Salut,
dupa ce m-am documentat ceva vreme am hotarat sa incerc primul board game. Deci, daca are cineva de vanzare Carcassonne, stare decenta si pret bun, va rog un PM.
[Closed] Cumpar Carcassonne
-
bugus
-
nico199
Re: Cumpar Carcassonne
Eu am de vanzare Carcassone la pretul de 70 ron desigilat dar nejucat niciodata, deci stare excelenta. Astept raspuns. Cred ca ti-am raspuns si pe alt forum daca nu ma insel.
- Chuckila
- King Meeple

Mare atentie. Carcassonne exista si in varianta chinezeasca piratata - daca cineva este prins ca a oferit spre vanzare aceasta varianta, fara a atentiona cumparatorul in avans asupra acestui lucru, va suporta consecintele.
Si asta inseamna ban, fara discutii. Nu am incurajat si nu vom incuraja niciodata pirateria in acest hobby. Daca cumparatorul alege sa isi cumpere acea varianta in cunostinta de cauza, este alegerea/dreptul lui.
PS: Nico, imi cer scuze ca acest mesaj a fost postat dupa reply-un tau. Nu insinuez nimic, nu cunosc versiunea pe care doresti sa o vinzi. Doar am anuntat cumparatorul asupra unei potentiale probleme.
Si asta inseamna ban, fara discutii. Nu am incurajat si nu vom incuraja niciodata pirateria in acest hobby. Daca cumparatorul alege sa isi cumpere acea varianta in cunostinta de cauza, este alegerea/dreptul lui.
PS: Nico, imi cer scuze ca acest mesaj a fost postat dupa reply-un tau. Nu insinuez nimic, nu cunosc versiunea pe care doresti sa o vinzi. Doar am anuntat cumparatorul asupra unei potentiale probleme.
-
nico199
Jocul pe care eu il am de vanzare este original cumparat de pe saitul special de boardgames ,,Cutia.ro"
-
bugus
Am facut tranzactia. Jocul este original si in stare excelenta.
Recomand nico - vanzator serios. Multumesc.
Thread-ul se poate inchide.
Recomand nico - vanzator serios. Multumesc.
Thread-ul se poate inchide.
- cristianf
- King Meeple

@bugus threadul poti sa-l inchizi chiar tu. Poti edita primul post si sa schimbi titlul din "Cumpar Carcassonne" in "[Closed] Cumpar Carcassonne".