O seara de sarbatori si jocuri

Forum rules
Va rugam sa postati in aceasta sectiune doar articole tip jurnale de sesiune (session reports) ale jocurilor jucate de voi, ce bineinteles pot fi comentate in cadrul topic-urilor respective de toti utilizatorii forumului.

Pentru discutiile generale necentrate pe session reports va invitam in forumul Discutii generale.
Post Reply
User avatar
Chuckila
Super Moderator
Super Moderator
Posts: 5051
Joined: 31 Jan 2010, 02:30
Location: Cluj Napoca

O seara de sarbatori si jocuri

Post: # 32424Post Chuckila
30 Dec 2012, 01:40

Pentru prima seara in acesta sfarsit de luna Decembrie, am simtit si noi cu adevarat ca sunt sarbatori. Chiar daca a trecut Craciunul si ar fi trebuit sa fie motiv de sarbatoare, totul e mai gri atunci cand copiii nu sunt sanatosi si in loc de colinzi, auzi diagnostice ale doctorilor.

Noroc ca lor le trece repede. Si odata ce ei incep sa rada, e molipsitor! Noi babacii ii urmam repede.

Si daca azi Evelin s-a simtit bine si a avut chef de uitat la Barbie si ingrijit animalute, am zis sa profitam si noi repede de ocazie. Am scanat repede biblioteca dupa in joc ce merge bine in 2, nu e greu de explicat (ea nu e mare gamerita) si nu are tone de text. Blue Moon City? Habar nu am daca merge bine in 2, dar merita incercat. Primul joc de incalzire, ea uita sa mai treaca si pe la obelisk sa ofere cristale zeilor, castig detasat 6-3. Vrea revansa! Nu, serios, asta e un lucru mare; putine jocuri la care vrea re-match. Refacem harta, ca un gentleman ce sunt o las sa inceapa. Doua mutari si trei miscari, ma bate!

from http://www.boardgamegeek.com/image/1518403


from http://www.boardgamegeek.com/image/1518405


from http://www.boardgamegeek.com/image/1518406


from http://www.boardgamegeek.com/image/1518307


Simte miros de sange, cere revansa la partida de ieri de Pastiche. Ce barbat as fi daca nu as ridica manusa? Un Cezane, un Renoir, El Greco, inca un Renoir - e in corzi. Castig! Jocul asta pe cat de bine arata pe masa si cat de usoare sunt regulile, pe atat de agonizante sunt depunerile. Si in 2, unde nici nu ai cu cine sa faci schimb, e dur ....

from http://www.boardgamegeek.com/image/1518407


from http://www.boardgamegeek.com/image/1518306


Pe Evelin o fascineaza modul de combinare a culorilor, insa e prea mult pentru ea. Dar macar se distreaza, o tot intreaba pe Lavi daca si ea are ca si tati, "Cacaniu" in mana (nr. Cacaniu = Olive). Fuge la sfarsiul filmului cu promisiunea ca atunci cand terminam, jucam cu ea unul dintre jocurile ei - bineinteles, ea alege. Si asa ajungem la Chateau Roquefort. Dupa ce ii explic si Laviniei regulile - spre surprinderea mea, Evi si le aducea aminte, chiar daca jucasem doar o jumatate de partida acum 1/2 an - ne punem sa jucam. Bineinteles ca jucam cu o regula proasta (actiunea de sliding e permisa doar odata pe tura, noi o foloseam de mai multe ori, ca doar ne placea sa omoram soriceii :D) asa ca decidem sa refacem jocul. Evi abandoneaza, alege sa joace cu tati in echipa. E isteata, vede un tipar :)! Dupa 45 min, tati castiga din nou si prin alianta castiga si puradelul - pattern recognition lesson assimilated! Poza, sa ramana pentru posteritate!

from http://www.boardgamegeek.com/image/1518408


Oare maine mai jucam ceva, sau facem sarmale, salate si cremesuri toata ziua? :? Fiecare cu ce-l doare!

Post Reply

Return to “Sesiuni de joc”