Aceeasi intrebare o am si eu. Asta daca si Teddy e de acord sa ii las un Walnut Grove si sa-l duca la intalnire, atunci cand iau jocurile de la el.Shaikan wrote:Vthor, tu cum ai prefera? Vii la intalnire? Sau mergem pe varianta Posta?
August 2015 Romanian Math Trade
Forum rules
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
- cristianf
- King Meeple

Re: August 2015 Romanian Math Trade
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
Domnu' Lucian, multumim frumos de trade, destul de bogat as zice
!
fie-va mila, eu stau cu templele si ruinele sigilate pe masa, nu poci sa le "arheologizez" (in romana "unpunch") pana nu dati unda verde la tradeuri
fie-va mila, eu stau cu templele si ruinele sigilate pe masa, nu poci sa le "arheologizez" (in romana "unpunch") pana nu dati unda verde la tradeuri
- AngelEye
- King Meeple

La mine e mai simplu trebuie sa trimit si sa primesc de la Iasi, cu Lucian si Teddy banuiesc ca ma descurc la intalnire, iar cu dom profesor gasim o varianta optima 
Ce am de primit de la CAPITALA
am sa rog pe toata lumea sa ia legatura cu "darkinson" a.k.a Shaikan si sa i le dea lui ca sa scapati de posta/curier.
L.E.
Am uitat de doipatru care nu stiu cine este dar am vazut ca este din Cluj asa ca il rog sa ma contacteze prin PM dupa ce se da OK la trade.
Ce am de primit de la CAPITALA
L.E.
Am uitat de doipatru care nu stiu cine este dar am vazut ca este din Cluj asa ca il rog sa ma contacteze prin PM dupa ce se da OK la trade.
Last edited by AngelEye on 05 Sep 2015, 15:54, edited 1 time in total.
- purishnel
- Chief Meeple

AngelEye wrote:La mine e mai simplu trebuie sa trimit si sa primesc de la Iasi, cu Lucian si Teddy banuiesc ca ma descurc la intalnire, iar cu dom profesor gasim o varianta optima
Ce am de primit de la CAPITALAam sa rog pe toata lumea sa ia legatura cu "darkinson" a.k.a Shaikan si sa i le dea lui ca sa scapati de posta/curier.
Cool, asa o sa fac ^_^
- VickdaReaper
- Super Moderator

Ha! Sunt singurul care nu a facut niciun schimb. Cel/Cea care a beneficiat de cele mai multe schimburi imi datorează o bere. Am zis! 
- iuli212
- King Meeple

- Custom Rank: Dr. Meeple
Ca numar sau procentaj? La 1 din 1 am 100%VickdaReaper wrote:Ha! Sunt singurul care nu a facut niciun schimb. Cel/Cea care a beneficiat de cele mai multe schimburi imi datorează o bere. Am zis!
- AngelEye
- King Meeple

VickdaReaper wrote:Ha! Sunt singurul care nu a facut niciun schimb. Cel/Cea care a beneficiat de cele mai multe schimburi imi datorează o bere. Am zis!
Daca vii la intalnire dau eu o bere
- Teddy
- King Meeple

Oups...VickdaReaper wrote:Ha! Sunt singurul care nu a facut niciun schimb. Cel/Cea care a beneficiat de cele mai multe schimburi imi datorează o bere. Am zis!
Hai ca daca vii la Sibiu iti dau o bere
- AngelEye
- King Meeple

Deci in stilul asta sunt sigur ca o sa ai nevoie de ceva carari ca sa ajungi inapoiTeddy wrote:Oups...VickdaReaper wrote:Ha! Sunt singurul care nu a facut niciun schimb. Cel/Cea care a beneficiat de cele mai multe schimburi imi datorează o bere. Am zis!
Hai ca daca vii la Sibiu iti dau o bere
- ProfessorChaos
- King Meeple

- Custom Rank: Miniature Painter
Uhu!
1. Nu mă așteptam să fie atâta succes cu Math Trade-ul ăsta.
2. Nu mă așteptam să schimb atâtea.
3. După confirmare nu voi putea începe să dau/trimit jocurile decât de vineri 11.09, din simplul motiv că nu sunt în țară. Scuze anticipate.
Uhu!
1. Nu mă așteptam să fie atâta succes cu Math Trade-ul ăsta.
2. Nu mă așteptam să schimb atâtea.
3. După confirmare nu voi putea începe să dau/trimit jocurile decât de vineri 11.09, din simplul motiv că nu sunt în țară. Scuze anticipate.
Uhu!
- arthuriovan
- King Meeple

- Custom Rank: Art Meeple
Un math trade foarte reusit! Multumim Lucian pentru schimburi. Eu unul urmaream si Keyflower dar nu a fost sa fie - nici alte trade-uri cu bani n-ar fi stricat. Oricum ar trebui sa primesc Troyes plus dineros pentru Tokaido si El Gaucho, ceea ce nu e rau deloc.
- 26octombrie
- King Meeple

- alecs
- Teen Meeple

Daca ajungi in Halkidiki ia si Neuroshima cu tine, eu tocmai ce am debarcat din masina.BeatU wrote:Cine vine marti la Lente? Joi plec din tara, vreau sa impart jocurile pana atunci...
Multumim, Lucian pt efortul depus in organizare si tuturor celor care si-au petrecut saptamana ca si mine incingand BGGul si bifand tabelul.
Luana, Teddy, pe saptamana viitoare (14 sept).
- Miţã
- King Meeple

- Custom Rank: Zombie Killer
Rokere partidul te vrea tuns și eu îți trimit în pm contul sa îmi trimiți banii 
Jocurile pleacă spre voi marți. Alex și Cristian pot trimite la unul din voi pe ambele sa le vreți separat?
Jocurile pleacă spre voi marți. Alex și Cristian pot trimite la unul din voi pe ambele sa le vreți separat?
- Chuckila
- King Meeple

Rezultatele sunt validate. Happy trading!
Va recomand sa faceti schimburile prin BGG pentru a putea da si primi feedback. O alta modalitate de a mai face schimburi chiar si dupa ce s-a terminat Math Trade-ul: dati click in OLWLG pe "Who wanted mine". Acolo puteti vedea ce ar fi fost duspusi altii sa dea pentru fiecare joc de-al vostru (sau pentru ofertele de bani) - daca va place unul sau mai multe din jocurile care var fi fost oferite, puteti da un mesaj userului sa vedeti daca ar mai fi dispusi sa va ofere acel joc. Eu pana acum am rata de success 100% la aceste schimburi post Math Trade (europene si romanesti).
Va recomand sa faceti schimburile prin BGG pentru a putea da si primi feedback. O alta modalitate de a mai face schimburi chiar si dupa ce s-a terminat Math Trade-ul: dati click in OLWLG pe "Who wanted mine". Acolo puteti vedea ce ar fi fost duspusi altii sa dea pentru fiecare joc de-al vostru (sau pentru ofertele de bani) - daca va place unul sau mai multe din jocurile care var fi fost oferite, puteti da un mesaj userului sa vedeti daca ar mai fi dispusi sa va ofere acel joc. Eu pana acum am rata de success 100% la aceste schimburi post Math Trade (europene si romanesti).
- 26octombrie
- King Meeple

- Chuckila
- King Meeple

- 26octombrie
- King Meeple

- cristianf
- King Meeple

Eu ma ofer sa merg la posta si sa ridic ambele jocuri. Poate in felul asta il conving pe Alex sa-mi faca o vizita pentru un joc sau doua sau trei. Daca nu, sunt sigur ca ne intalnim noi cumva.Miţã wrote:Alex și Cristian pot trimite la unul din voi pe ambele sa le vreți separat?
- purishnel
- Chief Meeple

Multumesc si eu pt organizare. E primul meu MT si a fost un succes
. Maine nu voi avea acces la net mare parte din zi, insa intru pe seara (daca imi lasati mesaje va raspund atunci), iar in Bucuresti revin luni dimineata si ma pot ocupa sa trimit/predau jocurile si banii.