Cyberpunk Red Role Playing Game - The Search for Purpose 24.07.2024

Intalniri in Bucuresti!
Post Reply
IoanaCBG
Wizard Meeple
Wizard Meeple
Posts: 232
Joined: 24 Sep 2018, 15:37
Location: Bucuresti
Contact:

Cyberpunk Red Role Playing Game - The Search for Purpose 24.07.2024

Post: # 139461Post IoanaCBG
09 Jul 2024, 15:00

Te provocam sa cauti aventura, faima si averea intr-o viziune a viitorului, prin sesiunile de Cyberpunk Red at CBG.

Urmează să se deschidă ușa către lumea futurista plină de secrete si luminată de neon din Cyberpunk Red. Astfel, ne adunăm începand cu miercuri 24 iulie, ora 19:15, la CBG @ 1UP Gamers Pub, pe str. Mendeleev nr. 29, București, atât începători cât și pasionați.

Te așteptăm cu o campanie homebrew de Cyberpunk Red, a carui lume este publicată si extinsa de RTalsorian Games, rulată de un Game Master experimentat, gata să îți îndrume primii pași într-o lume fantastică, plină de mistere, lux și intrigă 💫

Poți veni individual sau în grup. Avem 6 locuri disponibile și te poți alătura în orice zi de miercuri.

Toate materialele pentru joc sunt incluse, trebuie doar să te înscrii și să vii.

📲 Inscrieri: https://bit.ly/3O9JLOY

🎫 Taxa de participare:
40 lei/persoana (se achita la fata locului, numerar sau cu cardul)
Consumatia din meniul 1UP Gamers Pub se plateste separat, numerar sau cu cardul. Pentru a ne onora gazda, nu sunt permise bauturi aduse din afara și este necesară o minimă consumație din meniul locației.

Pentru orice informatii, sau ajutor suplimentar in legatura cu desfasurarea evenimentului puteti trimite un e-mail la: m_mircea86@live.com

Cyberpunk Red, succesorul lui Cyberpunk 2020 si precursorul jocului Cyberpunk 2077, isi aduce jucatorii intr-o istorie alternativa a propriei noastre lumi, unde tehnologia s-a dezvoltat in alte directii, unde echilibrul socio-politic este total diferit, si unde linia dintre om si tehnologie este din ce in ce mai greu de distins.

Jocul presupune creativitate, improvizatie dar si un element de noroc. Un Game Master va coordona experiența, tu îi spui ce vrei să faca personajul tău, vorbești în numele lui cu ceilalți jucători iar, când dorești să realizezi o acțiune, dai cu zarul în acest sens.

Alte detalii: https://www.facebook.com/events/882387150374389/
Ioana Mocanu

Creative Board Gaming
www.cbgshop.ro
www.facebook.com/CreativeBoardGaming

Post Reply

Return to “Bucuresti”