[Closed]Cumpar Conquest of the empire
-
vallentino
[Closed]Cumpar Conquest of the empire
Cumpar Conquest of the empire
Pretul trebuie sa justifice faptul ca e un joc second hand!
PS: Vanzatorul care ma ajuta si cu regulament in limba romana are prioritate.
Pretul trebuie sa justifice faptul ca e un joc second hand!
PS: Vanzatorul care ma ajuta si cu regulament in limba romana are prioritate.
Last edited by vallentino on 10 Feb 2014, 23:22, edited 1 time in total.
-
vallentino
Re: Cumpar Conquest of the empire
In continuare il caut. Daca totusi apare sau se plictiseste cineva de el...sau de mine
Up!
Up!
-
vallentino
da. dar nu prea se mai gaseste si cine il are nu prea l-ar da sau cere cam mult
-
vallentino
-
vallentino
Au trecut 8 luni dar tot il caut. Poate totusi se milostiveste cineva si il vinde la un pret de Sh de Romania. Ca v-am inebunit cu el. 
-
criss
Gasesti oferte pe BGG, de exemplu:
http://www.boardgamegeek.com/geekstore. ... mid=484169
http://www.boardgamegeek.com/geekstore. ... mid=484169
-
vallentino
Salut! In continuare caut sa cumpar acest joc. Cred ca usor, usor acest topic se apropie de numarul maxim de vizualizari.
Pentru cei care m-au contactat va anunt ca sunt in continuare interesat de joc si am mai pus un pic la oferta...acum ofer 120 Ron si daca sunteti din Bucuresti maine vin si il ridic de la voi. Asa cum am mai spus catorva nu cer sa fie jocul nou -nout(doar piesele sa fie toate , sa fie intregi si jocul in stare decenta).
Astept sa va mai ganditi...poate va mai razganditi si mai reduceti si voi un picut.

Pentru cei care m-au contactat va anunt ca sunt in continuare interesat de joc si am mai pus un pic la oferta...acum ofer 120 Ron si daca sunteti din Bucuresti maine vin si il ridic de la voi. Asa cum am mai spus catorva nu cer sa fie jocul nou -nout(doar piesele sa fie toate , sa fie intregi si jocul in stare decenta).
Astept sa va mai ganditi...poate va mai razganditi si mai reduceti si voi un picut.
- Teddy
- King Meeple

Nu stiu unde ai fost tu cand am stat cu el la vanzare aproximativ 18 luni.. bine nu eram f activ pe forum atunci!
L-am dat din pacate cand a venit prima oferta de schimb pentru ca vroiam sa incerc altceva..Asta se intampla acum un an si ceva..
Oricum, bafta la cautare, dar vezi ca mai sunt jocuri similare.. Asta oricum dureaza ore.. stiu ca imi lua pana la 6 sau 8 ore sa vedem care era castigatorul.
L-am dat din pacate cand a venit prima oferta de schimb pentru ca vroiam sa incerc altceva..Asta se intampla acum un an si ceva..
Oricum, bafta la cautare, dar vezi ca mai sunt jocuri similare.. Asta oricum dureaza ore.. stiu ca imi lua pana la 6 sau 8 ore sa vedem care era castigatorul.
-
vallentino
up! tot nu se razgandeste cineva sa-l dea? macar acum cad s-au lansat noile jocuri mai lasati si dvs la pret va rog. Ofer 100 Ron .
- ProfessorChaos
- King Meeple

- Custom Rank: Miniature Painter