Antrenament

Forum rules
Va rugam sa postati in aceasta sectiune doar articole tip jurnale de sesiune (session reports) ale jocurilor jucate de voi, ce bineinteles pot fi comentate in cadrul topic-urilor respective de toti utilizatorii forumului.

Pentru discutiile generale necentrate pe session reports va invitam in forumul Discutii generale.
Post Reply
User avatar
Mono
King Meeple
King Meeple
Posts: 731
Joined: 04 Dec 2011, 08:26
Custom Rank: Cylon Leader
Location: Bucuresti
Contact:

Antrenament

Post: # 23907Post Mono
16 Mar 2012, 06:57

Sambata, Sidryane si cu mine suntem invitati din nou la o sesiune de 12 ore de boardgames. C si cu A ne-au pregatit jocuri noi. Se anunta o sesiune fabuloasa :)
Dar nu putem merge asa fara antrenament. Asa ca primul a fost ieri, la invitatia lui Keyser si gazduit de Lente si al doilea sper sa fie azi.

Noi de fapt ne-am intalnit sa jucam Twilight Struggle - astfel incat sa realizam un antrenament si pentru viitorul concurs, oricum se va tine el. Experienta trecuta ne-a aratat ca avem timp de doua jocuri in 4-5 ore, asa ca am tras la sorti primul meci si eu am nimerit cu americanii. Oricum eram foarte entuziasti sa jucam "pe bune" de data asta, adica fara sa mai gresim regulile. Am avut parte de un joc foarte strans decis numai in urma numaratorii finale. Iata poza dinaintea acesteia:

from http://www.boardgamegeek.com/image/1264983


Nu stiu daca se vede bine pe poza, dar US domina Central America, controleaza Sud America, domina Europa, ambele tari au prezenta in Asia si Africa, iar in Orientul Mijlociu domina URSS.

Trebuie sa mentionez insa ca jocul a durat peste 4 ore, deci n-am mai apucat sa facem revansa. In schimb a venit Sidryane, foarte nervoasa de la serviciu, totul legat de niste indieni :lol: Am cautat prin rafturile de la Lente niste jocuri de jucat, si Keyser s-a oprit asupra Citadelelor. Iar Sidryane era atat de nervoasa incat ne-a batut, praf ne-a facut :lol: Dupa care am zis sa-mi iau cumva revansa si am jucat Race for Galaxy. S-a cunoscut antrenamentul contra computerului, la mine mai mult, la Keyser mai putin, iar la Sidryane deloc - de data am batut-o pe Sidryane amandoi :)

Post Reply

Return to “Sesiuni de joc”