Sunt curios daca v-au placut jocurile pe care le-ati primit in Math Trade.
Eu momentan n-am apucat sa testez decat Alea Iacta Est si mi-a placut jocul, chiar si in 2. Ma astept in mai multi jucatori sa fie si mai bun.
Cuceriri Math Trade
Forum rules
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
- Chuckila
- King Meeple

Re: Cuceriri Math Trade
Si mie mi-a placut Alea Iacta Est cand l-am jucat cu bvicthor si Ramo la Carturesti. El il jucase anterior in 2, spunea ca in 3 este clar mai bun - si tinand cont de mecanicile jocului, cred ca devine si mai bun in 5.
Mi-a ajuns Qwirkle, am recitit regulamentul, de abia astept sa il joc. Sunt convins ca imi va placea. Pentru Formula D as vrea sa ne adunam cel putin 5
- dar jocul cu regulile "advanced" suna interesant.
Mi-a ajuns Qwirkle, am recitit regulamentul, de abia astept sa il joc. Sunt convins ca imi va placea. Pentru Formula D as vrea sa ne adunam cel putin 5
-
Rautz
Eu n-am jucat jocul dar Anca a jucat 2-3 jocuri si i-a placut, pare simplut dar are totusi strategie in el.Chuckila wrote: Mi-a ajuns Qwirkle, am recitit regulamentul, de abia astept sa il joc.
- Chuckila
- King Meeple

Qwirkle: L-am jucat cu Lavinia si este exact ce ma asteptam. Clar va fi un joc pe care il voi juca mult mai des decat Incan Gold. Am un feeling ca ii va placea si surorii mele (non-gamerite, cel mai aprig adversar al meu la Scrabble).
- MandrulDuce
- King Meeple

- Custom Rank: Dungeon Master
Cand am luat intrigue stiam despre ce e vb so no surprises there, cat despre Tomb, astept cu nerabdare sa ajunga pe masa
Never play cat and mouse games if you're a mouse.
Life, like all games, becomes fun when one realizes it's just a game!
-
Rautz
Am incercat si Arcana azi, ne-a placut amandurora. S-ar putea in 3 sau 4 sa fie chiar mai interesant jocul.
- imba
- King Meeple

Eu am testat Roll through the ages si a fost foarte ok. O sa testez candva si Senji...
- cristianf
- King Meeple

Ma inscriu la testarea Senjiului, nu de alta dar l-am bifat si eu la math trade, insa n-a fost sa fie..