Civitas in Dacia

Forum rules
Va rugam sa postati in aceasta sectiune doar articole tip jurnale de sesiune (session reports) ale jocurilor jucate de voi, ce bineinteles pot fi comentate in cadrul topic-urilor respective de toti utilizatorii forumului.

Pentru discutiile generale necentrate pe session reports va invitam in forumul Discutii generale.
Post Reply
adixor

Civitas in Dacia

Post: # 2834Post adixor
17 Apr 2010, 10:16

Sariti! Au navalit romanii in Dacia! Otravesc campurile si ard fantanile! Heeelp!

Well, din fericire nu e chiar asa, au cucerit Dacia, dar aceasta:
IMG_3880 - Copy.JPG
IMG_3877 - Copy.JPG
IMG_3879 - Copy.JPG
Am jucat 4 Civitas-uri in concediu dar am poze doar cam din unu-jumate. Partea buna: e destul de mic incat cu ceva efort luptele pot fi duse si in Dacia. Arkham Horror, eat your heart out!

Nu va fi o sesiune completa, dar in mare in primul joc am facut-o de oaie (oricum erau multe oi prin jur). Ca de obicei, fac ce fac si tot aman construirea apararii luandu-ma cu alte prostii. De exemplu la primul Raid nu aveam nimic de aparare, desi in urmatoarele 2 runde as fi pus jos 2 insule (care in combinatie cu poligonul pentru Velites ar fi insemnat 2 cohorte). Well, c'est la vie. Deci primul Raid a facut KABOOM la mine in provincie:
Image00000.jpg
Din pacate al doilea a venit foarte repede si nu am avut timp nici macar sa repar ceva pe acolo. Teoretic in imaginea de mai jos mai am 3 posibile damage-uri de facut, si conform noilor reguli nu mor decat daca mai aveam inca 1un damage (e corect fixpix?). ceea ce ar insemna ca e ok situatia in care nu ai nici o cladire, doar sa nu mai trebuiasca sa distrugi ceva.
Image00001.jpg
In al doilea joc la care am poze am revenit cu picioarele pe pamant si mi-am facut la timp apararea. Jocul insa s-a terminat tot prost, cu ea fiind la 12 puncte distanta (nu tinem scorul total ci doar diferenta intre noi). 12, desi m-am chinuit ceva si o perioada chiar am zis ca o duc bine. Vila ei insa mi-a pus capac (6 puncte vila + templul minervei inca 6). Mai jos 4 poze, la fiecare raid.
Image00002.jpg
Image00003.jpg
Image00004.jpg
Image00005.jpg
parerile stranse le voi pune in sectiunea unde discutam despre Civitas.

p.s. e incredibil cat de repede par sa vina uneori raid-urile dupa o amestecare completa. pare neverosimil desi sunt convins ca e doar o chestie de perceptie si ele se incadreaza in probabilitati calculabile.

fixpix

Re: Civitas in Dacia

Post: # 2838Post fixpix
17 Apr 2010, 11:51

Daca are succes o sa insist sa facem si o varianta "travel", sa-l puteti juca oriunde/oricind, indiferent de mijlocul de transport.

User avatar
VickdaReaper
Super Moderator
Super Moderator
Posts: 3033
Joined: 16 Feb 2010, 19:00
Location: Bucuresti
Contact:

Re: Civitas in Dacia

Post: # 2855Post VickdaReaper
18 Apr 2010, 10:28

Yo! iti propun sa trimiti o scrisoare deschisa catre Dacia sau Renault (daca vrei sa te duci direct la mama lor), in care sa ceri lansarea unei versiuni de echipare Dacia Logan Civitas, care sa vina cu o masuta pliabila din bancheta (cum era rezematoarea pentru coate de la vechiile Dacii), cu un amestecator de carti inclus in consola centrala si cu spatii de depozitare in spatele scaunului pasagerului... ;)
Pentru board games sunt fidel cum era Castro pentru Cuba...

Colectie

Ioana

Re: Civitas in Dacia

Post: # 2859Post Ioana
18 Apr 2010, 10:41

Si eventual sa se vanda la pachet: Dacia+Civitas :D

adixor

Re: Civitas in Dacia

Post: # 2862Post adixor
18 Apr 2010, 11:03

sau si mai bine, cumperi un Civitas, primesti si o Dacia!

User avatar
Chuckila
Super Moderator
Super Moderator
Posts: 5013
Joined: 31 Jan 2010, 03:30
Location: Cluj Napoca

Re: Civitas in Dacia

Post: # 2869Post Chuckila
18 Apr 2010, 11:46

Nu cred ca vrea Andrei sa isi pateze imaginea cu brandul Daşhia.

Disclaimer: Cei care detin/admira marca, au toate motivele sa se simta lezati :D J/K

adixor

Re: Civitas in Dacia

Post: # 2870Post adixor
18 Apr 2010, 11:58

Cei care detin/admira marca, au toate motivele sa se simta lezati
oho.. m-am obisnuit cu asta :). nu am decat un coleg cu ceva mai rau, si anume o solenza veche, restul care au au passat, octavia, honda civic, bmw, seat leon etc. Dar ii oftic la maxim cand rad de mine si ii intreb "voi aveti geamuri electrice pe spate?" (ca intamplator si fara sa vreau neaparat dar asta era dotarea, eu am) :))

ce pot spune (offtopic) este doar ca e o masina care in ultimii trei ani si-a facut treaba de minune, m-a dus pe toti coclaurii patriei (you have no idea pe ce forestiere sau mai rau am dus-o saraca) fara macar sa fie nevoie sa-i schimb un BEC!

later edit:... si m-a costat cam 270 RON fiecare revizie anuala pana acum .. beat that.

chrislove

Re: Civitas in Dacia

Post: # 2889Post chrislove
18 Apr 2010, 15:35

singura problema e ca e bancheta inclinata.
din pacate nu am poze si cu peisajul de afara care era mirific in ploaie :), ca de aia eram blindati in masina.
oricum, civitas merge f. bine in aer curat :)

haretel

Re: Civitas in Dacia

Post: # 2906Post haretel
18 Apr 2010, 21:51

Chuckila, esti rau, si nu spun asta ca proprietar de Dacia :)

chrislove

Re: Civitas in Dacia

Post: # 2963Post chrislove
19 Apr 2010, 16:28

VickdaReaper wrote:Yo! iti propun sa trimiti o scrisoare deschisa catre Dacia sau Renault (daca vrei sa te duci direct la mama lor), in care sa ceri lansarea unei versiuni de echipare Dacia Logan Civitas, care sa vina cu o masuta pliabila din bancheta (cum era rezematoarea pentru coate de la vechiile Dacii), cu un amestecator de carti inclus in consola centrala si cu spatii de depozitare in spatele scaunului pasagerului... ;)
hahaha!!!
de acum m-am convins ca nu cumpar o masina pana nu imi da amestecator de carti la ea. e vital :). si masutza nu mai zic.

Post Reply

Return to “Sesiuni de joc”