Adrim, parca tu voiai sa pui si te-a descurajat transportul; eu n-am mai pus la posta de o mie de ani, de cate ori a fost de trimis ceva am dat din mana-n mana sau, at worst, am platit curierul jumi-juma. Poate nici nu-ti ies din bucuresti. Go for it
August 2015 Romanian Math Trade
Forum rules
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
Re: August 2015 Romanian Math Trade
Am pus si eu, mai pun cateva mai pe seara, dar si eu sunt destul de desumflata, am gasit doar trei, cel mult patru titluri interesante pentru mine. Suf, eu te-as sfatui sa pui si tu, mai apar si oferte de bani si poate iti ies asa tradeurile, tot vanzare se cheama
(bine, pana acum n-au aparut unele mai consistente, dar mai e timp...)
Adrim, parca tu voiai sa pui si te-a descurajat transportul; eu n-am mai pus la posta de o mie de ani, de cate ori a fost de trimis ceva am dat din mana-n mana sau, at worst, am platit curierul jumi-juma. Poate nici nu-ti ies din bucuresti. Go for it
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
- rockerrullz
- Wizard Meeple

Am pus si eu ceva pe wishlist si am mai adaugat ceteva chestii pe cealalta lista:P
- Chuckila
- King Meeple

Am dat un resynch, urmatorul cel mai probabil dupa ce voi inchide lista deseara. Nu va ingrijorati daca nu vedeti jocurile in OLWLG pana maine dimineata.
Chiar si lista s-ar putea sa o inchid mai tarziu decat prognozat, probabil dupa 23:00 cand voi ajunge acasa. Putin mai mult timp pentru cei care inca nu au pus tot ce aveau.
Chiar si lista s-ar putea sa o inchid mai tarziu decat prognozat, probabil dupa 23:00 cand voi ajunge acasa. Putin mai mult timp pentru cei care inca nu au pus tot ce aveau.
- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
- Chuckila
- King Meeple

Sigh, cred ca am facut ceva gresit. Imi apar "most wanted", in conditiile in care noi acum ar trebui sa introducem wantlisturile (al meu este gol, de exemplu, nu am selectat nici un joc pana acum).
Daca stie cineva cum se poate repara (sau are un link care explica cum se pot scoate aceste wantlisturi pana lumea efectiv va da submit), as aprecia. Daca nu reusesc in noaptea asta, ma uit maine dimineata - probabil din cauza oboselii am si buftat-o.
Daca stie cineva cum se poate repara (sau are un link care explica cum se pot scoate aceste wantlisturi pana lumea efectiv va da submit), as aprecia. Daca nu reusesc in noaptea asta, ma uit maine dimineata - probabil din cauza oboselii am si buftat-o.
- Chuckila
- King Meeple

Pare-se ca am "adaugat" un wantlist gol al tuturor participantilor la Math Trade. Nu imi dau seama cum am facut-o, se pare ca am apasat pe unul din linkurile de la "Edit Info". Nu cel in care citeam "Summary", ci cel de "WantLists".
Nu pare sa afecteze momentan lista in absolut nici un fel, mai studiez maine sa vad daca are un alt efect decat cel estetic. Intre timp lumea ar trebui sa poata sa inceapa sa isi creeze matricea de dorinte.
Nu pare sa afecteze momentan lista in absolut nici un fel, mai studiez maine sa vad daca are un alt efect decat cel estetic. Intre timp lumea ar trebui sa poata sa inceapa sa isi creeze matricea de dorinte.
- cristianf
- King Meeple

- VickdaReaper
- Super Moderator

- rockerrullz
- Wizard Meeple

- arthuriovan
- King Meeple

- Custom Rank: Art Meeple
-
Imago
- Administrator

Nu pot redacta want list-ul, tabelul care imi apare e doar cu cele 4 jocuri oferite de mine. Ce sa fac?
- Chuckila
- King Meeple

Trebuie sa adaugi jocurile pe care le doresti la schimb. Mergi pe http://bgg.activityclub.org/olwlg/viewl ... tid=195772, dai click pe "You are only viewing new items added since you last viewed this page. If you would like to view the entire list click here "
Si la fiecare joc, sub numarul lui vei avea butonul "Add". Daca vrei acel joc, selectezi ce esti dispus sa dai in schimbul lui. De abia dupa aceea iti vor aparea jocurile in matricea pe care o areti mai sus.
Si la fiecare joc, sub numarul lui vei avea butonul "Add". Daca vrei acel joc, selectezi ce esti dispus sa dai in schimbul lui. De abia dupa aceea iti vor aparea jocurile in matricea pe care o areti mai sus.
-
Imago
- Administrator

-
jakkal
Imi explica si mie cineva ce e cu "casutele galbene" din want list? Se intampla ceva daca nu le bifez?
- Teddy
- King Meeple

Nu se intampla nimic.
Algoritmul este facut de asa maniera incat sa-ti sugereze ce alte jocuri ai putea sa dai la schimb pe care le-ai folosit/bifat in alte schimburi.
Pe scurt iti atrage atentia ca si pe jocul cu casuta galbena conform schimburilor precedente pentru care ai optat il cotezi cam la aceeasi valoare cu jocul pe care il vrei.
NU se intampla nimic daca nu le bifezi.
Algoritmul este facut de asa maniera incat sa-ti sugereze ce alte jocuri ai putea sa dai la schimb pe care le-ai folosit/bifat in alte schimburi.
Pe scurt iti atrage atentia ca si pe jocul cu casuta galbena conform schimburilor precedente pentru care ai optat il cotezi cam la aceeasi valoare cu jocul pe care il vrei.
NU se intampla nimic daca nu le bifezi.
- cristianf
- King Meeple

Ciudat, eu nu am casute galbene. Casutele sunt totusi colour coded pe jocuri.
- Teddy
- King Meeple

Daca nu ma insel tu ai listat 3 jocuri. Daca si la astea iti punea curcubeu de casute te debusola complet.cristianf wrote:Ciudat, eu nu am casute galbene. Casutele sunt totusi colour coded pe jocuri.
- cristianf
- King Meeple

- AngelEye
- King Meeple

I'm done.
Fac pariu ca iar am bifat degeaba Heroscape
Fac pariu ca iar am bifat degeaba Heroscape
Last edited by AngelEye on 02 Sep 2015, 13:20, edited 1 time in total.