Am stat si am tot asteptat sa-mi vina Dominant Species. Marti se facusera 3 saptamani de cand primisem notificarea automata de la GMT, asa ca le-am scris sa vad ce se intampla. Ieri mi-au trimis de acolo Track&Trace si informatia ca de pe 11 iunie se afla in Romania. Am intrat pe site-ul Postei si am vazut ca asa era si ca de pe 15 iunie era si avizat. Deci ma astepta, cum s-ar zice. Doar ca nu primisem niciun aviz. Asa ca mi-am luat inima in dinti si m-am dus la Oficiul Postal 67, pentru un contact cu autoritatile

Ajuns acolo am luat contact cu doua ghisee goale... si un cetatean care astepta si el. Nici el nu primise niciun aviz. Am intrebat si noi de ce nu primim, iar raspunsul a fost ca toata lumea se plange de asta.

Atat? Da. Apoi vamesa m-a intrebat de valoarea jocului, iar eu aproape i-am raspuns "nu stiu, nu stiu d-astea". La care ea, plina de autoritate mi-a zis: "alta data sa aveti". Eu am bagat capul intre umeri si am zis: "bine". Concluzia a fost ca "no invoice, no tax". Numai la Posta am platit 5.2 lei. Probabil ca am platit ca nu m-am dus mai devreme, desi ei nu ma avizasera.
Altfel, jocul e foarte frumos. E mai colorat ca tile-uri, dar harta e mai pastelata.