Cumpar Magic Realm! http://www.boardgamegeek.com/boardgame/22/magic-realm
Jocul este out of print ,ofer suma necesara celui ce intentioneaza sa-l construiasca.(toate detaliile si componentele se pot gasii online)
[INCHIS]Cumpar
- mvl4d
- Wizard Meeple

-
suras333
Re: Cumpar
M-ai facut curios cu jocul asta. Citisem mai demult despre el si am copiat acum de pe net componentele jocului. Pare interesant..
Eu mi-am facut o versiune home made + ce am mai gasit pe net de Warhammer Quest - poate am sa am intr-o zi senina sa fac si niste poze!
Eu mi-am facut o versiune home made + ce am mai gasit pe net de Warhammer Quest - poate am sa am intr-o zi senina sa fac si niste poze!
- mvl4d
- Wizard Meeple

Foarte tare, daca ajungi sa faci jocul , si poate dureaza putin prea mult , si nu merita osteneala sa-l mai dai , spune-mi , imi doresc macar sa-l joc :))
- mvl4d
- Wizard Meeple

Si da ,m-ai facut curios cum arata , poate vei posta niste poze, imi poti spune si ce materiale ai folosit , daca.. ¨poti da din casa¨ :)
-
suras333
Sigur! Din poze se vede cel mai bine, insa ca idee , am printat cartile pe hartie lucioasa, tiles-urile la fel, insa le-am lipit pe un carton mai gros iar usile le-am facut din polistiren 
Te ajut cu orice alta informatie mai elaborata
Te ajut cu orice alta informatie mai elaborata
- mvl4d
- Wizard Meeple

Multumesc, daca nu se va oferii nimeni , intr-un final il voi face eu , fiindca stiu ca l-as face MAI bine fiindca-l doresc MAI tare :)