Vreau sa ma scap de Through the Ages
Forum rules
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
Pentru detalii asupra sistemului Ultimate Trades propus de Chuckila, vizitati topicul [forum]viewtopic.php?f=12&t=195[/forum]
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Vreau sa ma scap de Through the Ages
Cum noua editie e deja precomandata, nu mai am ce sa fac cu cea veche - English Third Edition 2009.
Jocul a vazut de vreo 15 ori masa si a fost carat prin multe locuri, colturile cutiei s-au albit putin.
Cartile sunt in sleeves si au stat asa de la prima partida. Vor pleca impreuna cu jocul.
Toate componentele sunt in stare buna. Insert-ul nu mai exista pentru ca nu merge cu sleeves.
Nu-l bag la bursa, ma gandeam sa facem lucrurile mai interesante.
Daca conceptul are succes, o sa-l aplic si la alte jocuri pe viitor. Daca nu, asta e.
Considerati thread-ul ca un fel de licitatie, desi nu prea e, pentru ca o sa aleg oferta care imi place mai mult, nu neaparat cea mai avantajoasa financiar.
O sa-l las deschis pana in 12 octombrie cand o sa aleg un castigator.
Reguli de participare - daca nu va convin, va rog nu postati:
- un singur post per user, poate fi modificat de cate ori vrea;
- postul trebuie sa contina o oferta pentru joc;
- nu trimiteti PMs - decat daca sunteti moderator si am incalcat regulile forumului;
- oferta poate sa contina: bani, jocuri, accesorii, promisiuni, orice credeti ca m-ar tenta.
Succes!
Jocul a vazut de vreo 15 ori masa si a fost carat prin multe locuri, colturile cutiei s-au albit putin.
Cartile sunt in sleeves si au stat asa de la prima partida. Vor pleca impreuna cu jocul.
Toate componentele sunt in stare buna. Insert-ul nu mai exista pentru ca nu merge cu sleeves.
Nu-l bag la bursa, ma gandeam sa facem lucrurile mai interesante.
Daca conceptul are succes, o sa-l aplic si la alte jocuri pe viitor. Daca nu, asta e.
Considerati thread-ul ca un fel de licitatie, desi nu prea e, pentru ca o sa aleg oferta care imi place mai mult, nu neaparat cea mai avantajoasa financiar.
O sa-l las deschis pana in 12 octombrie cand o sa aleg un castigator.
Reguli de participare - daca nu va convin, va rog nu postati:
- un singur post per user, poate fi modificat de cate ori vrea;
- postul trebuie sa contina o oferta pentru joc;
- nu trimiteti PMs - decat daca sunteti moderator si am incalcat regulile forumului;
- oferta poate sa contina: bani, jocuri, accesorii, promisiuni, orice credeti ca m-ar tenta.
Succes!
- Chuckila
- King Meeple

Re: Vreau sa ma scap de Through the Ages
Interesant. Am editia veche, nu ma intereseaza cea noua. Insa pentru cineva care vrea sa incerce jocul pare un approach dragut.
- LookyRo
- King Meeple

011 + Tic... Tac Bumm (RO) + Taxe curier pentru ambele colete
-
skip
- Wizard Meeple

Ma gandesc la ceva mai altfel.
Pictez pt tine si fac si basing pt o miniatura de metal de la otherworldy miniatures.
Custom made , custom fit
Salutari
Pictez pt tine si fac si basing pt o miniatura de metal de la otherworldy miniatures.
Custom made , custom fit
Salutari
- DanielIndru
- King Meeple

- AngelEye
- King Meeple

4 borcane de dulceata la alegere si o sticla de 500 ml de afinata din Camara pentru un bucata Trough the Ages.
Livrarea se va face la urmatoarea intalnire nationala (sa speram ca la cea de 1 decembrie)
Livrarea se va face la urmatoarea intalnire nationala (sa speram ca la cea de 1 decembrie)
- DanielIndru
- King Meeple

Nu pot sa zic nu.AngelEye wrote:4 borcane de dulceata la alegere si o sticla de 500 ml de afinata din Camara pentru un bucata Trough the Ages.
Ne vedem in decembrie atunci.
Multumesc celorlalti participanti!
- AngelEye
- King Meeple

Pentru noi e o bucurie, asta inseamna v-au placut cele pe care le-ai luat ultima oara
Cosmina este in special incantata pentru ca ea bucatareste si tot ea vroia Trough the Ages, era cam suparata ca l-am dat dupa ce deabia invatase si ea sa il joace 
- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
Si esti dispus sa mai inveti oameniAngelEye wrote:Pentru noi e o bucurie, asta inseamna v-au placut cele pe care le-ai luat ultima oaraCosmina este in special incantata pentru ca ea bucatareste si tot ea vroia Trough the Ages, era cam suparata ca l-am dat dupa ce deabia invatase si ea sa il joace
Felicitari btw.
- AngelEye
- King Meeple

La urmatoarea intalnire il incercamShaikan wrote:Si esti dispus sa mai inveti oameniAngelEye wrote:Pentru noi e o bucurie, asta inseamna v-au placut cele pe care le-ai luat ultima oaraCosmina este in special incantata pentru ca ea bucatareste si tot ea vroia Trough the Ages, era cam suparata ca l-am dat dupa ce deabia invatase si ea sa il joace
? E un joc pe care vreau sa-l incerc de ceva vreme
.
Felicitari btw.