game: Sudden Death
Cold War: CIA vs KGB
Combat Commander: Europe
Flash Point: Fire Rescue
Hacienda
Hamburgum
Hamburgum Expansion: Antverpia
Hammer of the Scots
Kaleidos
Mage Wars
Middle-earth Quest
Noblemen
Power Grid: The First Sparks
Pe langa asta, am redus pretul jocurilor pe care le aveam deja in oferta. Am inlesnit mult si modul de a obtine discount, astfel ca momentan o treime din jocuri pot fi cumparate la sub 40% din pretul de nou si inca o treime la sub jumatate din pretul de nou.
Mai multe detalii in noua oferta.