Regulament forumboardgames.ro

Locked
adixor

Regulament forumboardgames.ro

Post: # 137Post adixor
06 Jan 2010, 21:04

1. Forumul boardgames.ro este un forum destinat in principal discutiilor despre orice subiect legat de jocurile de societate si incurajeaza doar discutiile pe aceste teme. Orice discutii pe teme fara legatura cu board games (discutii "off-topic") vor fi purtate doar in sectiunea special creata pentru aceste cazuri numita Off-Topic.

2. Spam-ul publicitar (comunicari comerciale fara acceptul staffului) prin mesaje private sau posturi publice este strict interzis.

3. Nu sunt permise:
- folosirea unui limbaj necivilizat sau injurious precum si atitudinea agresiva/superioara la adresa celorlalti participanti
- reply-urile care nu aduc informatii utile (ex. "ok", "lol", "ai PM", etc.)
- promovarea pirateriei prin uploadul/atasarea de fisiere scanate cu componente de joc ce pot fi folosite pentru reproducerea jocului (altfel decat in imagini ce portretizeaza o sesiune normala de joc de exemplu) precum si postarea/atasarea de produse software neoficiale de genul programelor ce implementeaza un board game pe PC fara acordul detinatorilor drepturilor de autor
- pornirea sau intretinerea subiectelor ce au scopul de a produce scandal ("flame-uri")
- crearea de conturi duble (2 sau mai multe conturi pentru acelasi utilizator) mai ales daca aceasta metoda se foloseste pentru ocolirea unei banari de pe forum; aceste conturi vor fi sterse impreuna cu toate copiile lor
- mesajele, fisierele, avatarurile sau orice alt material cu continut antisemit, rasist sau pornografic, rezervandu-ne dreptul de a modifica aceasta lista in orice moment

4. Fiecare utilizator este responsabil de continutul mesajelor sale de pe acest forum.

5. Fiecare utilizator beneficiaza de posibilitatea uploadarii unui avatar (90px X 90px - 10Kbytes).

6. Fiecare utilizator beneficiaza de posibilitatea definirii unei semnaturi de maxim 4 randuri text ce nu poate contine imagini, dar poate contine linkuri (se incurajeaza link-urile catre colectia de jocuri de pe boardgamegeek.com). Se interzic reclamele prin semnaturile atasate mesajelor.

7. Inainte de postarea unei intrebari este foarte incurajat procesul de Cautare (disponibil bineinteles doar utilizatorilor inregistrati), Moderatorii avand dreptul si obligatia sa faca modificarile necesare in cazul in care apar discutii paralele pe aceeasi tema sau intrebari care au fost deja postate si discutate.

8. Este interzisa folosirea forumului pentru promovarea altor site-uri sau postarea de anunturi publicitare (mai putin in categoria special creata pentru Anunturi in care se pot pune doar anunturi de vanzare/cumparare/schimburi/altele (ex. Ultimate Trades) pt. produse tip boardgames sau accesorii boardgames). De asemenea nu incurajam includerea de link-uri catre alte site-uri, de profil sau nu, desi intelegem si acceptam link-urile catre continut util si care nu ar putea fi considerate reclama (exemplu: link-urile catre boardgamegeek.com, catre review-uri video de pe youtube de exemplu, etc).

9. Sunt interzise in cadrul forumului discutiile despre comenzile externe. Sunt destui comercianti locali care au preturi competitive si ofera diferite beneficii sau loializari clientilor fideli; forumul nu are nici un beneficiu sau legatura cu vreunul din comercianti, insa comunitatea locala poate creste si fara discutiile pe forum ce privesc aceste comenzi externe.

10. In cadrul anunturilor de vanzare se permit doar anunturile de jocuri desfacute/folosite si doar prin exceptie si jocuri noi (in tipla, etc) daca acestea sunt in numar limitat si nu exista suspiciuni cu privire la calitatea de vanzator/reseller/speculant al celui ce le vinde. (forumboardgames.ro incurajeaza vanzarile/cumpararile/schimburile intre jucatori, dar nu incurajeaza comercializarea de jocuri de catre terte persoane ce au acest singur scop). Nu se accepta jocuri contrafacute iar incercarea de comercializare/schimb a lor duce la suspendarea drepturilor utilizatorilor. Fiecare anunt de vanzare trebuie sa aibe trecut pretul jocului. Utilizatorii care doresc sa vanda/cumpere mai multe jocuri vor folosi un singur topic de vanzare/cumparare in care vor lista toata oferta/cererea - este interzisa crearea unui topic de vanzare/cumparare pentru fiecare joc in parte.

11. Este interzisa incercarea de a vinde jocuri, in numele altui utilizator existent pe forum. Fiecare utilizator al forumului trebuie sa fie responsabil pentru tranzactiile din sectiunea Bursa - de la jocurile vandute, la modul de transport, conditia in care se prezinta cutia si componentele, modul in care ajunge la destinatie si la final, feedback-ul primit.

12. Moderatorii se vor asigura printre altele de aplicarea actualului regulament ca dealtfel si de orice alta problema legata de continutul mesajelor utilizatorilor si/sau legatura lor cu topic-urile in care au fost postate. Moderatorii au dreptul de a edita/sterge/muta post-uri si topic-uri in vederea pastrarii structurii forumului si a unui flux de informatii organizat, au dreptul de a avertiza/bloca un utilizator sau chiar propune stergerea unui cont, dar sunt incurajati sa isi foloseasca drepturile cu moderatie si echilibru in spiritul acestor reguli.

Orice actiune de a posta implica acceptul acestor reguli, indiferent daca acestea au fost citite sau nu. Orice situatie neacoperita de prezentul regulament ramane la latitudinea administratorilor forumului.


Echipa forumboardgames.ro

adixor

Re: Regulament forumboardgames.ro

Post: # 6023Post adixor
19 Jul 2010, 12:16

dragi forumisti.

in ultimul timp ne-am inmultit si probabil nu toti ati citit regulile de mai sus, ba avem si un caz in care au fost violate in mod repetat (si continua sa fie violate in acest caz).

Va rog frumos sa le cititi, retineti si as adauga cateva lucruri:

1. nu sunt negociabile
2. sunt aplicabile de orice administrator/moderator dar vom avea grija sa avertizam intai violarea unei reguli
3. nivelul de toleranta pentru violarea regulilor ramane la latitudinea administratorilor si moderatorilor, cu recomandarea ca acesta sa fie 0 (ban email/user/IP)
4. reclamatiile/mailurile ulterioare pe mailul de contact al forumului in cazul incalcarii oricarei reguli sau in caz de BAN nu vor fi luate in considerare (filtre automate).

scopul acestor reguli este tocmai acela de a va asigura o experienta placuta ca pana acum, internetul fiind plin de exemple negative de comportament.
va multumesc.

Locked

Return to “Despre forum - reguli, feedback, ajutor, noutati”