Nu pot sa vorbesc pentru
suf, dar asta e explicatia mea: am o lista cu jocurile pe care vreau sa le incerc intr-un viitor apropiat, unele dintre ele mi le-am cumparat deja, altele le are
suf si le mai pot juca la el. Graba asta de a creste nivelul colectiei are radacini mai vechi... nu vreau neaparat sa joc MAINE toate jocurile pe care le am pe raft, dar am niste senzatii foarte placute vazandu-le acolo la dispozitia mea in fiecare zi. E la fel cu practicarea overlocking-ului acum cativa ani: chiar nu aveam nevoie de procesor supratactat cu 50%, dar ma simteam foarte bine cand stiam ca o pot face si am la dispozitie toata puterea aia de calcul.
In ce priveste achizitiile viitoare, nu cred ca vor mai fi multe. Am cam "prins din urma" lista de jocuri ce mi-as fi dorit sa le incerc, au ramas vreo 10-20 de titluri pe care as mai vrea sa le testez... iar restul vor fi doar lansari noi. Bine, am avut si niste criterii de eliminare foarte dure pentru a ajunge la o lista scurta:
- fara Martin Wallace;
- fara durata de joc > 120 minute;
- fara wargames;
- fara dungeon crawlers;
- fara family games.
A trebuit sa impun criteriile astea, altfel nu aveam nici o sansa.

O sa revin asupra lor in viitor si o sa le reevaluez, dar deocamdata efectul a fost cel scontat: am reusit sa invat 40 jocuri noi in 6 luni si mi-am facut in mare o idee despre ce imi place si ce nu imi place la un joc.
Si acum trecem la faza urmatoare... care habar nu am in ce va consta si cand se va termina.
Si despre partea financiara nu vreau sa discut. Multumesc lui Dumnezeu ca este de de unde.