Gears of War the Board Game

sa ne laudam cu noile achizitii
Forum rules
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
Post Reply
s3rgiu01

Gears of War the Board Game

05 Feb 2012, 01:38

:oops: De regulă nu prea mă laud dar m-am gândit că tre să fiu și eu mai activ pe forum :lol:
Mi-am luat Gears of War the Board Game
Sunt fraier când vine vorba de jocuri tematice și componente "strălucitoare" iar GoW m-a "fraierit" bine. Componentele sunt superbe, în special miniaturile.
from http://www.boardgamegeek.com/image/1109645

Am apucat să joc o sesiune solo și vreo 4-5 în doi jucători, din care am câștigat un singur joc. La majoritatea abia dacă ajungeam la jumătatea hărții. Voi da vina pe lipsa de experiență și nu pe zaruri :) deși acestea îți pot strica planurile.
Singurele jocuri cooperative din colecția mea sunt Arkham Horror și Descent (semi cooperativ) iar din primele impresii GoW pare să se descurce puțin mai bine la acest capitol. Nu este un joc inovator dar este bun și se descurcă destul de bine în a imita jocul video.

deeug
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Game Explorer

Re: Gears of War the Board Game

05 Feb 2012, 12:39

Felicitari pentru achizitie Sergiu!
Poate la un moment dat faci o descriere mai pe larg a jocului, poate o sesiune...:)

cristianf
King Meeple
King Meeple

05 Feb 2012, 14:55

Poate te apuci sa vopsesti miniaturile alea.. :mrgreen: Felicitari oricum pt achizitie !

s3rgiu01

05 Feb 2012, 16:46

Merci, o să-i fac o prezentare cândva. Cât despre vopsit, nu cred că voi face acest lucru.

Post Reply

Return to “Ultima cucerire”