Cyberpunk Red Role Playing Game - Tales of the Red Mission 3 - 11 febr 2024

Intalniri in Bucuresti!
Post Reply
IoanaCBG
Chief Meeple
Chief Meeple
Posts: 195
Joined: 24 Sep 2018, 15:37
Location: Bucuresti
Contact:

Cyberpunk Red Role Playing Game - Tales of the Red Mission 3 - 11 febr 2024

Post: # 137850Post IoanaCBG
06 Feb 2024, 13:48

Te provocam sa cauti aventura intr-o viziune spectaculoasa a viitorului prin sesiunile de Cyberpunk Red @ Creative Board Gaming.

Portalul catre o lume futurista dar in acelasi timp nemiloasa se deschide duminica 4 februarie, ora 14:30 la 1UP Gamers Pub, pe str. Mendeleev nr. 29, Bucuresti, pentru toti doritorii: incepatori sau avansati.

Te asteptam individual sau cu gasca 🤩 Sunt 6 locuri disponibile.

Game Master-ul, materialele și explicațiile pentru joc sunt incluse, trebuie doar să te înscrii și să vii.

⚡ Cyberpunk Red, succesorul lui Cyberpunk 2020 si precursorul jocului Cyberpunk 2077, presupune creativitate, improvizatie dar si un element de noroc. Un Game Master va coordona experienta, tu ii spui ce vrei sa faca personajul tau, vorbesti in numele lui cu ceilalti jucatori iar, cand realizezi o actiune, dai cu zarul in acest sens.

Tales of the Red: Street Stories, este o colectie de misiuni pentru Cyberpunk RED. Povesti despre gasti periculoase, Inteligente Artificiale cu planuri misterioase si povesti de dragoste.

Veti interactiona cu mercenari fermecatori, vedete de film si puteti chiar merge cu un submarin. Va veti lupta cu psihopati, reporteri corupti, mercenari rivali si o echipa de soldati corporatisti.

🎫 Taxa de participare:
40 lei/persoana (se achita la fata locului, numerar sau cu cardul)
Consumatia din meniul 1UP Gamers Pub se plateste separat, numerar sau cu cardul. Pentru a ne onora gazda, nu sunt permise bauturi aduse din afara si este necesara o minima consumatie din meniul locatiei.

📲 Inscrieri: https://bit.ly/3O9JLOY

---Contextul actiunii:---
A Bucket full of Popcorn-flavored Kibble
Lights, camera, action! It has been the dream of many a starlet to show up on the silver screen — especially now when the action can be shown off in stunning 3-D with sense-simulation streams.
Now your Crew can get in on some of that sweet Addiswood action after your Fixer scored an audition invite for the famous Senait Sisters’ upcoming historical romance, The Parisian Hostess.
It’s legit, the leading and supporting actors have already been cast, and you all have a chance of making it as extras — which is definitely going to be a step up in the career of any budding media star!

Aceasta este o aventura one-shot, dar in contextul colectiei de aventuri, este doar prima dintr-o serie de 9 misiuni prin care pot trece personajele oferite.

Pentru a avea o experienta cat mai placuta, este recomandat sa cititi paginile 11-21 din Cyberpunk Red Easy Mode, pentru a va famliariza cu regulile si mecanicile de baza.

Pentru orice informatii, sau ajutor suplimentar in legatura cu desfasurarea evenimentului puteti trimite un e-mail la: m_mircea86@live.com

Cyberpunk Red Easy Mode il puteti gasi pe drivethroughrpg (e gratuit), sau urmand linkul https://bit.ly/47UURQ9

La cerere, putem organiza acest eveniment și privat 💫

👉 Aici poți vedea calendarul tuturor evenimentelor noastre, cum poți ieși oricând la un board game în locația noastră, sistemul de închiriere al jocurilor acasă, opțiunile pentru copii și oferta corporate: www.cbgshop.ro, iar pe pagina de Facebook D&D at CBG poti vedea tot ce mai organizăm în materie de Role Playing Games
Ioana Mocanu

Creative Board Gaming
www.cbgshop.ro
www.facebook.com/CreativeBoardGaming

Post Reply

Return to “Bucuresti”