Page 1 of 1

Sugestie format vanzari

Posted: 02 Apr 2018, 10:49
by Imago
Vad unii oameni care intr-un topic de vanzari pastreaza si jocurile vandute (mentionand totusi ca le-a "vandut"). Si strang liste de jocuri la "vandut" , uneori de zeci de titluri, cand au doar 2-3 titluri in oferta actuala.
Vreau sa stiu daca cuiva de pe forum ii pasa de cate jocuri a vandut pana acum membrul X in momentul in care vrea sa cumpere un joc de la acesta. Mie spre exemplu imi este absolut egal, nu ma intereseaza, si nu stiu de ce ar trebui cineva sa-si pastreze cineva jocuri care nu sunt in oferta. Ba chiar ma incurca in momentul in care dau search pentru jocuri, doar pentru a vdea mentiunea de "sold", "vandut", "plecat" sau strikethrough.

Anyway, va incurajez sa va curatati listele de stafii si sa dati voie ofertelor in viata sa respire. Nu le adaugati pe cele plecate la lista de pomelnic. Le-ati vandut, gata, au plecat. Iertati-le si uitati-le.

Re: Sugestie format vanzari

Posted: 02 Apr 2018, 11:07
by 26octombrie
da, pe mine ma intereseaza si jocurile vandute, uneori caut un joc si e util sa stiu pretul sh al acestuia.
alteori vad pe cineva care vinde un joc cu 100 si-mi amintesc cum l-a luat cu 40 de la altcineva si mi se pare util un istoric, macar sa-mi confirm mie ca nu visez. so, daca scrie vandut e ok, dupa mine.

Re: Sugestie format vanzari

Posted: 02 Apr 2018, 11:55
by Haddeo
si daca scrie si numele celui care l-a cumparat (chiar si prin mesajele din topic), deja poti sa incepi demersurile de convingere :)

Re: Sugestie format vanzari

Posted: 02 Apr 2018, 12:12
by VZQ
Probabil ca listele respective sunt pastrate pentru a arata ca sunt vanzatori de incredere, sau ceva in genul asta, dar recunosc, pe mine ma cam enerveaza :)

Re: Sugestie format vanzari

Posted: 02 Apr 2018, 17:48
by adelindumitru
Având în vedere că nu e o comunitate foarte mare de jucători de board games, probabilitatea ca cineva să fie țepar e destul de mică (bănuiesc). Pe de altă parte, poate unora chiar le e frica să nu fie "țepuiți", astfel că o listă a tranzacțiilor reușite arată că cineva nu vinde "lămâi". Pe mine nu mă deranjează vizual, și cred că argumentele pro includerii unei astfel de liste cântăresc mai greu decât argumentele contra. My 2 cents.