Revin. Am asezat asadat Reteaua frumos in cutie, i-am promis ca o scot curand la lumina, si am luat-o s-o asez pe raft cu suratele ei. Am tot pus si scos si tot nu-mi placea cum arata. Si mi s-a aprins un bec in cap, exact ca in desenele animate: oare boardgames nu pot fi puse precum cartile? Iata rezultatul:
Pretext
Forum rules
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
- Mono
- King Meeple

- Custom Rank: Cylon Leader
Pretext
Dupa cum unii dintre voi au vazut ieri in Lente, Mihai mi-a livrat Reteaua Energetica, pentru care ii multumesc foarte mult! Azi am desfacut-o, am pus resursele intr-o cutiuta, am separat casutele in mai multe pungute, nimic dificil. Cel mai usor joc de unboxing. Fac o paranteza: cel mai greu joc pe care l-am desfacut eu a fost Command and Colors: Napoleonics. Dar ce zic ca l-am desfacut eu, ca am fost 4 insi, care l-am lucrat... nici nu mai stiu cat. Am lipit pozele pe bloculetele de lemn de am vazut dublu...
Revin. Am asezat asadat Reteaua frumos in cutie, i-am promis ca o scot curand la lumina, si am luat-o s-o asez pe raft cu suratele ei. Am tot pus si scos si tot nu-mi placea cum arata. Si mi s-a aprins un bec in cap, exact ca in desenele animate: oare boardgames nu pot fi puse precum cartile? Iata rezultatul:
Last edited by Mono on 07 Mar 2012, 14:50, edited 1 time in total.
-
criss
Re: Pretext
In opinia mea, la unele jocuri nu e indicata asezarea pe verticala pentru ca se pot amesteca unele componente, iar la jocuri mai fragile se pot chiar indoi/strica.
- Mono
- King Meeple

Tot din interior este pus in cutiute si in pungute si aranjate minutios
Mai ales de cumnatelu' meu inginer. Sa vina el sa calculeze fortele, sa vedem daca trebuie ceva reasezat.
-
cosmin.alex
- Mono
- King Meeple

@ Chuckila: multumesc, am prins ideea, pun doar numarul intre paranteze.
Legat de poza lui Cosmin: lipsesc partile tari ale colectiei, adica valiza metalica plina cu Catan si Carcasonne Big Box. Apropo, cand imi dai inapoi extensia de la Smallworld, ca o vad in poza
Legat de poza lui Cosmin: lipsesc partile tari ale colectiei, adica valiza metalica plina cu Catan si Carcasonne Big Box. Apropo, cand imi dai inapoi extensia de la Smallworld, ca o vad in poza