Call of Cthulhu: Missed Dues - one shot premade

Intalniri in Bucuresti!
Post Reply
IoanaCBG
Chief Meeple
Chief Meeple
Posts: 101
Joined: 24 Sep 2018, 15:37
Location: Bucuresti
Contact:

Call of Cthulhu: Missed Dues - one shot premade

Post: # 131365Post IoanaCBG
03 Aug 2022, 13:38

"The oldest and strongest emotion of mankind is fear, and the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown."

Va asteptam sa marcam impreuna ziua unei importante descoperiri. O data cu aceasta, noi orizonturi se vor deschide si lumea, asa cum am perceput-o pana acum, va dobandi nuante sumbre si misterioase.

Marele eveniment va fi luni, 8 august, 🕖ora 19:00, la CBG @ Hidden🍹, str. Doamna Chiajna, nr. 26, Bucuresti (zona Timpuri Noi), pentru toti doritorii: incepatori sau avansati. Cine poate ajunge de la 18:00 este bine-venit.

🎫 Taxa de participare:
30 lei/persoana (se achita la fata locului, numerar sau prin transfer bancar)
Consumatia din meniul Hidden se plateste separat, numerar sau cu cardul.

📲 Inscrieri: http://bit.ly/2FVcnJn

Te asteptam individual sau cu prietenii 🤩 Sunt 6 locuri disponibile.

Call of Cthulhu este un Horror Role Playing Game, care are la baza universul creat de scriitorul american H. P. Lovecraft. Asemenea povestilor lui Lovecraft, jocul exploreaza investigarea unor fenomene bizare, reprezentate de entitati stravechi si ritualuri macabre, ce isi duc existenta in paralel cu lumea obisnuita pe care o percepem noi.

Precum in alte TTRPG-uri, o sesiune de Call of Cthulhu este formata dintr-un grup de jucatori (in acest caz, ei sunt denumiti Investigators) si un Game Master (Keeper of Arcane Lore). Keeper-ul are rolul de a prezenta cadrul in care personajele voastre isi traiesc existenta – de la peisaje stranii si obiecte ciudate, din afara acestei lumi, pana la culte si creaturi misterioase, ce traiesc intru slavirea si contactarea fiintelor arhaice care au dominat candva acest univers.

Investigatorii sunt persoane cu trasaturi si ocupatii umane (detectivi, reporteri, medici, bibliotecari, etc.), care se confrunta cu mistere ce nu pot fi explicate prin ratiune sau stiinta. Pe masura ce acestia interactioneaza cu Cthulhu Mythos, mintea lor poate deveni afectata si corupta, in masura in care incearca sa rationalizeze diverse aspecte si informatii pe care omenirea nu este menita sa le cunoasca.

“When the stars were right, they could plunge from world to world through the sky.”

Universul Cthulhu Mythos devine accesibil pentru noi toti luni, 8 august, printr-o sesiune introductiva, menita spre a deschide calea inspre o lume in care, desi ni se pare atat de cunoscuta, nimic nu este ceea ce pare.

Cateva detalii despre scenariu:
1922 – Arkham City, USA
O dimineata linistita de toamna. Este racoare afara si strazile devin tot mai aglomerate, pe masura ce se apropie ora 9:00. O lumina difuza patrunde in biroul lui Mordecai O’Leary (un gangster local), care il transforma intr-un individ chiar mai amenintator decat vi-l amintiti. Va este cunoscut faptul ca porecla sa, “the Hammer”, vine de la tratamentul pe care il primesc cei care nu si-au achitat datoriile la timp; intrand in incapere, puteti simti cum aerul devine tot mai greu, stiind ca tocmai ati intrat pe lista rau-platnicilor.

Missed Dues este un scenariu oficial, publicat pentru Call of Cthulhu RPG. Este destinat atat incepatorilor, cat si jucatorilor cu experienta, care au curajul de a se avanta in lumea lui Lovecraft si a universului in care Cthulhu asteapta sa fie trezit la viata, dupa un somn atat de lung.

Sesiunea are pre-gen characters. Daca vreti, va puteti crea propriul personaj – singura mentiune este ca trebuie sa aiba criminal background (gangster), sau un motiv pentru care este nevoit sa il ajute pe O’Leary.

Pentru orice informatii/detalii suplimentare, nu ezitati sa dati un mail aici: vlad.duquesne@gmail.com

💫 La cerere, putem organiza acest eveniment si privat

👉 Aici poti vedea calendarul tuturor evenimentelor noastre, sistemul de inchiriere al jocurilor acasa, optiunile pentru copii si oferta corporate: www.cbgshop.ro
Ioana Mocanu

Creative Board Gaming
www.cbgshop.ro
www.facebook.com/CreativeBoardGaming

Post Reply

Return to “Bucuresti”