din abecedarul meu

sa ne laudam cu noile achizitii
Forum rules
Ai pus mana pe un joc nou si asteptat? Imparte si cu noi fericirea ta, spune-ne despre el cateva cuvinte!
Post Reply
26octombrie
King Meeple
King Meeple
Custom Rank: Awesome Silly Bard

din abecedarul meu

28 Sep 2012, 22:17

Mi-era clar ca n-am eu tupeu sa scriu aici. Pai ce sa scriu?! Jocurile pe care le descopar eu acum sunt clasice, cei mai multi dintre voi si-ar putea da licenta cu ele. In plus, cum eu am fost tot timpul soferul ala de pe sosea care se minuna ca sunt sute de nebuni care vin pe contrasens, e evident ca preferatele mele sunt niste ciudatenii, Gloom, Dixit, Onirim, Munchkin, nicidecum cele mai populare.
Ei bine, ca sa ma bag totusi in seama, inaintea multmultasteptatei partide de inaugurare a preafrumosului meu joc cu povesti arabe, sa zic si io de unu' mic. Mi-am luat, accidental, prostioara asta: http://boardgamegeek.com/boardgame/66909/zozzle Am dat fo' 15 lei pe el, fara asteptari. Ei bine, dupa o luna de Bonbons, jucat obsesiv de fiica-mea si ta-su, joc pe care il detest cu pasiune, am descoperit ca imi poate placea un joc de memorie, chiar mult. E mult mai fun. Se varsa toate pe masa; jocul contine un puzzle de 9 piese, in cinci exemplare. Fiecare intoarce doua, daca sunt identice si n-are piesa respectiva, o ia si mai intoarce doua. Daca nu, se oftica, se uita urat la urmatorul, ce ranjeste, si jocul merge mai departe. Scopul e sa-ti faci primul rost de cele noua piese si sa le dai cu tifla celorlalti. So, pentru oamenii cu copii sau pentru oamenii-copii (ce bine ca pe-aici sunt mai multi decat prin alte parti!), e un party game nostim.
Gata, ma duc sa ma dau cu Scheherezade pe harta cea oli-frumoasa :-)
Cred ca am scris ca sa sparg gheata, sa pot veni apoi cu impresii noptatice si arabe :D

N-am stiut unde sa pun subectu': la ultima cucerire sau la impresii. Cumva, se tin de mana :-)

Post Reply

Return to “Ultima cucerire”