De 2 saptamani am descoperit drogul asta numic boardgames si incet incet ma prins incredibil.Ca toata lumea in copilarie am jucat monopoly,scrabble,remi,table,carti......si mai nou in facultate am descoperit MAFIA...si de 6 ani ..grupul meu de prieteni e nedespartit de jocu asta la orice ieseala !Aveam momente cand si in metrou,la ore ,la cafenea ,revelion,party,zi de nastere.....oriunde ...scoteam cartile ..si bagam o mafia !!!
Inca sunt in descoperire...sunt ca un copil mic care de fiecare data cand primeste un ou kinder se bucura ...numai ca eu nu primesc nimik ...ci stau si rasfoiesc pe forum si pe siturile de specializare cat mai multe despre cat mai multe jocuri ...in incercarea sa-mi dau seama de ce mi-ar placea.
Singura problema este ca in mare parte o sa joc cu prietena mea ...mai nou logodnica
Prima achizitie a fost celebrul Carcassonne... si surpriza este un real succes.Am jucat in fiecare seara cu ea,am si pierdut...dar am castigat de cele mai multe ori...si spre surprinderea mea...mai vroia inca unu,inca unu...si se ruga de mine.Asta a fost un mare plus.
Dupa asta am inceput iar cercetarile ...si wishlistul meu a devenit muuuult prea mare si multe ???!!
Am dat de Regatul jocurilor, am sunat,am vb cu cineva acolo....si binenteles k eram foarte indecis si la telefon cand vorbeam cu respectivul despre ce vroiam eu de fapt:d...asa k el mi-a propus sa-mi de-a sa incerc Stone Age sa vad daca prinde si dupa aia mai vedem noi. Tin sa-i multumesc pt asta ...m-am intalnit cu el (norocul e k stam aproape) ,mi-a adus nu 1 joc ...si 2 ...am schimbat cateva vorbe si am plecat spre casa fericit cu 2 jocuri pe care abia asteptam sa le incerc.
Stone age a prins foaaarte bine la prietena.asta chiar ma bucurat f mult.deci worker placement e perfect.
Dupa cateva zile de alte cercetari si ore pe forum si reviewuri pe situri ...am achizitionat o extensie de la Carcassonne si JAmaica,care pe mine ma atras foarte foarte tare..jocul e super...l-am jucat doar in 2 su ghost ship,mi se pare destul de tacticos si strategic...dar fun.(se putea si mai bine):) oricum ideea ca vreau sa droghez si altii cu el:D . Abia astept si urmatoareleeeee !!!
In incheiere.felicitari pt cei d pe forum care explica cu mare pasiune despre fiecare experienta .Ma ajutat mult sa-mi fac o idee despre ce si cum
PS: de 3 zile ma tot chinui sa-mi fac introducerea dar nu am avut timp....sper k nu v-am plictisit:D
salutare. george.bucuresti/berceni