Page 1 of 1

jungle speed deluxe

Posted: 13 Mar 2013, 13:14
by fl0po
Inca de la inceput m-a enervat insertul de la Jungle Speed deluxe. Cartile se amestecau cum vroiau ele in cutie imediat cum puneam jocul pe raft in pozitie verticala. Pe langa asta avand obsesia sleevuitului stateam cu un mare stres stiind ca Jungle Speed nu are sleevuri mai ales luand in calcul prezenta copiilor la masa de joc si felul in care se deruleaza jocul. Deci ajungem iar la matematica. Calculul e simplu copii+speed+ceva haos+lipsa sleevuri= dezastru. Am cumparat niste sleevuri thick pentru Dixit (Swan Panasia de la Regina si Nebunul) si am imbracat repede cartile dupa care a urmat scurtarea slevurilor cu cutterul. Se potrivesc perfect! Nicio sansa sa le mai bag in cutie fara sa renunt la insert. Asa ca....m-am apucat de manufacturat si insertul. Acum ca totul arata asa cum trebuie cand deschid cutia iar pericolul uciderii cartilor a fost oarecum indepartat voi dormi linistit la noapte...
from http://www.boardgamegeek.com/image/1600851

from http://www.boardgamegeek.com/image/1600852

from http://www.boardgamegeek.com/image/1600853

Re: jungle speed deluxe

Posted: 13 Mar 2013, 13:37
by 26octombrie
te-as lasa singur cu jocurile mele fo' doua zile, cred ca mi le-ai face mai frumoase... :D

Re: jungle speed deluxe

Posted: 13 Mar 2013, 13:44
by fl0po
da...mai ales ca am deja antrenament cu elder sign...si daca tot a venit vorba daca vrei manualul nou de la elder sign ti-l pot da tiparit in format carticica...identic cu cel original..dar un pic mai mic ca si dimensiuni. Moca!

Re: jungle speed deluxe

Posted: 13 Mar 2013, 13:48
by 26octombrie
oo, da! saru-mana mult. chiar la manual ma uitam, mie-mi printeaza aiurea imprimanta si ma intrebam, sa-l fac asa, urat, sa nu-l fac...
cum facem?

profit de ocazie sa te mai ispitesc odata: nu vii maine in Lente, nu prea e fum, e cald si au papa bun? mai joaca si fetele ceva... ;)

Re: jungle speed deluxe

Posted: 13 Mar 2013, 14:00
by fl0po
vedem cum facem. ti-l trimit cumva prin cineva....e posibil sa ma vad Sambata cu Mihai. Vis a vis de Lente raspunsul este acelasi. Nu ca nu mi-ar placea partea cu joaca...dar spatiul mi se pare total nepotrivit pentru copii. Chiar daca nu se fumeaza (sa zicem) fumul e la el acasa acolo. Si cand am fost la mansarda unde nu se fumeaza...cand am ajuns acasa am scos jachetele afara deoarece duhneau a tutun. Au timp destul sa inhaleze porcarii (voluntar sau involuntar)...asa ca incerc sa le protejez cat pot!!! Ne jucam acasa unde nu se fumeaza...dar vom trece la miscare in parc in curand...asa ca boardgame-urile vor fi pe locul doi pana la toamna...he he. Oricum, merci de invitatie.

Re: jungle speed deluxe

Posted: 13 Mar 2013, 14:30
by 26octombrie
sunt cu caputzul, nu de lente vorbeam, ci de Mystic tree :oops:

Re: jungle speed deluxe

Posted: 13 Mar 2013, 14:32
by 26octombrie
fl0po wrote:...dar vom trece la miscare in parc in curand...asa ca boardgame-urile vor fi pe locul doi pana la toamna...he he. Oricum, merci de invitatie.
de-abia atunci vom putea sa le imbinam; sa vezi ce seri de joc putem face pe terasa din IOR... :D

Inca odata, multumesc mult!