Page 1 of 1

Mafia online?

Posted: 17 Apr 2011, 09:06
by Adrian
Se baga cineva la o mafia?

Re: Mafia online?

Posted: 12 Jan 2014, 23:25
by Daemon
Daca e vorba de jocul cunoscut ca si Werewolves, varianta play-by-post, poate ca e nevoie de un moderator cu experienta. Am moderat FOARTE multe mafii pe http://www.RoMafiaClub.com, si in romana si in engleza, si daca sunt destui amatori, pot sa hostez unul si pe FBG. Va garantez ca nu o sa regretati :).

Re: Mafia online?

Posted: 13 Jan 2014, 12:26
by criss
@Daemon: pare interesant, n-am stiut ca se poate juca si pe forum.

Re: Mafia online?

Posted: 13 Jan 2014, 13:15
by Anca
Pentru mine frumusetea acestui joc consta in reactiile si relatiile psihologice care se formeaza pe parcursul jocului, pe micile greseli de exprimare si de ratiune in argumentare a jucatorilor. Atunci cand ai timp sa iti scrii opinia, toate aceste deficiente se pot corecta. Si atunci pe ce se mai pot baza acuzatiile?

Mie imi place jocul asta jucat live in vreo 2 ore asa, fiecare sa vorbeaza vreo 10 minute la fiecare runda, nu in 10 minute tot joccul cum am auzit pe alocuri :)

Re: Mafia online?

Posted: 13 Jan 2014, 13:27
by Chuckila
Cand eram studenti, in camin un joc de 13 oameni incepea la 11 seara si se termina "pe fuga" la 8 dimineata, cand trebuia sa mergem la cursuri.

Erau niste discutii interminabile in primele doua runde eliminatorii; jucam in aproximativ aceeasi formula, ne cunosteam foarte bine si aduceam in discutie multele ture anterioare, cand X sau Y a reactionat intr-un anumit mod, cand s-a intamplat ceva. Si de acolo o lua totul razna :D

Re: Mafia online?

Posted: 13 Jan 2014, 13:36
by Rautz
A inceput sa-mi displaca profund Mafia.
E genul de joc in care jucatorii mai buni(sau perceputi mai buni) sunt eliminati primii, ca apoi sa ramana la sfarsit niste oameni total ilogici si care se dau de gol la tot pasul (dar ceilalti nu remarca pentru ca sunt la fel de slabi).
Sau sunt eliminati cei care incearca sa joace jocul in locul celor care stau plictisiti intr-un colt si nu zic nimic.
Avem un prieten care 90% din jocuri e eliminat primul. Si pentru ca un joc dureaza 2 ore, saracul e nevoit sa stea sa asculte numai argumente proaste.

E tot ce-i mai rau in boardgames, jucatori eliminati care stau mult pe bara, jucatorii mai buni sunt la cheremul celor mai slabi, de multe ori cel mai prost jucator castiga, doar pentru ca are o trasatura de caracter gen cel mai placut sau cel mai timid.
Plus de asta la inceputul jocului, jocul te forteaza sa iei decizii fara a avea suficiente date.

Re: Mafia online?

Posted: 13 Jan 2014, 13:44
by DanielIndru
E singurul joc caruia i-am dat nota 1. :)
Dar Resistance imi place, i-am dat 8.

De ce nu jucati Resistance? Am vazut ca pe BGG sunt foarte populare sesiunile online.

Re: Mafia online?

Posted: 13 Jan 2014, 14:17
by nqq
dupa ani buni de mafia....avalon a venit k o salvare pt grupul meu de prieteni. Dupa atata timp de mafia ,la fiecare joc era ff aiurea pt cei care erau eliminati primii...asa ca acum jucam mai mult avalon.....dar din cand in cand mai bagam si o mafia :)

varianta online mi se pare ......sec !