Temnitzaru Sef

sa ne laudam cu noile achizitii
Forum rules
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
Post Reply
adixor

Temnitzaru Sef

30 Jul 2010, 23:24

A trecut muult timp de cand m-am delectat ultima oara cu o cutie nou nouta in tipla si mirosul acela inconfundabil de nou.
Pana azi, cand mi-a adus Dan ... .tu-dum-tu-dum-tu-dum .. Dungeon Lords !!!

Nu am rezistat, mi-a placut prea mult jocul, grafica, atmosfera, ideile si faptul ca e al lui Vlaada (did I mention I'm a fan?).
Tocmai ce l-am punchuit, asezat frumos intr-o cutie tip organizer nou nouta si incep sa citesc regulamentul, ca desi am jucat jocul, sigur mi-au scapat reguli. Si avatarul meu a fost modificat in consecinta inca inainte sa am jocul :)

acum nu ma deranjati, invat :)

p.s. ma innebunesc dupa impii astia :)
from http://www.boardgamegeek.com/image/580673

haretel

Re: Temnitzaru Sef

31 Jul 2010, 00:57

'din cauza' review-urilor tale, mi-am comandat vreo 6-7 jocuri. Urmatoarele pe lista sunt 'Cyclades' si 'Dungeon Lords'. Ghici de ce ...
Problema e ca se strange mormanu' de jocuri neatinse ....da' nu ma pot opriiiiiiiiiiii :ugeek:

I feel you, brother .... :geek:

nice choice !

enjoy!

Ioana

31 Jul 2010, 09:23

Felicitaciones adixor! Sa-l stapaniti sanatosi, sa-l jucati foarte mult si sa nu se toceasca :D

P.S. Lectura placuta si succes la review ;)

fixpix

31 Jul 2010, 10:02

Mega alegere! Singura mea nemultumire in legatura cu jocul asta e ca nu il am in momentul de fata.

adixor

31 Jul 2010, 21:59

am si jucat acum un joc complet (nu full game, intai sa-l stapanesc asa pe "normal" mode). a fost foarte tare, am si castigat cu 14/1. Jocul in 2 mi-a placut la fel de mult ca jocul in 4, mi-era teama ca va fi diferit (e chiar putin mai interesant decat jocul in 4 din anumite puncte de vedere).

Post Reply

Return to “Ultima cucerire”