Nu stiu daca e OK sa folosim titlul "Chain of Generosity" pentru ca noi nu dorim sa il obligam pe cel care va castiga jocul sa dea si el ceva la randul lui (dar daca vrea...nu il opreste nimeni) .... probabil ca lantul il vom continua tot noi (zic probabil pentru ca nu pot sa vorbesc in numele nimanui). Dorinta noastra este pur si simplu de a creste comunitatea Android: Netrunner din Bucuresti, in primul rand, pentru ca aici locuim si aici ne jucam, nu pentru ca am avea ceva cu celelalte orase. In caz ca cineva este deranjat ca am folosit "Chain of Generosity" dar nu urmam regulile formatului...voi schimba titlul in "Donatie"...gen.
Va asteptam cu postari pana pe 09.02.2014 (inclusiv). Avem o singura conditie: cei care doresc jocul trebuie sa locuiasca in Bucuresti deoarece vrem sa il inamanam personal castigatorului in cadrul intalnirii noastre saptamanale de Miercuri, 12.02.2014. Nu vom lua in calcul posturile gen "Ma inscriu la lista pentru joc"... asa ca va asteptam cu argumente care sa ne determine sa facem cea mai buna alegere!
Succes!