Math Trade 2015
Forum rules
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
- iuli212
- King Meeple

- Custom Rank: Dr. Meeple
- iadrianik
- King Meeple

Re: Math Trade 2015
Nu stiu daca s-a mentionat deja (cei care au mai participat la Math Trade-uri stiu deja, pentru cei la prima participare poate informatia ajuta), dar in OLWLG, la pasul 4 nu e suficient sa se apese butonul verde "Submit Your Lists Here!". Este necesar, ca in pagina urmatoare care se deschide, sa se apese butonul "Submit My Wants".
Daca wantlist-ul a fost trimis cu succes, atunci trebuie sa primiti un geekmail pe BGG.
La fiecare re-submit, se primeste un nou geekmail.
Lipsa acestui geekmail inseamna ca nu s-a facut submit cu succes.
Daca wantlist-ul a fost trimis cu succes, atunci trebuie sa primiti un geekmail pe BGG.
La fiecare re-submit, se primeste un nou geekmail.
Lipsa acestui geekmail inseamna ca nu s-a facut submit cu succes.
- Chuckila
- King Meeple

- Chuckila
- King Meeple

Am trimis acum un geekmail celor care inca nu au reusit sa trimita wantlisturile. Am adaugat sfatul tau, iadrianik, tin minte ca si eu l-am primit prima data cand am participat la un Math Trade.
Mai sunt doua zile, momentan nu e nici o graba. Sunt aproape jumatate din oameni care inca nu au trimis lista, sper sa reuseasca toti sa le trimita pana la final.
Mai sunt doua zile, momentan nu e nici o graba. Sunt aproape jumatate din oameni care inca nu au trimis lista, sper sa reuseasca toti sa le trimita pana la final.
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
Chuckila wrote:Nu poti da prioritate jocului care sa plece, insa poti da prioritate jocului pe care il primesti, in conditiile in care s-ar mentine aceeasi lungime de lant cu doua jocuri diferite.
Exista o casuta langa fiecare joc, dupa BGG Username-ul celui care l-a listat. Si acolo se poate trece prioritatea. Cu cat este mai mare, cu atat iti doresti mai mult jocul. Prioritate "1" e cea mai mica
Cand ma duc in stanga si dau Add, dupa ce bifez ce jocuri sunt dispusa sa dau, apare in fereastra aceea, in dreapta jos, "Optional value". Aia e casuta cu prioritatile de care vorbeati?
Eu n-am dat inca submit la wishlist asa ca nu stiu daca nu cumva vorbiti de o casuta de mai tarziu.
Please enlighten me, pana acum n-am folosit-o, iar acum imi trebuie un joc de-acolo MUSAI, deci vreau sa-i dau prioritate.
-
Rautz
E mai bine scris decat as putea eu sa explic:
https://www.boardgamegeek.com/wiki/page/OLWLG#toc15
https://www.boardgamegeek.com/wiki/page/OLWLG#toc15
- VickdaReaper
- Super Moderator

Da, Luana, prioritatile pentru jocurile pe care vrei sa le obtii se pot introduce fie la pasul 3, cand alegi ce jocuri vrei sa dai pentru un joc, apasand butonul Add, fie la pasul 4, edit your wants, unde dupa fiecare joc pe care il vrei si dupa numele proprietarului acestuia exista o casuta in care poti sa introduci prioritatea unui joc.
Si nu uita sa apesi Save changes si Submit my wants dupa ce ai treminat de introdus prioritati.
Si nu uita sa apesi Save changes si Submit my wants dupa ce ai treminat de introdus prioritati.
- 26octombrie
- King Meeple

Va multumesc mult, am priceput acum
prea multe jocuri, dom'le, imi vajaie capul de la atatea reviewuri si liste...
prea multe jocuri, dom'le, imi vajaie capul de la atatea reviewuri si liste...
- 26octombrie
- King Meeple

Daca sunt doua intrari cu acelasi titlu si eu vreau sa bifez doar pentru unul o oferta (in ideea in care ofertele respective difera si pe mine ma intereseaza una dintre ele), nu trebuie duplicate protection, asa-i?
dar daca vreau sa fac o oferta si pentru a doua intrare, diferita de prima oferta, o pot face? in cazul asta nu exista varianta de duplicate protection, nu?
ca sa fie mai clar:
pentru titlul x, de la y, vreau sa dau jocurile a, b, c, d, e
pentru titlul x, de la z, vreau sa dau jocurile a, b, c
daca nu vreau sa ma trezesc cu doua jocuri x dupa trade, ar fi bine sa renunt la una din variante?
dar daca vreau sa fac o oferta si pentru a doua intrare, diferita de prima oferta, o pot face? in cazul asta nu exista varianta de duplicate protection, nu?
ca sa fie mai clar:
daca nu vreau sa ma trezesc cu doua jocuri x dupa trade, ar fi bine sa renunt la una din variante?
- tasurinchi
- King Meeple

De facut cred ca trebuie sa faci duplicate protection, dar e si asta o intrebare: Cum fac duplicate protection daca pentru doua entry-uri cu acelasi joc vreau sa ofer jocuri diferite? (din cauza ca, de exemplu, unul dintre entry-urile similare are si sweetener sau include si o extensie si celalalt nu)
- Miţã
- King Meeple

- Custom Rank: Zombie Killer
Cred ca trebuie sa folosesti duplicate protection fiindca vorbim de acelas joc, indiferent cum suna oferta.26octombrie wrote:Daca sunt doua intrari cu acelasi titlu si eu vreau sa bifez doar pentru unul o oferta (in ideea in care ofertele respective difera si pe mine ma intereseaza una dintre ele), nu trebuie duplicate protection, asa-i?
ca sa fie mai clar:
Cred ca singura varianta prin care nu trebuie duplicate protection este daca jocul X este baza unui entry si tot jocul X este sweetner la alt joc.
Duplicate protection te protejaza sa nu primesti acelas joc de 2 sau mai multe ori indiferent ca tu faci trade cu jocuri diferite pe fiecare entry.
- VickdaReaper
- Super Moderator

Cel mai bine e sa faci duplicate protection. Daca tu anunti programul ca ai vrea doua dintre jocurile oferite, indiferent ce ai da tu pentru ele, exista o sansa *virgula* sa primesti doua jocuri. Bineinteles, atat timp cat si tu oferi minim doua jocuri de-ale tale la schimb
-
Rautz
Am avut si eu problema asta si n-am facut duplicate protection. Si le-am primit pe ambele. Si n-am regretat.
Caz concret, au fost oferte de Joc si Joc+extensie.
Nu poti face duplicate protection pentru ca oferi lucruri diferite pentru pachete.
E un mic gamble: pe de o parte te poti trezi cu ambele, dar nu e o tragedie, poti sa scapi ulterior de el. pe de alta parte iti maximizezi sansele sa castigi jocul respectiv (pentru ca pentru al doilea pachet oferi chestii in plus)
Caz concret, au fost oferte de Joc si Joc+extensie.
Nu poti face duplicate protection pentru ca oferi lucruri diferite pentru pachete.
E un mic gamble: pe de o parte te poti trezi cu ambele, dar nu e o tragedie, poti sa scapi ulterior de el. pe de alta parte iti maximizezi sansele sa castigi jocul respectiv (pentru ca pentru al doilea pachet oferi chestii in plus)
- 26octombrie
- King Meeple

din pacate e asa cum imi aminteam eu, nu poti face duplicate protection. asta pentru ca, daca ai doua oferte diferite pentru acelasi joc (chiar daca e de la useri diferiti), cand faci DP iti va aparea un singur rand unde sa bifezi ce vrei sa dai. so, fie dai a, b, c, d pentru amandoua, fie dai a, b, c. ma orientez la unul singur si pe celalalt il las nebifat si asta e. oricum, saru-mana de raspunsuri 
- Chuckila
- King Meeple

Grrr, vorbind de Duplicate Protection .... Am timp fie sa invat cum se foloseste pana deseara (yup, nu am pus Duplicate Protection pana acum
), fie sa debifez niste checkboxes.
Uitandu-ma la cei care nu au dat submit pana acum, mai sunt Luana, Teddy si Andrei 123.
Uitandu-ma la cei care nu au dat submit pana acum, mai sunt Luana, Teddy si Andrei 123.
- Teddy
- King Meeple

- 26octombrie
- King Meeple

daca am editat niste jocuri, in step 3, pentru a decide asupra lor in step 4 si n-am mai bifat nimic la ele, e ca si cum n-ar fi, corect? chiar daca unul are acelasi titlu cu un altul, la care am bifat niste optiuni? intreb ca sa fiu sigura, eu asa cred.
-
Rautz
Da, e ca si cand n-ar fi.
Am impresia ca poti chiar sa le stergi, scriind 'delete' in casuta aia din dreapta numelui.
Am impresia ca poti chiar sa le stergi, scriind 'delete' in casuta aia din dreapta numelui.
- Chuckila
- King Meeple

Da, merge sa scoti ce nu mai doresti din lista. "delete" sau "remove", nu mai stiu exact care este sintaxa.
- VickdaReaper
- Super Moderator

Tic! Tac! Tic! Tac! Tic! Tac!
Mai e putin si vedem daca depasim recordul de schimburi sau ramanem cu aceleasi jocuri in colectie.
Mai e putin si vedem daca depasim recordul de schimburi sau ramanem cu aceleasi jocuri in colectie.