Runewars

sa ne laudam cu noile achizitii
Forum rules
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
Post Reply
suf
King Meeple
King Meeple

Runewars

09 Oct 2011, 03:08

Azi am invatat si jucat pentru prima data Runewars. Dupa jocul care a durat vreo 7 ore + 1 ora explicatii mi-e clar ca Runewars e frate cu Twilight Imperium. Slabe sanse cuiva sa-i placa unul si sa-i displaca celalalt. Am cazut de acord cu totii ca Runewars e un joc foarte reusit, iar prietenii cu care am jucat nu au vazut inca TI. Sper ca durata unui joc sa scada drastic in viitor si abia astept sa incerc jocul si in 2.

ciocanul

Re: Runewars

09 Oct 2011, 12:55

Frumos, frumos !
Parca n-am stat atat la TI... :)

VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator

09 Oct 2011, 13:03

Felicitari pentru achizitie! Iar daca tot ai inceput cu aceasta scurta introducere, poate ne dai mai multe detalii despre joc (desfasurare)... ;)
Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

suf
King Meeple
King Meeple

09 Oct 2011, 14:28

VickdaReaper wrote:Felicitari pentru achizitie! Iar daca tot ai inceput cu aceasta scurta introducere, poate ne dai mai multe detalii despre joc (desfasurare)... ;)
Pai chiar aveam de gand, dar de 2 ore ma impung cu Mare Nostrum (in Germana) - i-am facut player aids, manuale etc (ce se gaseste e aiurea organizat), apoi m-am chinuit sa fac niste etichete sa lipesc pe carti si cand sa fiu aproape gata cu scosul textelor de prin manual, imi da Photoshopu' eroare si se duc dreq toate etichetele mele. Grrr!!!! ce mai zi de duminica...

deeug
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Game Explorer

09 Oct 2011, 15:00

CTRL + S sau "save as"... :).Oricum e naspa rau atunci cand se intampla si se duce dreacu' toata munca...Mai uit si eu sa mai salvez, dar sigur imi aduc aminte mai devreme de 2 ore :)

Shaikan
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Dark Lord @ Natiunea Jucatoare

10 Oct 2011, 15:17

8 ore :|...auch....eu am jucat Runewars cu Vlad(aka tasurinchi), Cristina si Marius...si a durat 3 ore juma - 4 cu tot cu explicatii...dar sunt de acord ca e un joc foarte reusit si abia astept sa il mai joc :D

suf
King Meeple
King Meeple

10 Oct 2011, 15:54

Pai probabil ca daca nu-l jucam dupa miezul noptii ar fi durat mai putin, sau daca nu incercam din prima sa intelegem tot ce se intampla. Sunt sigur ca urmatorul va fi mult mai scurt. Poate incercam unul in 2 si vedem cum merge. Cu putin noroc ar dura doar vreo 2 ore. Poate mai am de lucru si la modul in care explic jocurile, ca Runewars a luat cam o ora (foarte aproximativ) sa explic.

Post Reply

Return to “Ultima cucerire”