Hai sa incepem sa facem o mica lista de shopping desi nu prea e cazul ,dar nu ma pot abtine ....Caut jocurile sh,intr-o stare cat mai buna,la un pret cat mai mic
1. Black stories -e prioritate ---achizitionat. multumesc LOTB.cei mai tari si prompti
2.Concept
3.qwirkle
4.
5.
.
.
.
.....incepem usor usor....
Last edited by nqq on 14 Aug 2014, 17:55, edited 3 times in total.
eu vreau sa cred k o sa-l gasesc pana joia viitoare ca plec la munte cu cortul......
la 2,3,4,5 inca ma gandesc ce sa pun:)....am o lista lunga...si vorba aia... banii intra in portofel ca melcu si ies ca iepurii ...incerc sa ma abtin,ca iar se ia de mine cris.
Eu am unda verde sa mai iau cateva jocuri acum ca am vandut 5-6
Dar inca astept sa apara la vanzare Vinhos si Alien Frontiers.
Ai ratat ieri Dungeon Lords. Cred ca ti-ar fi placut. Pe sistemul Vinhos(poate un pic mai complex), dar cu temnite si monstri
Anyway, have fun cu cortul
Am 2 locuri de campare ideale daca te intereseaza. Unul este pe Transalpina si celalalt pe Transfagarasan, testate anul trecut si sunt geniale.
Dap am urmarit ce se discuta pt intalnirea de ieri....cu gandul ca cine stie..poate reusesc sa ajung,dar imposibil.Am urmarit si eu dungen lords,imi place ,doar ca nu stiu cat de bine merge in 2....
Cu cortul am fost si eu pe transfagarasan acum 3 ani. Peste o sapt o sa plec undeva prin apuseni..cheile rametului. e super zona:)
am eu qwirkle cubes, nepipait. l-a adus mihai de la viena si l-am jucat de 2 ori cred. cer permisiunea, daca te intereseaza, si iti spun si un pret, ok?