Ultima Megacomanda
Forum rules
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
- suf
- King Meeple

Re: Ultima Megacomanda
deeug: Totul e relativ. O gramajoara de 15 jocuri intr-o camera tapetata cu jocuri e ca un fir de praf.
Tinand cont ca sunt nedormit de cateva zile, iasa fum din urechi de la cata cafea am baut si am spirtoase la bord, fac urmatoarea afirmatie:
Un drum pana la Tm in care ti se face training de jocuri te costa mai putin decat sa cumperi jocurile, plus ca e infinit mai distractiv. Cu un sprijin din partea djdanoului m-as putea intinde (fara sa ma rup) pana la a afirma ca oferta e deschisa oricarui forumboardgamesuist care sta departe de Tm si poate inghiti 10 titluri intr-o zi.
Tinand cont ca sunt nedormit de cateva zile, iasa fum din urechi de la cata cafea am baut si am spirtoase la bord, fac urmatoarea afirmatie:
Un drum pana la Tm in care ti se face training de jocuri te costa mai putin decat sa cumperi jocurile, plus ca e infinit mai distractiv. Cu un sprijin din partea djdanoului m-as putea intinde (fara sa ma rup) pana la a afirma ca oferta e deschisa oricarui forumboardgamesuist care sta departe de Tm si poate inghiti 10 titluri intr-o zi.
- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
HAHA!
Da, in ziua cu pricina o sa jucam 10 titluri printre care promitem Dominant Species, Runewars, Twilight Imperium, Merchants & Marauders... ups, s-a terminat ziua.
Da, in ziua cu pricina o sa jucam 10 titluri printre care promitem Dominant Species, Runewars, Twilight Imperium, Merchants & Marauders... ups, s-a terminat ziua.
- suf
- King Meeple

djdano, doar n-o sa obosim oamenii cu nimicuri...
Plus ca nu vorbeam de jucat jocurile (cel putin nu alea lungi sau nu toate pana la capat). Iti poti imagina un maraton de board games? Ce tare ar fi! Poate vorbim cu Marius?
- Shaikan
- King Meeple

- Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare
Sa le stapanesti sanatos domnu Suf
si sa ai timp sa te bucuri de ele.
Poate va fac si eu o vizita intr-o buna zi ca doar e orasul natal si am jumatate din rude acolo
)).
Am trecut pe la inceputul lui august, dar eram pe picior de plecare in excursie ca altfel as fi venit vineri la intrunirea din ceainerie de la voi
)).
@DjDano...suna bine ziua aia
)), si asa Dominant Species vreau sa incerc de mult 
Poate va fac si eu o vizita intr-o buna zi ca doar e orasul natal si am jumatate din rude acolo
Am trecut pe la inceputul lui august, dar eram pe picior de plecare in excursie ca altfel as fi venit vineri la intrunirea din ceainerie de la voi
@DjDano...suna bine ziua aia
- suf
- King Meeple

djdano, vezi ce-ai facut? 
darksion: intalnirea aia e pentru incepatori
Cand mai treci pe-aici asigura-te ca nu mai scapi asa usor. Btw, Terapia (de la Clinica de bere) e exceptionala.
darksion: intalnirea aia e pentru incepatori
- VickdaReaper
- Super Moderator

Doar atat????? Pai, pot sa joc toate jocurile astea in paralel si sa ma si incadrez in cea mai scurta durata specificata pe una dintre cutii...djdano wrote:Da, in ziua cu pricina o sa jucam 10 titluri printre care promitem Dominant Species, Runewars, Twilight Imperium, Merchants & Marauders... ups, s-a terminat ziua.
- tasurinchi
- King Meeple

N-ar fi rau sa facem o excursie forumistica la TM intr-un weekend. Eu oricum am de gand sa ajung pe acolo in viitorul apropiat. Darksion, Imba, Vick, anybody else?:D
- deeug
- King Meeple

- Custom Rank: Game Explorer
Oooo, excelenta propunere!Poate se si materializeaza in viitorul apropiat!
Si-atunci o sa am grija sa vin si cele noua capete de rezerva ale mele ca sa dau la 10 jocuri atentia maxima!:)
Cat despre drumul la Tm recomandarea se duce catre avion- si atunci chiar poate fi un sf. de sapt normal acolo
- caci daca e cu masina faci 8-10 ore pe drum pana acolo pe varianta Drobeta-Orsova (in functie de cat de prietenosi sunt cei care dirijeaza traficul pe singurul sens de mers functional din destule portiuni). Daca se opteaza pentru aceasta ultima varianta cel mai bine e cu un weekend prelungit - cel putin 4 zile- ca sa intelegi de ce te-ai dus 
Si-atunci o sa am grija sa vin si cele noua capete de rezerva ale mele ca sa dau la 10 jocuri atentia maxima!:)
Cat despre drumul la Tm recomandarea se duce catre avion- si atunci chiar poate fi un sf. de sapt normal acolo
- tasurinchi
- King Meeple

- DanielIndru
- King Meeple

- Custom Rank: Going Cardboard
Vedeti numa' cum va organizati, ca io-s plecat weekendul urmator si celalalt si nu vreau sa ratez asa o reuniune de amploare.
Din 20 septembrie sunt insa la dispozitia voastra.
Din 20 septembrie sunt insa la dispozitia voastra.
-
criss
Referitor la megacomanda lui suf... eu sunt fericit ca am scapat de mania cumpararii jocurilor. Anul acesta am cumparat un singur joc - China (exceptind Pickomino - luat aproape gratis) si am mai primit cadou Castle Raveloft. Deci o cheltuiala in acest an de putin peste 100 ron. Inca am destule jocuri nejucate pe raft - sper ca in urmatorii ani sa le pot invata si juca pe toate (pe mine jocuri ca si Caylus ma tin luni de zile ocupat cu zeci sau sute de sesiuni). Dar, repet, sunt fericit ca am eliminat obsesia achizitionarii a noi jocuri, mania colectionarului. Am un singur joc in wishlist si nici acela nu este un "must have", probabil ca o sa-l sterg in curind.
- suf
- King Meeple

Ce tare ar fi sa facem o adunare in Tm si djdano sa nu poata veni
criss, trebuie sa trec prin ele. N-am loc de probat jocuri (desi mai nou djdano imi da ocazia sa incerc jocuri noi fara sa le cumpar) si n-am la cine sa le vad, asa ca trebuie sa le cumpar. De acord ca ies in mare pierdere mai ales ca unele titluri se gasesc foarte greu si apoi se vand si mai greu. Poate va veni o zi cand am sa zic si eu "gata!", raman cu 30 de jocuri si nu mai cumpar nimic. Pana atunci mai sunt multe de vazut.
criss, trebuie sa trec prin ele. N-am loc de probat jocuri (desi mai nou djdano imi da ocazia sa incerc jocuri noi fara sa le cumpar) si n-am la cine sa le vad, asa ca trebuie sa le cumpar. De acord ca ies in mare pierdere mai ales ca unele titluri se gasesc foarte greu si apoi se vand si mai greu. Poate va veni o zi cand am sa zic si eu "gata!", raman cu 30 de jocuri si nu mai cumpar nimic. Pana atunci mai sunt multe de vazut.