traducere Village
Forum rules
Va rugam sa postati in aceasta sectiune doar articole legate de traduceri in limba romana a regulamentelor, cartilor de joc sau a altor componente board games (articole ce pot fi apoi bineinteles discutate in cadrul topicurilor respective).
Pentru discutiile generale necentrate pe traduceri va invitam in forumul Discutii generale.
Va rugam sa postati in aceasta sectiune doar articole legate de traduceri in limba romana a regulamentelor, cartilor de joc sau a altor componente board games (articole ce pot fi apoi bineinteles discutate in cadrul topicurilor respective).
Pentru discutiile generale necentrate pe traduceri va invitam in forumul Discutii generale.
-
- Chief Meeple
traducere Village
va rog frumos cine poate sa ma ajute si pe mine cu o traducere a jocului Village ,multumesc si astept pm de la cine ma poate ajuta cu acest regulament
- LookyRo
- King Meeple
Re: traducere Village
Din cate stiu, acest joc e deja tradus:
http://www.ludicus.ro/village-editia-limba-romana.html
Vezi video-ul de la acel link.
http://www.ludicus.ro/village-editia-limba-romana.html
Vezi video-ul de la acel link.
-
- Chief Meeple
da,eu il am in engleza si nu prea ma descurc,de aceea as vrea daca poate cineva sa imi trimita cumva un regulament(pe mail) de la unul in limba romana
- 26octombrie
- King Meeple
- Custom Rank: Awesome Silly Bard
scrie-le celor de la ludicus si roaga-i sa-ti dea pe mail traducerea. pe cutia in romana scrie ludicus, so ei au tradus si regulamentul, clar.
-
- Chief Meeple
multumesc pt sfat ,le sciu imediat,totusi daca o are cineva poate sa imi trimita pe mihai.cornel76@yahoo.ro,multumesc mult
-
- Teen Meeple
Acum am văzut postarea. Te mai interesează regulamentul în Română? Eu îl am pot să ți-l trimit cumva.