Buuun, final de aventura, hai sa vedem ce avem pana acum:
- o poveste epica (nu EPYC) de la
acidutzu cu 2 manutze care s-au iubit in iarba si in soare si... cu final tragic, in umila mea opinie - mamica va creste singura pruncul ala, nu e nimica fericit in asta... noroc ca monstrul ala mare si rau nu va mai deranja pe nimeni niciodata

;
- niscai lucru manual de la
pfinix, promisiuni de mai bine si mai mult si chiar o oferta de a ma invata un joc... ei bine, daca ma hotarasc sa accept sa ma calauzesti tu pe calea asta voi alege cu siguranta un
joc scurtuletz si usurel ca sa-ti fac munca usoara; dar mai intai va trebui sa-ti aud vocea de test, sa vad daca imi place sa invatz dupa ea

;
-
imba a facut un review "de ce sa nu cumperi jocul X", unde X... nu e ce-mi doream eu

dar revin la subiectul asta;
-
Bahaus a promis sa invetze sa rezolve un cub Rubikk in mai putin de 3 minute si sa mi-l trimita rezolvat;
- iar
Keyser a promis ca-si ia pastilele in continuare, pentru siguranta noastra a tuturor... nu stiu exact ce inseamna asta, dar apreciez intentiile lui bune pentru ca pretuiesc siguranta noastra... dar nu sunt sigur ca trebuie sa fac ceva mai departe, ajutati-ma voi inainte sa fie prea tarziu!
Va multumesc tuturor pentru participare, nu ma asteptam sa trezesc atata interes si ma bucur nespus ca ati fost saritori, spontani si pusi pe fapte mari.
O sa incep cu comentariile si premierea de la coada la cap, asa cum se face de obicei in concursurile care se respecta si care au premii consistente, nu doar niste foitze de plastic.
DECI! ATENTIE MAXIMA! Stergeti-va ochelarii si cititi mai departe.
pfinix,
imba si
Bahaus sunt pe locul 1!
Premiul oferit de mine nu e pachetul de sleeves, ci o reducere de 25% la orice joc pe care ma hotarasc sa-l vand in viitor, dar numai daca urmatoarele conditii vor fi indeplinite de fiecare din cei vizati
pana in data de 10 august 2011:
-
pfinix imi face o bratara neagra cu meeples galbeni, de vreo 5-6 cm latime, si mi-o trimite;
-
imba face un review "de ce sa nu cumperi jocul X" pentru
Railways of the World (putea fi mai rau,
imba, puteam sa cer pentru
Arkham Horror 
) pentru ca nu am nici un
Wallace in colectie si inca ma gandesc daca vreau sa am unul sau nu;
-
Bahaus va face exact ce a promis: va rezolva un cub Rubikk in mai putin de 3 minute, mi-l va trimite si va posta filmul pe youtube; conditia e ca cineva sa-i "randomizeze" cubul inainte ca el sa-l rezolve si asta sa se vada pe film.
Apreciez foarte mult efortul vostru si intentiile bune si sper sa profitati de aceasta ocazie si sa aratati tuturor ce demon creativ zace in fiecare dintre voi.
Iar marele castigator de pe locul mai sus de locul 1 e
acidutzu. M-a impresionat din nou imaginatia si felul lui de a crea povesti pline de emotie, dar si vestea trista ca cele 17 carti
Thunderstone trimise de mine sufera de frig si
Heroes of Graxia au facut nudism la mare... probabil fara voia lor. Deci cele 1100+ sleeves vor lua urma lui Jenny si isi vor gasi un nou stapan in cufarul lui
acidutzu.
Felicitari tuturor!
Va invit la final sa ridicati un pahar alaturi de mine in cinstea castigatorilor! Eu sunt deja la al treilea Cuba Libre, va rog sa-mi iertati lipsa de coerenta si greselile.
Cheers!