Noiembrie 2015 Romanian Math Trade
Forum rules
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
- ProfessorChaos
- King Meeple

- Custom Rank: Miniature Painter
Re: Noiembrie 2015 Romanian Math Trade
Cam pe ce dată se preconizează începutul November Math Trade? O să mă bag și eu.
- Chuckila
- King Meeple

Acum la inceputul lunii.ProfessorChaos wrote:Cam pe ce dată se preconizează începutul November Math Trade? O să mă bag și eu.
- iuli212
- King Meeple

- Custom Rank: Dr. Meeple
Pe cand se anunta?Chuckila wrote:Acum la inceputul lunii.ProfessorChaos wrote:Cam pe ce dată se preconizează începutul November Math Trade? O să mă bag și eu.
- Chuckila
- King Meeple

- iuli212
- King Meeple

- Custom Rank: Dr. Meeple
Multumim frumos!Chuckila wrote:Maine pana cel tarziu pe seara ii dau drumul. Va astept!
- LookyRo
- King Meeple

Woohoo!Chuckila wrote:Maine pana cel tarziu pe seara ii dau drumul. Va astept!
- rockerrullz
- Wizard Meeple

Sper ca perioada de adaugat jocuri sa fie mai mare de 7 zile ( gen 8-9 ) sa apuc si eu sa pun niste jocuri dupa ce ma intorc din "honeymoon" unde nu am net deloc sau aproape deloc 
- Chuckila
- King Meeple

- rockerrullz
- Wizard Meeple

- Chuckila
- King Meeple

- vall
- King Meeple

Eu zic sa te gandesti bine si sa alegi intelept, ori ori....rockerrullz wrote:Sper ca perioada de adaugat jocuri sa fie mai mare de 7 zile ( gen 8-9 ) sa apuc si eu sa pun niste jocuri dupa ce ma intorc din "honeymoon" unde nu am net deloc sau aproape deloc
Apropo, sa fie intr-un ceas bun!
-
l2extasy
- Wizard Meeple

Am si eu nevoie de o confirmare/clarificare despre treaba cu "duplicate protection". Am vazut ca se listeaza dummy items si pe randuri si pe coloane in wantlist.
Logica din spate e basically: pt fiecare din cele X copii ale aceluiasi joc pus la bataie de mai multe persoane, tu esti dispus sa dai la schimb un dummy item, iar in spatele acelui dummy item poti atribui oricare din jocurile tale. Atunci cand se face trade-ul(daca e reusit), "dai" unul din jocurile tale pe acel dummy, care dummy la randul lui este dat la trade pt ce iti doresti tu de fapt.
Intrebarea e urmatoarea, in cazul in care ai doua entry-uri pt un joc pe care ti-l doresti si unul din acele entry-uri are si un expansion bonus, iar trade-ul ar fi viabil cu ambele variante in schimbul jocului tau, cum stie sistemul sa lucreze in favoarea ta, adica sa iti dea varianta cu bonus expansion si nu pe cea base version only? Exista vreo metoda de a prioritiza trade-urile?
Also, am vazut ca e interzis sa pui la trade bani pe bani, de genul dau 10 lei pe 150lei, corect?
Logica din spate e basically: pt fiecare din cele X copii ale aceluiasi joc pus la bataie de mai multe persoane, tu esti dispus sa dai la schimb un dummy item, iar in spatele acelui dummy item poti atribui oricare din jocurile tale. Atunci cand se face trade-ul(daca e reusit), "dai" unul din jocurile tale pe acel dummy, care dummy la randul lui este dat la trade pt ce iti doresti tu de fapt.
Intrebarea e urmatoarea, in cazul in care ai doua entry-uri pt un joc pe care ti-l doresti si unul din acele entry-uri are si un expansion bonus, iar trade-ul ar fi viabil cu ambele variante in schimbul jocului tau, cum stie sistemul sa lucreze in favoarea ta, adica sa iti dea varianta cu bonus expansion si nu pe cea base version only? Exista vreo metoda de a prioritiza trade-urile?
Also, am vazut ca e interzis sa pui la trade bani pe bani, de genul dau 10 lei pe 150lei, corect?
- VickdaReaper
- Super Moderator

Exista o modalitate de a da prioritate la unele schimburi (ai o casuta in care poti sa introduci care schimburi le-ai vrea mai degraba). Totusi, sistemul nu lucrează în favoarea ta. Astfel, dacă el poate sa închidă un lant mai lung de schimburi, in urma căruia tu vei primi jocul fără extensie, atunci el va merge pe aceasta varianta. Nu pentru a fi in dezavantajul tău, ci pentru ca prioritar pentru el este sa creeze lanturi de schimburi cat mai lungi. Pe de alta parte, exista posibilitatea ca programul sa poata închide un lant de schimburi doar pentru varianta cu jocul fara extensie dorit de tine, caz in care nici prioritizarea schimburilor nu te va ajuta.
In ceea ce priveste a doua întrebare a ta, da, nu este permis sa încerci să schimbi o suma mai mica de bani pentru una mai mare.
In ceea ce priveste a doua întrebare a ta, da, nu este permis sa încerci să schimbi o suma mai mica de bani pentru una mai mare.
- Chuckila
- King Meeple

In mod normal eu zic ca nici nu ar fi trebuit sa fie specificat asa ceva. Din pacate, pare-se ca cei care au rulat Math Trade-uri inainte au gasit oameni care chiar au cautat sa faca asa ceva.l2extasy wrote:Also, am vazut ca e interzis sa pui la trade bani pe bani, de genul dau 10 lei pe 150lei, corect?
Este interzis. Persoana care ar face asa ceva nu va mai fi primit la nici un Math Trade si va avea accesul la Bursa suspendat pe contul de FBG.
-
l2extasy
- Wizard Meeple

Am inteles, multumesc pentru raspunsuri. Referitor la sumele de bani, exista vreo limita superioara sau inferioara a numarului de cash items, respectiv a valorii lor? Si in primul rand, avem voie sa adaugam cash la acest math trade?
- Chuckila
- King Meeple

Nu. Doar trebuie tinut cont ca banii trebuie dati daca intra intr-un schimb. 10 oferte de bani de 100 RON fiecare te usureaza de 1000 RON.l2extasy wrote:Referitor la sumele de bani, exista vreo limita superioara sau inferioara a numarului de cash items, respectiv a valorii lor?
Da, oferte de bani, geekgold si sweeteners sunt acceptate.l2extasy wrote:Si in primul rand, avem voie sa adaugam cash la acest math trade?
- Chuckila
- King Meeple

Cu scuzele de rigoare (am avut niste prieteni care au venit la noi de dupamasa si ne-am intins la un pahar de vorba pana acum), am dat drumul:
Pana pe maine sper sa apara si in OLWLG sa se poata folosi optiunea de a adauga jocurile listate la editiile anterioare.
Pana pe maine sper sa apara si in OLWLG sa se poata folosi optiunea de a adauga jocurile listate la editiile anterioare.
- Chuckila
- King Meeple

- AngelEye
- King Meeple

All inChuckila wrote:There you go!AngelEye wrote:Daca bagi Heroscape la trade clar intru si eu
Count me in.![]()
-
l2extasy
- Wizard Meeple

O sa adaug si eu cateva jocuri daca o sa imi iasa ceva de pe urma acestui math trade, dar vreau sa prind experienta. 
Se merge pe "send games/cash first" in cazul meu, nu?!
Ma intereseaza pentru cei care ati mai trimis cu posta, ce optiuni ati ales la expedierea coletului? valoarea asigurare/ambalare/livrare la domiciliu sau personala/magazinaj.
Ce ar presupune un joc bine ambalat si ar trebui sa fac eu asta de acasa sau prin serviciul de ambalat al postei?
Se merge pe "send games/cash first" in cazul meu, nu?!
Ma intereseaza pentru cei care ati mai trimis cu posta, ce optiuni ati ales la expedierea coletului? valoarea asigurare/ambalare/livrare la domiciliu sau personala/magazinaj.
Ce ar presupune un joc bine ambalat si ar trebui sa fac eu asta de acasa sau prin serviciul de ambalat al postei?