August 2015 Romanian Math Trade
Forum rules
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
-
Imago
- Administrator

- Chuckila
- King Meeple

Re: August 2015 Romanian Math Trade
Haha, probabil. Nu m-am uitat atent pe liste, însă pe la refresh-uri nu am văzut nimic pe care aș fi dispus să mă despart de Heroscape.AngelEye wrote:I'm done.
Fac pariu ca iar am bifat degeaba Heroscape
Într-o zi....
- AngelEye
- King Meeple

In stilul asta poate iese ceva la un math trade facut de copii mei cand vor avea vreo 60 de aniChuckila wrote:Haha, probabil. Nu m-am uitat atent pe liste, însă pe la refresh-uri nu am văzut nimic pe care aș fi dispus să mă despart de Heroscape.AngelEye wrote:I'm done.
Fac pariu ca iar am bifat degeaba Heroscape
Într-o zi....
- Chuckila
- King Meeple

Eu il pun, poate atrage dupa el un coffin game de la FFG, un Splotter. Ceva sa imi traga cu ochiul. Cred ca la cel putin 2-3 Math Trades (daca nu mai multe) din cele 8-9 de pana acum in care am pus HS, am avut ceva selectat pentru el.AngelEye wrote:In stilul asta poate iese ceva la un math trade facut de copii mei cand vor avea vreo 60 de ani
Probabil in noaptea asta dupa ce ajung din Checkpoint voi reusi sa vad ce jocuri sunt la Math Trade.
-
Imago
- Administrator

- LookyRo
- King Meeple

32.3 hours left to submit wantsBeatU wrote:Cand are loc tragerea la sorti cu jocurile?
- banuiesc ca tragerea la sorti are loc la putin timp dupa...
- rockerrullz
- Wizard Meeple

- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
Voi incerca sa submit si eu maine pe timp de zi, azi am party dupa munca si nu am cand
. E timp oricum
- purishnel
- Chief Meeple

- rockerrullz
- Wizard Meeple

Eu cam la munca am facut astaShaikan wrote:Voi incerca sa submit si eu maine pe timp de zi, azi am party dupa munca si nu am cand. E timp oricum
- Teddy
- King Meeple

-
Imago
- Administrator

Toti vrem Dominant Species al tau:) Ma gandeam sa pun Exodus Second Edition pentru el, insa nu mi-a dat voie prietena. In plus, ai deja Exodus first edition:)Teddy wrote:Vad ca toata lumea e optimista pe aici.
Chiar mi-e interesant, ai selectat vreun joc la want list la schimb cu DS?
- Shaikan
- King Meeple

Vreau sa inteleg si eu o treaba....ca sa imi apara jocuri in want list....trebuie sa apas pe add in fereastra principala? Pentru ca apasesem pe Edit your wants si imi apareau doar jocurile submise de mine.
Mersi
Mersi
-
Imago
- Administrator

Da, trebuie sa dai add din tabelul comun de jocuri. A raspuns Chuckila aici:Shaikan wrote:Vreau sa inteleg si eu o treaba....ca sa imi apara jocuri in want list....trebuie sa apas pe add in fereastra principala? Pentru ca apasesem pe Edit your wants si imi apareau doar jocurile submise de mine.
Mersi
Chuckila wrote:Trebuie sa adaugi jocurile pe care le doresti la schimb. Mergi pe http://bgg.activityclub.org/olwlg/viewl ... tid=195772, dai click pe "You are only viewing new items added since you last viewed this page. If you would like to view the entire list click here "
Si la fiecare joc, sub numarul lui vei avea butonul "Add". Daca vrei acel joc, selectezi ce esti dispus sa dai in schimbul lui. De abia dupa aceea iti vor aparea jocurile in matricea pe care o areti mai sus.
- Teddy
- King Meeple

Nu am laptopul in fata, dar din cate retin am bifat 1 sau 2 jocuri pt DS. M-am hotarat sa-l dau dupa ce am avut in weekend o partida epica de 6-7ore. Cea mai lunga de pana acum in conditiile in care am scos cartile care iti dau cilindri in plus pt actiuni extra.BeatU wrote:Toti vrem Dominant Species al tau:) Ma gandeam sa pun Exodus Second Edition pentru el, insa nu mi-a dat voie prietena. In plus, ai deja Exodus first edition:)Teddy wrote:Vad ca toata lumea e optimista pe aici.
Chiar mi-e interesant, ai selectat vreun joc la want list la schimb cu DS?
Anyway.. nu cred ca se va da, deci stai cuminte cu exodus ca se supara Nadia.
- Shaikan
- King Meeple

Alta intrebare...de ce nu mai vad decat un singur joc pentru add? Restul au disparut.
- rockerrullz
- Wizard Meeple

La intrebarea asta a raspuns Chuckila mai sus... si a dat quote si BeatU cu 2 posturi mai sus 
- VickdaReaper
- Super Moderator

Nu uitati ca astazi este ultima zi cand puteti sa completati lista cu jocuri pe care doriti sa le obtineti la schimb.
- iadrianik
- King Meeple

Daca singura intrare pe care o vezi este ultima (#246), atunci "You are only viewing new items added since you last viewed this page. If you would like to view the entire list click here". (top of Step 3 page).Shaikan wrote:Alta intrebare...de ce nu mai vad decat un singur joc pentru add? Restul au disparut.
- Shaikan
- King Meeple

Mersi, am rezolvat....inca o intrebare. Duplicate protection se face dupa ce dai confirm changes?iadrianik wrote:Daca singura intrare pe care o vezi este ultima (#246), atunci "You are only viewing new items added since you last viewed this page. If you would like to view the entire list click here". (top of Step 3 page).Shaikan wrote:Alta intrebare...de ce nu mai vad decat un singur joc pentru add? Restul au disparut.