Help, am nevoie de cateva sleevuri

Post Reply
26octombrie
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Awesome Silly Bard

Help, am nevoie de cateva sleevuri

27 Apr 2013, 12:05

Poate are cineva in plus si-mi vinde si mie. Imi lipsesc 35 sleevuri Arcane Tinman, Standard, 63x88mm. Stau si ma uit la New Science si nu-l pot juca :-(((

Minel

Re: Help, am nevoie de cateva sleevuri

27 Apr 2013, 12:39

26octombrie wrote:Stau si ma uit la New Science si nu-l pot juca :-(((
Cineva exagereaza aici.

26octombrie
King Meeple
King Meeple

27 Apr 2013, 12:43

cartile sunt imaculate! in plus, totul e pe pastel, s-ar vedea fiecare deget. si mai stiu destui "exageristi" sau "exageratori" pe-aici :lol: ...
daca te conving, ai sleevuri?!

Rautz

27 Apr 2013, 12:56

Luana poti sa dai jos sleevurile de la Innovation sau vreun alt joc la care ai sleevuri, si le pui inapoi cand iti cumperi.
Eu as avea sa-ti dau sleevuri dar nu vad cum ne-am putea intalni, decat daca ai veni pana la mine. Dar eu zic ca nu prea are rost, da jos sleevurile de la Innovation, 35 sleevuri nu-s mare lucru de scos/pus.

Minel

27 Apr 2013, 12:58

Nu stiu daca am marimea corecta, mi-e lene sa verific sincer. Dar ia-ti un pachet de 50. Ce mi-e 35, ce mi-e 50...

fl0po
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: iOS Netrunner

27 Apr 2013, 13:32

26octombrie wrote:cartile sunt imaculate! in plus, totul e pe pastel, s-ar vedea fiecare deget. si mai stiu destui "exageristi" sau "exageratori" pe-aici :lol: ...
daca te conving, ai sleevuri?!
alo alo...mai usor ca nu ma pot opri din sughitzuri!!!!! :o :o
HACK OR GET WHACKED!

acidutzu

27 Apr 2013, 15:25

Sunt momente critice, dureroase, cand trebuie sa muti sleeve-uri. Battle line a fost martirizat de patru ori pana acum.

26octombrie
King Meeple
King Meeple

27 Apr 2013, 15:44

as fi mutat cu bucurie, daca aveam de unde! :?
la innovation nici nu mi-a dat prin cap sa umblu, din moment ce nu-i al meu! am doar la Fantastiqa, unde am despuiat cei 15 dragoni pasnici de isi beau ceaiul in afara jocului, insa, cand sa dezbrac alte personaje, toate fiintele fantastice de la bazarul bizar au inceput sa cotcodaceasca, scheaune, raga, racneasca, cipcireasca, maraie, zumzaie, ragaie samd... :shock: si mi-a fost teama, si m-am oprit... :o
in rest, am sleevuri de toate marimile in plus, mai putin de-astea.
asa voi face, imi voi pune dopuri in urechi si voi vandaliza, mutila, imprumuta de la celalalt joc.

Minel, mi-as lua si doua pachete, insa mi-a spus Tudor ca in mai ii mai vin :cry:

Intre timp am jucat ceva de-li-cios! si mi-a mai trecut amarul: Bridge Troll (I love BT!). Multumiri, Chuckila, nu m-asteptam sa fie atat de funny!

Imi iau tokenul de "Rampage" de la Small World si ma duc sa-mi imbrac cartile de la New Science.

Vrea cineva sa ne-ntalnim, in IOR, sau in alta locatie vantoasa(nitel) si insorita, sa jucam The New Science si orice altceva? :D

26octombrie
King Meeple
King Meeple

27 Apr 2013, 15:47

acidutzu wrote:Sunt momente critice, dureroase, cand trebuie sa muti sleeve-uri. Battle line a fost martirizat de patru ori pana acum.
Battleline e un joc cu razbel, deci se-asteapta si el la asa ceva...
Rautz wrote:Luana poti sa dai jos sleevurile de la Innovation sau vreun alt joc la care ai sleevuri, si le pui inapoi cand iti cumperi.
Eu as avea sa-ti dau sleevuri dar nu vad cum ne-am putea intalni, decat daca ai veni pana la mine. Dar eu zic ca nu prea are rost, da jos sleevurile de la Innovation, 35 sleevuri nu-s mare lucru de scos/pus.
Multumesc mult, esti un draguzt (ca de obicei ;) ), dar o sa ma descurc asa pana la urma, pana ma vad cu un brav furnizor de jocuri si accesorii board game, sa iau sleevuri ne-arcane ( :cry: )

Post Reply

Return to “Cumparari”