Tinand cont ca nici macar n-am citit regulamentul, va mai dura pana cand o sa apuc sa-l joc de cateva ori sa-mi fac o impresie corecta despre . Sper din toata inima sa nu ne dezamageasca.
Through the Ages: A Story of Civilization
Forum rules
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
-
Dang
Through the Ages: A Story of Civilization
Doar 2 poze, sa ma laud cu ultima achizitie
Tinand cont ca nici macar n-am citit regulamentul, va mai dura pana cand o sa apuc sa-l joc de cateva ori sa-mi fac o impresie corecta despre . Sper din toata inima sa nu ne dezamageasca.
-
adixor
Re: Through the Ages: A Story of Civilization
felicitari! Si eu sper sa-ti placa.. partea buna cu manualul e ca e facut pe nivele de dificultate, nu inveti totul de la inceput. excelent joc dar complex.
daca ai orice intrebari, suntem cel putin 3 pe aici care l-am jucat destul de mult.
daca ai orice intrebari, suntem cel putin 3 pe aici care l-am jucat destul de mult.
- mariani29
- Chief Meeple

felicitari pentru achizitie. si eu ma gandesc serios sa-l achizitionez. de unde l-ai cumparat, cat si ce editie este?
-
fixpix
Daca e editia 3, cei de la Fred Distributions au lansat o oferta recent: iti inlocuiesc gratis cartile eronate, erau vreo 3 daca tin bine minte.
-
Dang
Multumesc de informatie, nu stiam ca sunt carti eronate. Recunosc, inca n-am citit tot despre joc pe BGG. My bad.
-
adixor
nimic ce nu se poate rezolva rapid cu un pix totusi deci nu dispera 
-
Dang
Am apucat sa jucam 2 sesiuni de Simple Game, in 4.
Foarte frumos, dar parca totusi mi s-a parut ca depinzi prea mult de ordinea in care vin cartile. (Cele care ofera cultura sunt luate imediat, iar daca tie nu-ti iese o carte de cultura cand e randul tau, slabe sanse sa mai faci ceva)
Asta a fost impresia dupa doar 2 jocuri.
Stiu ca e doar Simple Game, sper ca Advanced si Full Game sa ma cucereasca
P.S.
Simple game (Civil Deck A +I) in 4 a durat peste 2h de fiecare data. Oare Full Game (Civil Deck A+I+II+III si Military A+I+II+III) in 4 oare dureaza 2 zile?
Foarte frumos, dar parca totusi mi s-a parut ca depinzi prea mult de ordinea in care vin cartile. (Cele care ofera cultura sunt luate imediat, iar daca tie nu-ti iese o carte de cultura cand e randul tau, slabe sanse sa mai faci ceva)
Asta a fost impresia dupa doar 2 jocuri.
Stiu ca e doar Simple Game, sper ca Advanced si Full Game sa ma cucereasca
P.S.
Simple game (Civil Deck A +I) in 4 a durat peste 2h de fiecare data. Oare Full Game (Civil Deck A+I+II+III si Military A+I+II+III) in 4 oare dureaza 2 zile?
-
fixpix
Jocul simplu nu prea contine actiuni militare si nu pune accentul pe tehnologie, din moment ce nu ai inca 2 ere in care sa te dezvolti. De asemenea nu trebuie sa te ingrijesti de fericirea populatiei, de resurse care se imputineaza, de colonii, guverne mai bune si altele. Dupa ce le iei pe toate in calcul o sa vezi ca nu-ti ajung actiunile sa faci tot ce vrei si cultura nu e singurul lucru important.
Jocul intreg ar trebui sa dureze cam 2 ore per jucator, in conditiile in care toata lumea stie ce face, asa ca poti linistit sa-ti pui deoparte o zi intreaga pentru el. E un monstru, dar e cel mai bun joc de civilizatie pina in acest moment.
Jocul intreg ar trebui sa dureze cam 2 ore per jucator, in conditiile in care toata lumea stie ce face, asa ca poti linistit sa-ti pui deoparte o zi intreaga pentru el. E un monstru, dar e cel mai bun joc de civilizatie pina in acest moment.
-
adixor
nu.. daca toti jucatorii stiu jocul un full game de 4 persoane nu trece de 4-6 ore cred. Depinde si de tipul jucatirlor si cat stau sa se gandeasca. e un joc complex, cum ziceam.
-
Dang
Am reusit de-am invatat si jucat Full Game
Cine a zis despre el ca e un monstru mare dreptate a avut. Dar acum pot spune cu mana pe inima ca e cel mai frumos joc pe care l-am jucat.
Daca mai exista printre noi si alti masochisti ca mine, poate-l vom juca candva in 4 la o intalnire.
Pe forum sau online nu cred c-as rezista sa-l joc.
Cine a zis despre el ca e un monstru mare dreptate a avut. Dar acum pot spune cu mana pe inima ca e cel mai frumos joc pe care l-am jucat.
Daca mai exista printre noi si alti masochisti ca mine, poate-l vom juca candva in 4 la o intalnire.
Pe forum sau online nu cred c-as rezista sa-l joc.
-
adixor
mda.. interesant, nu-i asa? nu ai da 2 bani pe el cand vezi niste carti cu nu cine stie ce grafica si multe bucatele de lemn..
-
Dang
Exact.
Desi nu are decat "neshte cuburi acolo", atmosfera in care intri in timpul jocului este extraordinara, neegalata pana acum de vreun alt joc.
D'aia-mi plac mie eurogames-uri
Desi nu are decat "neshte cuburi acolo", atmosfera in care intri in timpul jocului este extraordinara, neegalata pana acum de vreun alt joc.
D'aia-mi plac mie eurogames-uri
-
ririmia
..chiar nu stiam ca exista impartirea asta pe 'eurogames' si 'ameritrash' ... sau asa ceva. 
Nu-mi dau seama nici acum cum sa le recunosc si sa-mi impart jocurile in aceste doua categorii. Trebuie sa bag un Google...

Nu-mi dau seama nici acum cum sa le recunosc si sa-mi impart jocurile in aceste doua categorii. Trebuie sa bag un Google...
-
adixor
nu trebuie sa mergi mai departe de aici:
[forum]viewtopic.php?f=61&t=169[/forum]
dictionare boardgames (include si explicatii pt ameritrash si euro).
[forum]viewtopic.php?f=61&t=169[/forum]
dictionare boardgames (include si explicatii pt ameritrash si euro).
-
Dang
Putine jocuri totusi le poti incadra strict intr-o categorie sau alta. Multe imprumuta elemente si de colo si de dincolo. Asa ca nu stiu cat de "exact" ai sa reusesti sa-ti imparti colectia.
-
adixor
asta asa e, exista si o zona gri/blurry intre stiluri dar sa stii ca probabil 90% pot fi impartite foarte clar.
-
Dang
back on topic:
un mini video review dragutel si funny pe alocuri
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/bC1LDErnlac&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/bC1LDErnlac&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]
un mini video review dragutel si funny pe alocuri
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/bC1LDErnlac&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/bC1LDErnlac&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]
-
adixor
- sebik80
- King Meeple

- Custom Rank: Just Muerte
@ dang - daca ne mai vedem cumva la vreo intalnire deja ma poti pune pe lista! Vreua sa-l joc! Daca nu o sa am loc, accept si un loc pe langa numa' sa vad si eu minunea
Imi face cu ochiu de vreo 3 ani cred...