Aproape dubla ca adancime fata de cutiile obisnuite de la GMT. Materialul cutiei perfect: carton gros, dens si lucios, similar cu jocurile lor mai vechi (ex. Labyrinth). Mult mai bun decat cartonul subtire si mat de la jocurile recente (cel putin cele pe care le am eu) :

Ce priveliste frumoasa la deschiderea cutiei: un regulament separat pt. solo play, care cuprinde toate regulile (nu doar ce-i diferit de varianta multiplayer)

Doua regulamente (solo/multiplayer). Surprinzator, au descoperit si GMT cum sa printeze regulamentul color...alta viata. Hartia insa tot ieftina e. Cele 5 player aids (4 pt. multiplayer, 1 pt. solo AI) superbe ca de obicei: concise, clare si detaliate. Kudos.

Player boards pt. cei maxim 4 jucatori, in 3 variante diferite (functie de nr. de ere care se joaca). Carton decent, cu bending minimal (deocamdata):

Inima jocului: 3 pachete de carti. Ca de obicei, GMT nu exceleaza la calitatea cartilor. Fara linen finish, hartie cam subtire. Nu cred ca fac fata la riffle shuffling prea mult, asa ca necesita sleeves. Totusi, ceva-ceva mai bun materialul decat la alte jocuri GMT. Ilustratiile-s faine in mare parte, chiar daca designul grafic pare facut in Powerpoint:

Trei counter sets. Eh, asa da. Carton gros, lucios, colturi rotunjite, se scot foarte usor din tray, mari, clare, frumos colorate. Nota 10:

Board-ul pt era 1, explorarea Sistemului Solar apropiat. Ca de obicei intr-un joc cu tema spatiala, fundalul e anost (spatiul e negru, go figure). Totusi in realitate arata mai bine decat in poze:

La finalul erei 1, board-ul se intoarce si devine card display + referinta pt. colonizarea din era 3. Spatiu cam mult pe masa in erele 2-3 totusi. Poate mai bine faceau player aids aditionale pt. partea de colonizare, ca display-ul de carti oricum nu era necesar. Da nah, au vrut sa printeze si ei ceva pe verso:

Board-ul pt. era 2, explorarea Sistemului Solar indepartat:

Si in final pe verso, era 3 - explorarea si colonizarea sistemelor apropiate: