Cateva mai noi
Forum rules
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard
-
s3rgiu01
Re: Cateva mai noi
Adventure time !!!
Acum recunosc, nu sunt eu cel mai priceput la ambalarea coletelor dar totusi... o cutie mai "mare" nu era?
Din fericire continutul cutiei a fost intact.
Multumesc Regina si Nebunul
-
jakkal
Cu multa placere!s3rgiu01 wrote:Acum recunosc, nu sunt eu cel mai priceput la ambalarea coletelor dar totusi... o cutie mai "mare" nu era?
Din fericire continutul cutiei a fost intact.
In ceea ce priveste dimensiunea cutiei....la noi asta e standard (e modelul cel mai usor de gasit)
Alex
R&N
Last edited by jakkal on 23 Oct 2013, 16:46, edited 1 time in total.
- Corwin
- King Meeple

- Custom Rank: Terraformer
E clar, data viitoare trebuie sa faci comanda mai mare.
Eu am facut doua pana acum la ei, ambele numai bune cat sa incapa in cutie de marimea standard. 
- fl0po
- King Meeple

- Custom Rank: iOS Netrunner
cutia cu ARO e din lotul veki de cutii... lotul nou va fi cu PAMPERS, NESTLE, HUMANA...hehe.
HACK OR GET WHACKED!
-
jakkal
Nu cred ca voi ajunge la asa ceva...but you might never knowfl0po wrote:cutia cu ARO e din lotul veki de cutii... lotul nou va fi cu PAMPERS, NESTLE, HUMANA...hehe.
Problema este cu cutiile format mic si f mic. Cele mai "ciudate" cutii in care am trimis sleeve-uri au fost: cutiile de la 2 expansiuni din colectia personala - CARCASSONNE:INNS & CATHEDRALS si RFTG - GATHERING STORM - si o cutie de la un Lego mic.
Anyway, nu conteaza in ce cutie trimit, oricum jocul este tot timpul in folie cu bule sau cu "pufuleti"
- fl0po
- King Meeple

- Custom Rank: iOS Netrunner
bine ca stiu... o sa comand la tine cate un pachet de sleevuri pe luna pana cand te las fara cutii la toate jocurile pe care le ai ....dupa care o sa stau geana pe pagina de pe siteul tau, cea cu discounturi si deteriorate si le iau de acolo la superpret...si uite cum ma fac si cu jocuri si cu sleevuri!!! 
HACK OR GET WHACKED!