Pachet 1100+ sleeves

DanielIndru
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Going Cardboard

Re: Pachet 1100+ sleeves

25 Jul 2011, 11:25

Acidutzu nu a stat degeaba in weekend si a facut treaba buna - desi indraznesc sa presupun ca ultima poza din serie nu e creatia lui, ma insel? :)

Mai asteptam pana deseara sa vedem cine cu ce surprize mai vine si apoi anuntam fericitul viitor posesor de sleeves... si eventual alte bonusuri daca e cazul.

@pfinix: ne-ai promis multe poze in weekend, unde sunt?

@all: haideti cu idei si propuneri traznite! Ca sa nu fie neintelegeri si ca sa va stimulez, repet ce am zis in primul post:
djdano wrote: Pachetul se da gratis deci - platesc eu si transportul cu Posta Romana - cuiva de pe forum. Doresc la schimb un lucru sau un serviciu de natura non-financiara si, pe cat posibil, non-materiala. Nu stiu exact ce caut si ce vreau, dar ma bazez pe creativitatea voastra. :) O poza cu autograf, o rugaciune, o sedinta gratis la Alcoolicii Anonimi, un masaj profesionist la degetele inelare de la picioare... munciti-va si voi creierii si veniti cu ceva original.

acidutzu

25 Jul 2011, 11:45

Pai de unde sa fac rost de o manuta? Nici o mama nu m-a lasat sa ii pozez mana copilului. Oameni care dispretuiesc arta. :)
Si nu mai e gratis pachetul ca a trebuit sa iau baterii de schimb. :roll:

DanielIndru
King Meeple
King Meeple

25 Jul 2011, 12:15

acidutzu wrote: Si nu mai e gratis pachetul ca a trebuit sa iau baterii de schimb. :roll:
Imi pare rau pentru pierderea ta, dar sunt convins ca te-ai distrat de minune la acel shooting. :)
Pachetul meu va fi gratis dar, ca majoritatea celorlalte "devices" din comert, batteries are not included.

pfinix

25 Jul 2011, 12:30

:) am promis poze in caz ca e lumea interesata (te referi la bratari, nu?) si ... bine hai ca mai pun cateva.

din pacate cele mai frumoase bratari pe care le-am facut sunt la prietenul meu, i le-am facut lui cadou :) asa ca nu am poze cu ele, dar cand ajung acasa ma uit ce mai am si fac poze. Hmm... buna idee sa imi iau din timp baterii (nu ca ar fi multe, dar nu mai stiu cand am pus ultima data mana pe aparatul foto).

Ma grabesc sa ma incadrez in timp :D

acidutzu

25 Jul 2011, 13:48

djdano wrote:
acidutzu wrote: Si nu mai e gratis pachetul ca a trebuit sa iau baterii de schimb. :roll:
Imi pare rau pentru pierderea ta, dar sunt convins ca te-ai distrat de minune la acel shooting. :)
Pachetul meu va fi gratis dar, ca majoritatea celorlalte "devices" din comert, batteries are not included.
mi-am luat 4+2 gratis ca sa fiu asigurat pentru urmatorul concurs. 8-)

pfinix

25 Jul 2011, 19:24

am facut cateva poze. din pacate, dupa cum am mai zis, cele mai frumoase modele nu le pot arata momentan, asa ca tre sa ma multumesc cu ce am gasit prin casa :)
IMG_2152.JPG
IMG_2164.JPG
IMG_2172.JPG
IMG_2154.JPG
IMG_2170.JPG
IMG_2158.JPG
inca nu am incercat asta, dar ma gandesc sa fac o bratara cu meeples de carcassonne, daca reusesc sa imi dau seama cum sa fac modelul. :D

acidutzu

25 Jul 2011, 19:35

De-ar sta si Jenny atat de cuminte la pozat.

imba
King Meeple
King Meeple

25 Jul 2011, 19:50

Si eu i-am facut un review lui djdano desi nu a specificat X-ul initial. O sa redirectionez salata de rosii catre tine contra sleevuri. :) Si na! Nu e musai sa fie negativ review-ul. :twisted:

pfinix

25 Jul 2011, 19:55

mai am o oferta, dca se mai accepta pt concurs :D

daca mai ai vreun joc (sau iti mai iei) pe care inca nu stii sa-l joci si nu ai chef sa citesti regulile, ma ofer sa le citesc eu si sa iti explic cat mai bine cum se joaca :)
un fel de "stai in fotoliu la soare, nu faci nimic si inveti sa joci un joc" :D

acidutzu

25 Jul 2011, 20:22

varianta audiobook :D

pfinix

25 Jul 2011, 21:34

gata, ultima mea oferta.

am facut o runda de EPYC, scrisa si desenata toata de mine (da stiu, nu e chiar corect pt ca stiam ce scrie la inceput :P dar am incercat sa fiu obiectiva) :D

are de fapt o singura pagina, dar nu intra toata in poza asa ca am taiat-o in 2 bucati. Sursa de inspiratie - avatarul, in caz ca nu e destul de clar :lol:
IMG_2182.JPG
IMG_2183.JPG

DanielIndru
King Meeple
King Meeple

25 Jul 2011, 21:41

Buuun, final de aventura, hai sa vedem ce avem pana acum:

- o poveste epica (nu EPYC) de la acidutzu cu 2 manutze care s-au iubit in iarba si in soare si... cu final tragic, in umila mea opinie - mamica va creste singura pruncul ala, nu e nimica fericit in asta... noroc ca monstrul ala mare si rau nu va mai deranja pe nimeni niciodata :) ;
- niscai lucru manual de la pfinix, promisiuni de mai bine si mai mult si chiar o oferta de a ma invata un joc... ei bine, daca ma hotarasc sa accept sa ma calauzesti tu pe calea asta voi alege cu siguranta un joc scurtuletz si usurel ca sa-ti fac munca usoara; dar mai intai va trebui sa-ti aud vocea de test, sa vad daca imi place sa invatz dupa ea :P;
- imba a facut un review "de ce sa nu cumperi jocul X", unde X... nu e ce-mi doream eu :) dar revin la subiectul asta;
- Bahaus a promis sa invetze sa rezolve un cub Rubikk in mai putin de 3 minute si sa mi-l trimita rezolvat;
- iar Keyser a promis ca-si ia pastilele in continuare, pentru siguranta noastra a tuturor... nu stiu exact ce inseamna asta, dar apreciez intentiile lui bune pentru ca pretuiesc siguranta noastra... dar nu sunt sigur ca trebuie sa fac ceva mai departe, ajutati-ma voi inainte sa fie prea tarziu!

Va multumesc tuturor pentru participare, nu ma asteptam sa trezesc atata interes si ma bucur nespus ca ati fost saritori, spontani si pusi pe fapte mari.
O sa incep cu comentariile si premierea de la coada la cap, asa cum se face de obicei in concursurile care se respecta si care au premii consistente, nu doar niste foitze de plastic. :)

DECI! ATENTIE MAXIMA! Stergeti-va ochelarii si cititi mai departe.

pfinix, imba si Bahaus sunt pe locul 1!

Premiul oferit de mine nu e pachetul de sleeves, ci o reducere de 25% la orice joc pe care ma hotarasc sa-l vand in viitor, dar numai daca urmatoarele conditii vor fi indeplinite de fiecare din cei vizati pana in data de 10 august 2011:
- pfinix imi face o bratara neagra cu meeples galbeni, de vreo 5-6 cm latime, si mi-o trimite;
- imba face un review "de ce sa nu cumperi jocul X" pentru Railways of the World (putea fi mai rau, imba, puteam sa cer pentru Arkham Horror :P ) pentru ca nu am nici un Wallace in colectie si inca ma gandesc daca vreau sa am unul sau nu;
- Bahaus va face exact ce a promis: va rezolva un cub Rubikk in mai putin de 3 minute, mi-l va trimite si va posta filmul pe youtube; conditia e ca cineva sa-i "randomizeze" cubul inainte ca el sa-l rezolve si asta sa se vada pe film.

Apreciez foarte mult efortul vostru si intentiile bune si sper sa profitati de aceasta ocazie si sa aratati tuturor ce demon creativ zace in fiecare dintre voi. :)

Iar marele castigator de pe locul mai sus de locul 1 e acidutzu. M-a impresionat din nou imaginatia si felul lui de a crea povesti pline de emotie, dar si vestea trista ca cele 17 carti Thunderstone trimise de mine sufera de frig si Heroes of Graxia au facut nudism la mare... probabil fara voia lor. Deci cele 1100+ sleeves vor lua urma lui Jenny si isi vor gasi un nou stapan in cufarul lui acidutzu.

Felicitari tuturor!
Va invit la final sa ridicati un pahar alaturi de mine in cinstea castigatorilor! Eu sunt deja la al treilea Cuba Libre, va rog sa-mi iertati lipsa de coerenta si greselile. :oops:

Cheers!

imba
King Meeple
King Meeple

25 Jul 2011, 21:46

Inca unu'? O sa fiu oaia neagra a reviewerilor de pe forum! >_< Nu o sa mai joace nimeni niciodata nimic cu mine de frica ca iese un review negativ... Daca cereai pt Arkham Horror, faceam petitie pentru extinderea cu macar 30 de zile a termenului.

In alta ordine de idei, felicitari acidutzu!
Last edited by imba on 25 Jul 2011, 21:47, edited 1 time in total.

Chuckila
King Meeple
King Meeple

25 Jul 2011, 21:47

Hehehe, felicitari tuturor. Atat castigatorilor, cat si lui djdano pentru idee.

acidutzu

25 Jul 2011, 22:00

Ce ma mai pleostisem tot cand am vazut ca numai eu nu sunt pe locul 1. Dar accept si locul super 1.
Trebuie sa le multumesc pisicilor mele pentru ca au avut rabdare sa-mi pun in poza ideile (una pentru ca nu mi-a atacat mana si nu a mancat plantutele ca sa se razbune - a se vedea in postarea cu greu de construit 3, poza nr. 4 scutul spongebob antijenny; cealalta pentru ca s-a lasat cumparata cu un sping contra mers in parc si facut poze).
Si le multumesc tuturor celor care m-au citit.
Si in primul rand lui djdano ca imi permite sa particip la concursuri care ma stimuleaza. Nu vreau sa reinceapa discutia despre cum sa se faca concursuri, dar, in spiritul south park, am zero prieteni pe facebook si nu pot castiga nimic acolo. :?

DanielIndru
King Meeple
King Meeple

25 Jul 2011, 22:13

pfinix, multumesc si pentru sesiunea solo de EPYC, ai postat-o chiar in timp ce scriam finalul aventurii. :)

Explicatia avatarului meu e ca sunt de pe alta planeta, si pisica la fel.
Si ador South Park, evident.

pfinix

25 Jul 2011, 22:40

in sfarsit am castigat si eu ceva! :D
reducerea e sincer mai buna decat sleevurile, cel putin pt mine, pt ca mi se cam scurg ochii dupa unele jocuri pe care le scoti la vanzare. (inteleg ca se refera la jocuri viitoare, nu sunt incluse si cele existente daca mai e ceva, nu m-am uitat :P).

Bratara ti-o fac cu cea mai mare placere, va trebui sa fac vreo 2 incercari inainte ca sa iasa bine meeples, nu am mai facut pana acum pe tema boardgames dar dupa cum spuneam asta imi place cel mai mult, sa am noi provocari pt ca la sfarsit satisfactia e tot mai mare. Ramane numai sa stabilim detalii legate de lungime, cum vrei sa se prinda etc., dar astea le vorbim pe privat, sa nu afle mana lui acidutzu secrete despre mana ta :lol:

Iar runda de EPYC am facut-o intr-o clipa de inspiratie, cu 1 minut inainte sa o pun. Am zis sa fac si ceva amuzant nu numai chestii serioase. Cred ca trebuia sa incep cu ea :D

felicitari pt concurs, a fost foarte distractiv si creativ si cred ca a iesit foarte bine.

Rautz

25 Jul 2011, 22:59

Felicitari castigatorilor

A fost dragut concursul, de aceea mai mult din complezenta am acceptat sa particip la concurs.
Insa am participat la concurs respectand cerintele initiale si mi-as fi onorat oferta numai daca nu s-ar fi schimbat regulamentul in mijlocul 'competitiei'.

Ca sa nu se iveasca discutii am spus inca de atunci ca nu accept noul regulament astfel ca ma vad nevoit sa renunt la premiu

Intr-adevar acidutzu a facut o treaba excelenta cu mainile lui :D si merita sa castige

imba
King Meeple
King Meeple

02 Aug 2011, 12:32

Nenea djdano, pot sa fac totusi un review normal la Railways? :) Nu de alta, dar parca momentan nu simt de sarcastico-negativ fata de joc. :-)

Post Reply

Return to “Concursuri ForumBoardGames.ro si parteneri”