Page 1 of 1

Caverna la patru mese

Posted: 28 Dec 2016, 13:44
by omucu
Azi jucam Caverna la 4 mese in acelasi timp!

Da, recunoastem, avem un soft-spot pentru Caverna. Poate pentru ca e Agricola fara foamete, poate pentru ca e mult mai prietenos cu incepatorii, poate pentru ca nu ar trebui sa conteze de fapt de ce. Asa ca vrem sa incheiem anul in forta si sa jucam Caverna la 4 mese in acelasi timp! Avem 4 exemplare, suntem o gramada de oameni care stim sa-l explicam, asa ca acceptam si incepatori.

Incepem dupa ora 17:00, la Le&Le Games, str. Artei nr. 3, Tirgu Mures in 28.12.2016.

Incercam sa mai strecuram Scythe cu extensie, Mombasa si Robinson Crusoe. Stim, vrem multe, dar trebuie sa terminam anul in glorie!

Re: Caverna la patru mese

Posted: 28 Dec 2016, 14:35
by Chuckila
Bafta! În afară de Mombasa de ce nu jucați și jocuri bune?

Re: Caverna la patru mese

Posted: 28 Dec 2016, 15:00
by omucu
Daca-mi placea Monopoly, atunci Monopoly era un joc bun pentru mine, daca-mi placea in continuare Catan, probabil jucam Catan. Toate jocurile care-mi plac sunt jocuri bune (pentru mine) :). Stii ca noua ne place sa JUCAM nu doar sa ne doara capul :P

Re: Caverna la patru mese

Posted: 28 Dec 2016, 15:16
by Chuckila
omucu wrote:Toate jocurile care-mi plac sunt jocuri bune (pentru mine) :).
Eu înțeleg ce zici, de aia te-am întrebat de ce jucați numai un joc bun toată ziua.

Re: Caverna la patru mese

Posted: 29 Dec 2016, 02:37
by omucu
Pana la urma s-au jucat doar 3 partide de Caverna, toate in cate 4 jucatori. A fost fain ca am putut compara scorurile toti cei 12. Am castigat eu, cu 99 puncte, urmat de 93 dar la o alta masa si mai multi pe la 80 si ceva de puncte. Oricum, o experienta faina ce merita repetata.
Am mai jucat un Dreams (de incalzire, pana s-a adunat lumea la Caverna), nu e nici pe departe la nivelul lui Dixit, dar nu e nici de aruncat.
Dupa Caverna am jucat Scythe in 7 jucatori, speriati un pic de gandul ca va dura pe la 3 ore si jumatate dar n-a fost deloc asa. Am jucat tot jocul in 2 ore si 5 minute. Am castigat tot eu, cu 59 puncte, dupa ce am facut efectiv rush catre finalul jocului. A fost prima oara cand au castigat rusii, din peste 10 partide jucate la noi pana acum, dar mi s-au potrivit toate, absolut tot ce mi-am propus sa fac mi-a iesit. Am avut doar patru teritorii controlate tot jocul, dar mi-am facut engineul foarte bine si am reusit sa fac 6 stele cand restul erau doar la 3. Daca nu ma grabeam (am si fortat/riscat o lupta), nu cred ca mai reuseam sa castig, sau oricum, nu la asa diferenta.
Dupa Scythe ne-am incheiat seara cu un Istanbul in 4 jucatori, care a mers in vreo 20 minute. La asta am iesit doar pe locul doi, dar la diferenta mare de castigatoare.
La alta masa s-a jucat si Robinson Crusoe (editia a doua).
A fost o seara foarte faina, mi-a placut ca ne-am mobilizat si multi oameni si am si jucat jocuri faine, sper sa repetam in cat mai multe seri de miercuri.