Vampire The Masquerade 5th Ed. Role Playing Game - in fiecare marti

Intalniri in Bucuresti!
Post Reply
IoanaCBG
Chief Meeple
Chief Meeple
Posts: 175
Joined: 24 Sep 2018, 15:37
Location: Bucuresti
Contact:

Vampire The Masquerade 5th Ed. Role Playing Game - in fiecare marti

Post: # 136955Post IoanaCBG
17 Nov 2023, 17:19

Într-o lume în care întunericul și misterul se împletesc cu societatea vampirilor, intri în rolul unui neam de vampir, un pion în jocurile secrete ale clanurilor. Veți explora povești pline de intrigă și conspirații într-un univers al eternității.

Portalul către această lume întunecată se deschide în fiecare marți, ora 19:15, la CBG @ 1Up Gamers Pub🍻 str. Mendeleev nr. 29 pentru toti doritorii, începători sau avansați.

Te așteptăm individual sau în grup. Avem 7 locuri disponibile și vă puteți alătura în orice zi de marți 🤩 Dungeon Masterul, materialele precum și explicațiile pentru joc sunt incluse, trebuie doar să te înscrii și să vii.

📲 Rezervarea locurilor se face aici: https://bit.ly/47VHlfl

🎫 Taxa de participare: 55 lei/persoană (se achită, pe loc, la Dungeon Master, numerar sau cu cardul)
Consumația din meniul 1UP Gamers Pub se plătește separat, numerar sau cu cardul. Pentru a sustine parteneriatul cu locatia, nu putem aduce bauturi din afară și este necesară o minimă consumație din meniu.

---Contextul actiunii:---
Titlu cronică: Interbelic Nights
Setting: Urban
Genre: Personal Horror

Plot hook: Ne aflăm la începutul anului 1936, în București, capitala Regatului României. Un loc al marilor intrigi, prins între marile puteri, toate luptând pentru influență, prins în tot felul de comploturi de mașinațiuni politice și afectat de tulburări civile. Aceasta este povestea și situația de la suprafață, în timpul zilei... când se lasă însă noaptea, Kindred spune o altă poveste.

Ca printr-o ironică răsturnare de situație a destinului de către însuși Cain, politica nopții o oglindește pe cea a Kine-ului, deoarece toate cele trei facțiuni Kindred majore: Camarilla, Sabat și Anarhii, se luptă pentru putere, iar echilibrul actual nu este decât calmul dinaintea furtunii. Întrebarea rămâne totuși: de care parte vei sta, tinere Neonate?

Pentru orice informații sau ajutor suplimentar în legatură cu desfășurarea evenimentului puteți trimite un e-mail la: alexserban02@gmail.com

La cerere, putem organiza acest eveniment și privat 💫

👉 Aici poți vedea calendarul tuturor evenimentelor noastre, cum poți ieși oricând la un board game în locația noastră, sistemul de închiriere al jocurilor acasă, opțiunile pentru copii și oferta corporate: www.cbgshop.ro, iar pe pagina de Facebook D&D at CBG poti vedea tot ce organizăm în materie de Role Playing Game
Ioana Mocanu

Creative Board Gaming
www.cbgshop.ro
www.facebook.com/CreativeBoardGaming

Post Reply

Return to “Bucuresti”