Caut Ambush!

Post Reply
DannyWalkman

Caut Ambush!

20 May 2014, 10:20

Ambush!
http://boardgamegeek.com/boardgame/1608/ambush

Nu prea am nimic la schimb, pentru ca abia incerc sa-mi cresc colectia.
Dar sunt pregatit sa dau pana in 200lei pe acest joc.

Exista doritori? Sau sugestii, cum as putea face rost de el?

Merci.

VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

Re: Caut Ambush!

20 May 2014, 10:37

In pagina din link-ul pe care l-ai pus in mesaj exista o zona numita Marketplace. Din punctul meu de vedere, acolo ai cele mai mari sanse de reusita. Sau in alte locuri similare, cum ar fi EBay.
Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

DannyWalkman

20 May 2014, 11:39

M-am uitat in ambele locuri, dar am vrut sa vad daca il are cineva pe aici (la un pret real), inainte sa fac vre-un bid :)

VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

20 May 2014, 11:42

Slabe sanse sa gasesti Ambush! in tara la "un pret real" (de fapt, cine stie care e pretul real!?). Cel mai bine cauti pe Ebay sau in piata de pe BGG.

Colectie

criss

20 May 2014, 12:41

Si eu il caut de citiva ani... :)
Primavara asta am cumparat in sfirsit "Raid on St. Nazaire", joc solitaire la fel de bun ca Ambush!

DannyWalkman

21 May 2014, 12:12

criss wrote:Si eu il caut de citiva ani... :)
Primavara asta am cumparat in sfirsit "Raid on St. Nazaire", joc solitaire la fel de bun ca Ambush!
Si cum e jocul?
Imi plac in special Wargames, dar solitaire n-am jucat. O meritat cautatul?
Si intrebarea si mai importanta, merita pretsul de pe ebay/bgg? Ma refer aici la amandoua jocuri :)

criss

21 May 2014, 14:13

Eu l-am cumparat nou (sigilat), dintr-un magazin de wargames din Roma, cu 30 Euro. Obiectivul tau este sa distrugi anumite obiective germane dintr-un port-canal. Pentru asta iti incarci unitatile pe nave si incerci sa-i iei prin surprindere pe germani. La inceput germanii sunt debusolati, apoi se organizeaza si devin tot mai tari. Multe nave vor fi scufundate, cu restul incerci sa inaintezi cit poti mai mult pe canal, debarci trupele de comando ramase, care se vor bate si incerca sa detoneze obiectivele-tinta. AI-ul este inteligent si necrutator si-ti da impresia ca joci contra unui jucator foarte bun. O sa-ti fie foarte greu sa cistigi. De fiecare data jocul e diferit. Componentele sunt superbe, harta e mounted si arata superb. Vine si cu o tavita pentru componente.
Ambush e la fel de bun solitaire, eu astept o retiparire (a se citi "o minune"). :)

DannyWalkman

21 May 2014, 18:29

Foarte frumoasa prezentare. I'm sold! :D
De fapt cunosc batalia. Jeremy Clarkson a prezentat-o foarte pasionat intr-un documentar. As vrea sa incerc si jocul :)

Considerand ca VictoryGames nu mai exista din 89, n-as spera la un re-print la Ambush! :)
De aceea, ma tot intreb, daca 60$ + shipping e prea mult pentru un joc (used) ca asta. Voi cum credeti?

VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

21 May 2014, 18:35

Nu trebuie sa reprinteze VictoryGames, e suficient sa preia altcineva drepturile pentru joc.

Cat despre pretul "60$ + shipping" pot sa spun doar ca in ochii unora s-ar putea sa fie mare, in al altora s-ar putea sa fie mic. In functie de cat de mult iti doresti jocul, pretul poate fi mare sau poate sa fie mic, eventual tinzand spre "nu conteaza".

P.S. Pentru mine pretul este undeva la mijloc, desi nu stiu cum arata jocul.

Colectie

DannyWalkman

26 May 2014, 16:40

Cum zicea si Chuckila intr-o postare, ca din pacate sau din fericire dorintele astea incontrolabile de a avea un oarecare joc sunt de scurta durata. Asa ca mai incercam alta data.
Mi-am luat Heroes of Normandy in schimb, dar mai am de asteptat pana ajunge.

criss

26 May 2014, 16:50

Eu am luat iarna trecuta varianta cu miniaturi a lui Heroes of Normandy, si anume FoW: Open Fire

Image

Post Reply

Return to “Cumparari”