Pretext

sa ne laudam cu noile achizitii
Forum rules
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
Post Reply
Mono
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Cylon Leader

Pretext

07 Mar 2012, 12:25

Dupa cum unii dintre voi au vazut ieri in Lente, Mihai mi-a livrat Reteaua Energetica, pentru care ii multumesc foarte mult! Azi am desfacut-o, am pus resursele intr-o cutiuta, am separat casutele in mai multe pungute, nimic dificil. Cel mai usor joc de unboxing. Fac o paranteza: cel mai greu joc pe care l-am desfacut eu a fost Command and Colors: Napoleonics. Dar ce zic ca l-am desfacut eu, ca am fost 4 insi, care l-am lucrat... nici nu mai stiu cat. Am lipit pozele pe bloculetele de lemn de am vazut dublu...

Revin. Am asezat asadat Reteaua frumos in cutie, i-am promis ca o scot curand la lumina, si am luat-o s-o asez pe raft cu suratele ei. Am tot pus si scos si tot nu-mi placea cum arata. Si mi s-a aprins un bec in cap, exact ca in desenele animate: oare boardgames nu pot fi puse precum cartile? Iata rezultatul:

from http://www.boardgamegeek.com/image/1257489
Last edited by Mono on 07 Mar 2012, 14:50, edited 1 time in total.

acidutzu

Re: Pretext

07 Mar 2012, 12:30

Pot fi puse daca nu-ti pasa ca se amesteca tot. :)

criss

07 Mar 2012, 12:33

In opinia mea, la unele jocuri nu e indicata asezarea pe verticala pentru ca se pot amesteca unele componente, iar la jocuri mai fragile se pot chiar indoi/strica.

Mono
King Meeple
King Meeple

07 Mar 2012, 12:36

Tot din interior este pus in cutiute si in pungute si aranjate minutios :) Mai ales de cumnatelu' meu inginer. Sa vina el sa calculeze fortele, sa vedem daca trebuie ceva reasezat.

cosmin.alex

07 Mar 2012, 14:20

Asa :?
from http://www.boardgamegeek.com/image/1257547

Stiu ca nu aici trebuie pus... dar vroiam sa vedeti colectia comuna :D (cumnatelul 8-) )

Mono
King Meeple
King Meeple

07 Mar 2012, 14:56

@ Chuckila: multumesc, am prins ideea, pun doar numarul intre paranteze.

Legat de poza lui Cosmin: lipsesc partile tari ale colectiei, adica valiza metalica plina cu Catan si Carcasonne Big Box. Apropo, cand imi dai inapoi extensia de la Smallworld, ca o vad in poza :lol:

cosmin.alex

07 Mar 2012, 15:41

Extensia o sa o folosim dupa a 10a partida de small world simplu :lol:

Post Reply

Return to “Ultima cucerire”