New boardgamer in town
Forum rules
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
-
Rautz
Re: New boardgamer in town
Sahul nu l-am mai pus la socoteala, pentru ca aveam deja.
Oricum i l-am facut cadou lui socru-meu, i-a placut mult.
Am mai primit alte cateva joculete, dar nu le-am mai trecut pentru ca intre timp le-am schimbat/dat (de exemplu Through the Desert)
Middle-Earth Quest l-am jucat in 2 (prima data am cedat dupa ce stateam destul de prost dar gresisem o gramada de reguli, a doua partida n-au mai fost mari probleme de reguli dar iar m-a batut, la batalia finala).
Pare putin dezechilibrat cu eroul care face 2 mutari consecutive, insa am vazut pareri de pe BGG de la cei care l-au jucat de zeci de ori ca ar fi cel mai echilibrat in felul asta. Ramane sa invat sa fiu un Sauron mai bun, sau poate conteaza mult si eroul pe care si-l alege adversarul in acest format.
Alt format ar fi sa joace jucatorul cu 2 eroi dar mi se pare cam aiurea sa te detasezi constant de propriul personaj, strica imersiunea.
Oricum i l-am facut cadou lui socru-meu, i-a placut mult.
Am mai primit alte cateva joculete, dar nu le-am mai trecut pentru ca intre timp le-am schimbat/dat (de exemplu Through the Desert)
Middle-Earth Quest l-am jucat in 2 (prima data am cedat dupa ce stateam destul de prost dar gresisem o gramada de reguli, a doua partida n-au mai fost mari probleme de reguli dar iar m-a batut, la batalia finala).
Pare putin dezechilibrat cu eroul care face 2 mutari consecutive, insa am vazut pareri de pe BGG de la cei care l-au jucat de zeci de ori ca ar fi cel mai echilibrat in felul asta. Ramane sa invat sa fiu un Sauron mai bun, sau poate conteaza mult si eroul pe care si-l alege adversarul in acest format.
Alt format ar fi sa joace jucatorul cu 2 eroi dar mi se pare cam aiurea sa te detasezi constant de propriul personaj, strica imersiunea.
Last edited by Rautz on 23 Dec 2013, 12:45, edited 1 time in total.
- Chuckila
- King Meeple

Excelenta captura! Felicitari, multe jocuri foarte bune in lista. Polis, Middle-Earth Quest si Die Macher sunt sus de tot si in wishlistul meu.
Poate la urmatoarea nationala ne facem timp sa jucam un Polis, daca apuci sa il inveti
Poate la urmatoarea nationala ne facem timp sa jucam un Polis, daca apuci sa il inveti
- Teddy
- King Meeple

Desi nu va cunosc personal, citind diverse topicuri am inceput sa-mi dau seama din poze acasa la cine sunt facute
))
Mi s-a parut amuzant..si a trebuit sa va impartasesc observatia
Cat despre Rautz, cred ca pot incerca sa-i fac o schita a casei
))))
Spor la joaca!
Mi s-a parut amuzant..si a trebuit sa va impartasesc observatia
Cat despre Rautz, cred ca pot incerca sa-i fac o schita a casei
Spor la joaca!
-
Rautz
Nu inteleg prea bine la ce te referi.Teddy wrote:Desi nu va cunosc personal, citind diverse topicuri am inceput sa-mi dau seama din poze acasa la cine sunt facute))
Eu unul nu stiu sa fi facut poze la dormitor, baie sau bucatarie, deci te provoc sa faci o schita
- Teddy
- King Meeple

Ehh.. glumeam, iti dau seama, dar deja iti recunosc cativa membri ai familiei si stiu cam toate unghiurile sufrageriei..
Plus masa ta de joaca..
Ma amuzam si eu..ma uitam la un topic si deja cand vad poza..imi zic.. haha, asta e de la Rautz
))
Plus masa ta de joaca..
Ma amuzam si eu..ma uitam la un topic si deja cand vad poza..imi zic.. haha, asta e de la Rautz
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Ar trebui sa glumim si sa radem mai des, zic eu. Dar cu bun simt.criss wrote:Unii se chinuie si scriu review-uri, altii glumesc.
-
aurelt
replica originala era; "dar numai in pauza de masa"djdano wrote:Ar trebui sa glumim si sa radem mai des, zic eu. Dar cu bun simt.criss wrote:Unii se chinuie si scriu review-uri, altii glumesc.
subscriu: mai des - nu suntem in armata.
-
Rautz
In vacanta la Viena, n-am reusit sa ne jucam, dar am gasit magazinele de boardgames, si am plecat cu o captura de 2 jocuri pentru mine si 1 pentru Luana

- 26octombrie
- King Meeple

- Custom Rank: Awesome Silly Bard