Heroscape

Post Reply
BlackPharaoh
Chief Meeple
Chief Meeple

Heroscape

03 Feb 2012, 01:21

Salut,

Sunt interesat sa achizitionez orice set de Heroscape.
Desigur, acuma ma intereseaza cu precadere un core set (set de baza) pentru ca nu am nici o versiune/ extensie a acestui joc sau un core set + extensii.

Daca este cineva care il are/ il poate aduce putem discuta cu cea mai mare placere.

Multumesc,
BP

suras333

Re: Heroscape

03 Feb 2012, 14:30

Salut,

Chiar sunt curios daca are cineva Heroscape pe aici..
Si eu mi-l doresc de ceva timp asa ca pana la urma am cumparat 2 din ele de pe ebay si astept sa ajunga (saptamana viitoare ar trebui). Daca stiam mai devreme, imparteam transportul, insa cine stie, poate cu ocazia urmatoare. :)

BlackPharaoh
Chief Meeple
Chief Meeple

14 Feb 2012, 11:11

Ti-au venit cele 2 pachete de Heroscape? Cum ti se par? Ai apucat sa te joci?

Ce variante ai comandat si cam cat au costat?

Desigur ca daca nu gasesc pe la noi va trebui sa apelez si eu la eBay, so daca mai esti interesat si de alte jocuri am putea comanda impreuna.

Chuckila
King Meeple
King Meeple

14 Feb 2012, 11:24

Nu vad cum ai putea sa gasesti "pe la noi", in conditiile in care magazinele de jocuri din tara nu au avut niciodata jocul pe stoc si de mai bine de un an, WotC a anuntat ca jocul va deveni "discontinued". Ce este pe piata la distribuitori, aia este, ei nu vor mai produce alte "wave-uri".

Si din acest motiv, Master Seturile mai vechi (RotV, SotM) sunt scumpe si cu siguranta nu se vor ieftini cu cat vor deveni mai greu de gasit. Ce poti gasi mai acceptabil la momentul actual este setul Marvel (lumea nu a fost foarte impresionata de amestecul Heroscape + Marvel Heroes) si Battle for the Underdark - aparut in 2010 si inca disponibil pe la anumiti reselleri.

Iar unele terrain expansion sets vor deveni prohibitive in viitor (Thaelenk Tundra, Ticalla Jungle, Road to the Forgotten Forest, etc).

Oh well, din pacate cred ca am ajuns, cum s-ar spune, "la spartul targului".

Post Reply

Return to “Cumparari”