Best of the Month - Decembrie 2017

Forum rules
Va rugam sa postati in aceasta sectiune doar articole tip review sau articole cu impresiile voastre despre un anumit joc (articole ce pot fi apoi bineinteles discutate in cadrul topicurilor respective).

Pentru discutiile generale necentrate pe ideea de "review" va invitam in forumul Discutii generale.
User avatar
ProfessorChaos
King Meeple
King Meeple
Posts: 1339
Joined: 23 Jul 2011, 23:30
Custom Rank: Miniature Painter
Location: Bucuresti

Best of the Month - Decembrie 2017

Post: # 84832Post ProfessorChaos
09 Jan 2018, 23:28

În stilul Dice Tower ma gândeam că ar fi interesant să avem câte un topic pe lună în care să scriem care a fost cel mai bun joc nou încercat în luna respectivă. Singurele condiții ar fi să-l fi jucat prima oară în acea lună (jocul poate fi oricât de vechi) și să vă fi plăcut - să fie minim de nota 7 - 7.5. Dacă scriem și un rând sau două despre de ce ne-a plăcut cu atât mai bine. Realizez că nu jucăm toți câte un joc nou în fiecare lună, dar poate ne susțin cei care joacă noutăți mai des.

Pentru mine în Decembrie a fost Photosynthesis

Genul de joc care arată superb și care te lovește unde te doare mai tare. Tema este implementată excelent și mai mult decât simularea creșterii copacilor mi se pare că surprinde foarte bine natura nemiloasă. Nu am jucat încă modul advanced, dar presupun că e și mai brutal. Deocamdată n-am reușit să mă prind cum pot câștiga dar jocul e atât de captivant că îmi doresc să continui să încerc să aflu. Fascinant este cum a reușit designerul să echilibreze jocul. Copacii mari produc multă lumină (de care ai nevoie pentru a cumpăra noi copaci), dar ca să câștigi îți trebuie puncte pe care le primești dacă recoltezi copacii mari. Iar dacă copacii mici sunt în umbră riști să recoltezi o dată și să nu mai ai timp să te redresezi pentru a repeta operațiunea. Cheia este în timing, care ține mult de poziția copacilor tăi, cum ești blocat de copacii adversarilor și poziția soarelui.

Nota 8.5
Nothing to prove. I play to have fun.

Colecția mea
Wishlist
De încercat/luat prin trade

User avatar
adelindumitru
Super Moderator
Super Moderator
Posts: 2056
Joined: 11 Sep 2016, 01:25

Re: Best of the Month - Decembrie 2017

Post: # 84834Post adelindumitru
10 Jan 2018, 01:22

Pentru mine o revelație a fost Azul. Primul joc abstract modern pe care l-am jucat, de altfel. Trebuie să recunosc că m-a atras în primul rând modul în care arăta. De la componente la design grafic, totul ”striga” eleganță. Dacă a intrat în colecție pentru aspect, a rămas pentru calitatea gameplay-ului și pentru cât de ușor se setează. Mai mult, o fi Legendary jocul meu favorit, dar uneori chiar nu am chef să caut în n-șpe cutii cărțile necesare, apoi să amestec o grămadă de teancuri, și la final să mai și strâng totul. Azul se pune pe masă în 10 secunde, iar un joc durează undeva între 10-20 de minute. Perfect pentru orice situație cum s-ar spune. Îmi place și că poate fi jucat fie relaxat, fără să te gândești prea mult în avans la care mișcare ar fi optimă, fie mai intens, calculându-ți fiecare mutare. Modul în care obții puncte mi se pare fascinant. 9.5/10 (i-am scăzut 0.5 pentru absența unui al doilea săculeț, în care să plasezi piesele nefolosite, ceea ce ar fi redus complet timpii morții care apar pe parcursul unui joc).

User avatar
VZQ
King Meeple
King Meeple
Posts: 467
Joined: 07 Oct 2017, 22:20

Re: Best of the Month - Decembrie 2017

Post: # 84835Post VZQ
10 Jan 2018, 02:41

In cazul nostru, castigatorul a fost Indigo. Un alt abstract, marca Reiner Knizia. Grafic, este impresionant. Ca joc, este rapid, intens, cu multe schimbari / rasturnari de situatie. Foarte usor de invatat, mai greu de stapanit. Prefer varianta in 2, este un duel taios. Un joc in mod normal de nota 10, dar i-am scazut jumatate de punct, pentru ca tile-urile tind sa alunece un pic pe tabla de joc si trebuie repozitionate tot timpul.

A intrat si Azul, placut, intr-adevar, dar - cel putin pentru noi - nu egaleaza senzatia pe care o avem cand jucam Indigo - la Azul partea de abstract este pronuntata si la vedere, ori Indigo nu se simte ca un abstract, ci ca o cursa nebuna de a fenta adversarul si de a-i "sufla" punctele (pietrele) de sub nas :) De gustibus, deh :)

User avatar
danielM
King Meeple
King Meeple
Posts: 1667
Joined: 13 Jun 2012, 15:23
Custom Rank: general de sufragerie

Re: Best of the Month - Decembrie 2017

Post: # 84838Post danielM
10 Jan 2018, 10:41

Cel mai bun joc nou din luna decembrie este fara discutie Twilight Imperium 4th edition. Legendele din jurul lui m-au tinut departe pana la aparitia noii editii, care vine cu 2 regulamente foarte clare. Am reusit sa joc doua partide, ambele in 6 si s-a ridicat la nivelul asteptarilor. 17 rase cu abilitati si unitati diferite, aliante, tradari, 4X, dezvoltarea economiei, faza de vot a agendelor si tema mai mult decat prezenta in TI4. Timpul de joc se duce undeva in jurul a 6 ore dupa prima partida.

User avatar
mihnea_1309
Wizard Meeple
Wizard Meeple
Posts: 241
Joined: 14 Jan 2017, 10:27

Re: Best of the Month - Decembrie 2017

Post: # 84839Post mihnea_1309
10 Jan 2018, 10:56

Decembrie e cam singura luna cand am si eu ocazia sa incerc jocuri care nu au fost cumparate de mine (singurul prieten care a fost atras in hobby suficient de mult incat sa isi porneasca propria colectie locuieste in Anglia si vine in tara doar de Sarbatori, de obicei cu cateva jocuri noi in valiza). Mi-a placut Photosyntesis dar nu m-a dat complet pe spate. E un joc dragut in care tabla de joc arata minunat spre finalul jocului, tematica e surprinzator de bine implementata si interactiunea e puternica (in 4 cel putin) dar nu-s prea multe decizii de explorat. Poate daca jucam varianta avansata (care nu stiu ce implica, in afara de o runda in plus). L-as juca cu placere ocazional, dar nu m-a captivat. Ce mi-a placut in mod special e faptul ca cel mai avantajos loc dpdv al punctelor de victorie (spatiul din centrul padurii) e cel mai vulnerabil la a fi umbrit din toate partile.

Asa ca jocul lunii pt. mine e Isle of Skye, o combinatie splendida de reguli simple (se poate invata in 5 minute) cu un gameplay destul de profund. Cateva idei il ridica peste o clona mediocra de Carcassone: modul in care functioneaza scorul de final de runda si felul in care se stabileste pretul cartonaselor. Sistemul creeaza o situatie interesanta: cand iti ia lumea cartonasele de sub nas te umpli de bani si esti intr-o pozitie buna pt. runda viitoare, cand nu ti le ia nimeni iti maresti frumos regiunea dar ramai lefter. E genul de joc in care trebuie sa stai constant cu ochii in patru la ce fac adversarii. Astfel e, in opinia mea si a celor cu care l-am jucat, cam cu 10 clase peste Carcasonne . Great game :tu:

User avatar
Haddeo
King Meeple
King Meeple
Posts: 2343
Joined: 28 Dec 2015, 18:59
Location: Bucuresti

Re: Best of the Month - Decembrie 2017

Post: # 84841Post Haddeo
10 Jan 2018, 12:05

mihnea_1309 wrote:Astfel e, in opinia mea si a celor cu care l-am jucat, cam cu 10 clase peste Carcasonne . Great game :tu:
Sa nu exageram totusi :D. Carcassonne e un joc de 2 jucatori (in mai multi e nejucabil , la fel ca si Grand Austria Hotel). IoS e un joc de minim 3 (parerea mea). Ambele jocuri sunt excelente si au si minusuri.
Carcassonne, norocul dat de tragerea de tile-uri, care poate sa fie redus prin house rule-ul de a avea mereu 3 tileuri in mana.
IoS prin mecanica de catch-up total artificiala si prin faptul ca daca nu toti de la masa sunt la acelasi nivel, sansa unui joc echilibrat/fair e mult redusa.
In rest, Carcassonne e un joc extrem de bun si strategic in 2, poate nu l-ai jucat suficient sau l-ai jucat numai cu 3+ jucatori.
But what if they are creating the disaster within themselves?
Things are OK now but I never know when it's going to change.

User avatar
Teddy
King Meeple
King Meeple
Posts: 1382
Joined: 09 Dec 2010, 02:30
Location: Bucuresti

Re: Best of the Month - Decembrie 2017

Post: # 84842Post Teddy
10 Jan 2018, 12:08

Din ce noutati am jucat in decembrie ar fi Whistle stop, clans of caledonia si Chimera station.

1. Whistle stop

Este un joc simpatic, am jucat in 5 si mi-a placut, dar nu m-a dat pe spate. A durat aprox 90min. Mai trebuie sa-l joc de cateva ori ca sa-mi fac o parere corecta. A facut cristianf un review asa ca nu o sa scriu mai multe.

2. Clans of caledonia

Mi se pare un joc bun, dar cam greu, iar cand zic greu mi se pare ca iti urnesti greu motorul de productie si traiesc cu impresia ca nu pot face foarte multe. Am jucat 3 partide pana acum. A face un contract pe tura mi se pare un milestone. Am reusit sa fac un contract in prima tura si mi s-a parut ca sunt guru :)) este un joc complex si sunt convins ca dandu-i mai multe partide se vor descoperi mai multe strategii. Nici asta nu m-a dat pe spate. Parca ii lipseste ceva.

3. Chimera station

Dupa prima partida ceva nu a mers la joc, insa mi-am dat seama pe parcurs. In primele 2 ture nu a construit nimeni nici o cladire si asta ne-a pus bete in roate. Mergeam sa luam o mancare sau un ban cu un om, ceea ce este cam cea mai proasta mutare in joc. Jocul te incurajeaza sa construiesti ca prin plasarea modulelor noi sa-ti iei bonusuri de pe harta si asa iti poti rezolva cumva problema de mancare si bani. Deja din a 3-a tura incepi sa faci puncte iar in ultima tura deja faci 15-20 puncte intr-o mutare de scoring. Mi se pare ca are potential, mai ales ca imi place sistemul de atasat componente la extraterestrii tai. Despre calitatea componentelor pot spune ca sunt dezamagit. In primul rand culorile celor 4 jucatori mi se par cele mai urate, fade si neimpresionante culori. Componentele intra destul de greu. Parca la inceput este ceva mai greoi sa intelegi/retii ce face fiecare componenta, cel putin cand l-am explicat. Ma intreba cineva si de 2-3 ori pe tura ce face fiecare componenta. Desenele de pe cladiri nu mi s-au parut cele mai sugestive si intuitive. Uitandu-ma la ce am scris mi se pare ca am mediatizat impotriva jocului, insa surprinzator mi-a placut per total. Al doilea joc am abordat cu totul alta tactica vazand cum merge jocul si s-a vazut diferenta la puncte. In 4 jucatori cam 90-100min.

User avatar
adelindumitru
Super Moderator
Super Moderator
Posts: 2056
Joined: 11 Sep 2016, 01:25

Re: Best of the Month - Decembrie 2017

Post: # 84843Post adelindumitru
10 Jan 2018, 12:11

Skye in 3-4 mi se pare un joc cam lung. In schimb, in 2 este un joc rapid, in care ai mai mult control asupra tile-urilor (stii ca ramai cel putin cu 1 din ale tale si nu risti sa iti fie luate ambele de alti jucatori). Am jucat in 2,3, 4 si 5 jucatori, si 2 este numarul meu favorit de jucatori. Dar da, pot intelege de ce multi il prefera in 3-4 (mai multa interactiune intre jucatori, de exemplu).

User avatar
BloodSerj
Chief Meeple
Chief Meeple
Posts: 150
Joined: 16 Apr 2015, 22:15
Location: Ludlow, UK

Re: Best of the Month - Decembrie 2017

Post: # 84846Post BloodSerj
10 Jan 2018, 13:06

Un singur joc nou in decembrie si anume Champions of Midgard + Valhala expansion, in 4 jucatori.
Ca flavor e undeva intre Lords of Waterdeep si Stone Age, jocuri cu care este adesea comparat. Loved it! Pare coplesitor la inceput, dar dupa o prima runda intri destul de usor in ritmul jocului chiar si cu expansiunea. Desi cu tot cu set up, explicatii si ceva AP ici si colo ne-a luat cam 2h 30min sa il terminam.
Partea relativ simpla de worker placement in combinatie cu aruncarea zarurilor face jocul extrem satisfactor pentru mine! Pe deasupra jocul este destul de tematic mai ales in trimiterea razboinicilor pe mare, infruntand viciile vremii si ale zeilor, pt a confrunta un monstru legendar.
Nota 9 - si intra usor in top 10 games 'off all time' pt mine

User avatar
Shaikan
King Meeple
King Meeple
Posts: 1968
Joined: 06 Mar 2011, 03:13
Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
Location: Bucuresti

Re: Best of the Month - Decembrie 2017

Post: # 84852Post Shaikan
10 Jan 2018, 15:21

Teddy wrote:Din ce noutati am jucat in decembrie ar fi Whistle stop, clans of caledonia si Chimera station.

2. Clans of caledonia
Nici asta nu m-a dat pe spate. Parca ii lipseste ceva.
Si eu am avut aceeasi senzatie dupa un joc. Vreau sa il mai joc ca mi-au placut unele lucruri, dar , dupa o partida, cred ca ce-i lipseste sunt modalitati multiple de scoring. Oarecum te impinge spre facut de contracte, de preferinta contracte cu bumbac, trestie si tutun, pentru ca punctele obtinute din astea sunt mai multe decat din orice altceva faci in joc. La cat de mult era comparat cu Terra Mystica ma asteptam sa poti faci puncte si din settlements, sau sa poti face mai multe puncte din scuturi sau un mod interesant de facut puncte prin manipularea pietei, dar din pacate tot spre contracte te impinge.

Anyhow, nu zic ca nu mi-a placut, clar vreau sa il mai joc, dar la cat hype a fost in jurul lui parca ma asteptam la mai mult :). Cred ca asta a fost problema, hype-ul.

Ca sa fiu on-topic, cred ca ar fi Inca, jucat cu Vick si Ionut. Singura noutate care imi vine in cap. Desi e competitiv, jocul te pune sa co-operezi intr-o oarecare masura cu oponentii prin mecanica de carti jucate, care afecteaza mereu 2 jucatori in functie de pozitia pe care e jucata. Ai carti care fac rau si atunci esti tentat sa o joci pe pozitia dintre oponenti(dar care poate contine deja o carte pusa de alt jucator) sau carti bune, dar care ii pot oferi si oponentului un avantaj. La fel si prin sistemul de orase/temple/fortarete, cel ce construieste cladirea ia puncte pentru asta(si plateste pentru ea), dar toti cei ce se conecteaza la o cladire vor lua puncte la scoring rounds, nu doar constructorul(care probabil va incerca sa blocheze caile de acces catre cladire). De asmenea, avand doar o actiune pe tura, trebuie sa te gandesti bine cand vrei sa cladesti ceva sau sa ataci si sa cuceresti o zona(pentru a o elibera si putea construi in ea si pentru a aduna noi muncitori). E un joc care incurajeaza interactiunea, in care in general e bine sa mergi si sa cladesti unde cladesc si altii, nu sa mergi pe cont propriu.

User avatar
ProfessorChaos
King Meeple
King Meeple
Posts: 1339
Joined: 23 Jul 2011, 23:30
Custom Rank: Miniature Painter
Location: Bucuresti

Re: Best of the Month - Decembrie 2017

Post: # 84855Post ProfessorChaos
10 Jan 2018, 15:37

Teddy wrote:Din ce noutati am jucat in decembrie ar fi Whistle stop, clans of caledonia si Chimera station.

1. Whistle stop

Este un joc simpatic, am jucat in 5 si mi-a placut, dar nu m-a dat pe spate. A durat aprox 90min. Mai trebuie sa-l joc de cateva ori ca sa-mi fac o parere corecta. A facut cristianf un review asa ca nu o sa scriu mai multe.

2. Clans of caledonia

Mi se pare un joc bun, dar cam greu, iar cand zic greu mi se pare ca iti urnesti greu motorul de productie si traiesc cu impresia ca nu pot face foarte multe. Am jucat 3 partide pana acum. A face un contract pe tura mi se pare un milestone. Am reusit sa fac un contract in prima tura si mi s-a parut ca sunt guru :)) este un joc complex si sunt convins ca dandu-i mai multe partide se vor descoperi mai multe strategii. Nici asta nu m-a dat pe spate. Parca ii lipseste ceva.

3. Chimera station

Dupa prima partida ceva nu a mers la joc, insa mi-am dat seama pe parcurs. In primele 2 ture nu a construit nimeni nici o cladire si asta ne-a pus bete in roate. Mergeam sa luam o mancare sau un ban cu un om, ceea ce este cam cea mai proasta mutare in joc. Jocul te incurajeaza sa construiesti ca prin plasarea modulelor noi sa-ti iei bonusuri de pe harta si asa iti poti rezolva cumva problema de mancare si bani. Deja din a 3-a tura incepi sa faci puncte iar in ultima tura deja faci 15-20 puncte intr-o mutare de scoring. Mi se pare ca are potential, mai ales ca imi place sistemul de atasat componente la extraterestrii tai. Despre calitatea componentelor pot spune ca sunt dezamagit. In primul rand culorile celor 4 jucatori mi se par cele mai urate, fade si neimpresionante culori. Componentele intra destul de greu. Parca la inceput este ceva mai greoi sa intelegi/retii ce face fiecare componenta, cel putin cand l-am explicat. Ma intreba cineva si de 2-3 ori pe tura ce face fiecare componenta. Desenele de pe cladiri nu mi s-au parut cele mai sugestive si intuitive. Uitandu-ma la ce am scris mi se pare ca am mediatizat impotriva jocului, insa surprinzator mi-a placut per total. Al doilea joc am abordat cu totul alta tactica vazand cum merge jocul si s-a vazut diferenta la puncte. In 4 jucatori cam 90-100min.
Dar care dintre ele e the best of the month?
Nothing to prove. I play to have fun.

Colecția mea
Wishlist
De încercat/luat prin trade

User avatar
Teddy
King Meeple
King Meeple
Posts: 1382
Joined: 09 Dec 2010, 02:30
Location: Bucuresti

Re: Best of the Month - Decembrie 2017

Post: # 84856Post Teddy
10 Jan 2018, 15:55

Ah oups.. am ratat esenta.

Chimera station

User avatar
mihnea_1309
Wizard Meeple
Wizard Meeple
Posts: 241
Joined: 14 Jan 2017, 10:27

Re: Best of the Month - Decembrie 2017

Post: # 84858Post mihnea_1309
10 Jan 2018, 16:11

Haddeo wrote: Carcassonne e un joc extrem de bun si strategic in 2, poate nu l-ai jucat suficient sau l-ai jucat numai cu 3+ jucatori.

Sau poate pur si simplu am alta opinie ;)

Imago
Administrator
Administrator
Posts: 1551
Joined: 13 May 2014, 23:05
Location: Bucuresti

Re: Best of the Month - Decembrie 2017

Post: # 84860Post Imago
10 Jan 2018, 16:58

mihnea_1309 wrote:
Haddeo wrote: Carcassonne e un joc extrem de bun si strategic in 2, poate nu l-ai jucat suficient sau l-ai jucat numai cu 3+ jucatori.

Sau poate pur si simplu am alta opinie ;)
Carcassonne a fost al doilea boardgame al meu, si tin minte ca eram foarte entuziasmat de acesta. E un joc relatv simplu, cu amprenta mica, decurge rapid, era excelent.
Insa imediat ce am inceput sa joc boardgame-uri mai complexe, si-a pierdut farmecul. Desi este un joculet super pentru incepatori, prefer intodeauna sa joc ceva mai complex.

User avatar
Haddeo
King Meeple
King Meeple
Posts: 2343
Joined: 28 Dec 2015, 18:59
Location: Bucuresti

Re: Best of the Month - Decembrie 2017

Post: # 84861Post Haddeo
10 Jan 2018, 18:48

mihnea_1309 wrote:Sau poate pur si simplu am alta opinie ;)
Orice opinie diferita de a mea e gresita ;)
Imago wrote:Desi este un joculet super pentru incepatori, prefer intodeauna sa joc ceva mai complex.
In doi mi se pare un joc foarte strategic pentru investitia de timp. Jocurile mai complexe inseamna si timp mai mult, deci, nu comparam aceleasi lucruri.
But what if they are creating the disaster within themselves?
Things are OK now but I never know when it's going to change.

User avatar
Chuckila
King Meeple
King Meeple
Posts: 5084
Joined: 31 Jan 2010, 02:30
Location: Cluj Napoca

Re: Best of the Month - Decembrie 2017

Post: # 84867Post Chuckila
11 Jan 2018, 00:01

Am jucat 6 jocuri noi in Decembrie; in ordine cronologica:
  • Transatlantic
  • Heaven & Ale
  • Ex Libris
  • Element
  • Caverna: Cave vs Cave
  • Clans of Caledonia
Cel mai bun joc: Clans of Caledonia, not even close.

Mentiuni. Cel mai dragut: Ex Libris. Surpriza placuta: Caverna: Cave vs Cave - l-am luat fara sa citesc nimic despre el, doar fiindca face parte din seria "for 2", insa mi-a placut mai mult decat Caverna jocul "cel mare".

Meh: restul.

User avatar
ProfessorChaos
King Meeple
King Meeple
Posts: 1339
Joined: 23 Jul 2011, 23:30
Custom Rank: Miniature Painter
Location: Bucuresti

Re: Best of the Month - Decembrie 2017

Post: # 84870Post ProfessorChaos
11 Jan 2018, 10:11

Da, si mie mi se pare ca mi-ar placea Ex Libris, tot din considerente de drăguț.
Nothing to prove. I play to have fun.

Colecția mea
Wishlist
De încercat/luat prin trade

User avatar
Miţã
King Meeple
King Meeple
Posts: 2055
Joined: 05 Jan 2013, 10:56
Custom Rank: Zombie Killer
Location: Dr.Tr.Severin

Re: Best of the Month - Decembrie 2017

Post: # 84886Post Miţã
11 Jan 2018, 15:08

Am jucat Massive Darkness pot sa zic ca este jocul lunii decembrie dar mi-a plăcut și Conan

VladOlaru

Re: Best of the Month - Decembrie 2017

Post: # 84889Post VladOlaru
11 Jan 2018, 15:36

Am jucat doua jocuri noi in decembrie:

Fallout - mi-au placut foarte mult jocurile pe pc si am avut precomanda la boardgame inca din vara. Imediat ce a ajuns, am citit regulile si am organizat ceva sesiuni. Pana la urma, l-am jucat de 2-3 ori, de fiecare data in acelasi grup de 3 oameni. Componentele sunt foarte misto si chiar te introduc in tematica jocului, regulile ni s-au parut putin incurcate - exista un "agenda mechanic" - pe masura progreseaza jocul, adaugi alte carti de quest-uri la pile-ul din care tragi(sa se potriveasca cu situatia actuala). Quest-urile sunt frumusetea jocului, progreseaza frumos, au sens, in fiecare scenario(doar 4 din pacate) sunt doua factiuni care se bat in cap. Din pacate exista si ceva parti negative nu exista mai deloc player interaction(in afara faptului ca poti sa iei itemele unui jucator cazut nu prea vad altceva), obiectivele jucatorilor nu ii afecteaza pe ceilalti...

Civilization: A New Dawn - un civ game, facut dupa Civ 6(care mi se pare super frumos), de aceeasi fantasy flight, care promite sa se termine in 3 ore. Pe asta l-am jucat din pacate o singura data, in doua persoane, urmand indicatiile jocului de inceput si invatand regulile de-a lungul lui. Mi s-a parut incredibil de elegant si fluid. Are o mecanica foarte frumoasa de "focus row" care nu complica jocul prea mult si iti da suficiente decizii strategice. Ai constant 5 carti(economic, militar, stiintific, cultura si industrie) din care poti alege la fiecare tura, care isi schimba importanta si impactul in functie de cand sunt jucate. Singurul downside pe care il vad e ca nu exista foarte multe minuni diferite de construit si poate nu are un replayability asa crescut, dar sper ca fantasy flight sa scoata o extensie curand.

Cu siguranta, pentru mine, Civilization: A New Dawn a fost jocul lunii decembrie :)

User avatar
ProfessorChaos
King Meeple
King Meeple
Posts: 1339
Joined: 23 Jul 2011, 23:30
Custom Rank: Miniature Painter
Location: Bucuresti

Re: Best of the Month - Decembrie 2017

Post: # 84891Post ProfessorChaos
11 Jan 2018, 16:07

Chiar ma intereseaza și pe mine Fallout. Și eu sunt fan al seriei. Însă nu sunt sigur dacă merită investiția. Cam ce zici tu îmi confirmă suspiciunile. Sunt sigur că tematic e o frumusețe, dar mecanicile nu mă încurajează. Eu cred că se putea mai bine cu o asemenea franciză pe mâini. Și Doom a avut o reimplementare după joc și mi se pare că a picat repede în negura timpului. Sper ca Fallout să aibă o soartă mai bună și poate se rezolvă problemele cu niște extensii.
Nothing to prove. I play to have fun.

Colecția mea
Wishlist
De încercat/luat prin trade

Post Reply

Return to “Review-uri si impresii”